En æra er dessverre over. 2. desember stenger VGD.no. Mer info.

"Lakseranet" = også kalt "Lakseskatten" som nå innføres på samme måte som skatter og avgifter i land vi ikke vil sammenligne oss med = på 3 måneders varsel, kan nok gi bonden Vedumog regjering en ny knock out eller bakslag.
Regjeringens "Lakseran" kan nok virke positivt der misunnelsen er den største drften.
Men for kysten og de små lakseoppdrettere kan det bli en kamp om å overleve fordi de ikke har tilskudd som sikkerhetsnett slik bønder har.

Vi hører lite om HVORDAN regjeringen skal gi trygghet og velferd til de ca 400.000 husstander som gruer seg til Julen som kommer med

  • Høye strømpriser
  • Høye matvarepriser
  • Høye drivstoffpriser
  • Høye renter
    Tenk på de som bor i trekkfulle hus og det blir 20 - 30 minusgrader ute - som ikke er uvanlig på våre breddegrader.
    Detter er ikke mindre enn skammens regjering . . . . . .
2

Dette viser seg at regjeringen DRIVES av MISUNNELSE som Iflg. spykologer er menneskes største drivkraft når de presser ut de som har skapt veldig mange arbeidplasser i dette landet for de har skapt seg en " stor privat formue som skal eksta beskattes hardt " selv om staten håver inn enorme ekstra milliarder på strøm, gass og olje som tilsvarer et statsbudsjett iflg. siste beregningene .

Ang. utflyttingen til Røkke ;
Dette går Ikke til felleskassa men til vår korrupte AP regjeringen så de kan ” gravse ” til seg mest mulgt for nå mindre å gravse til seg i over kant av 600 millioner .
Våre politikere har bare seg sjøl å takke, når folk som Røkke flytter ut, på grunn av noe som kan minne om en fanatisk motvilje til driftige folk, som tjener landet med arbeidsplasser og framdrift.

Raser på målingene
Det er vanskelig å ta alvoret inn over seg. Det har blitt en slags normalitet over nyhetsmeldingene fra Ukraina. Krigen berører oss, men bare indirekte. Det er menneskelig å være mest opptatt av det som er nært oss. Strømprisen ser akkurat nå ut til å være viktigere for nordmenn flest.

AP er klare: Ingen hjelp til "vanlige folk" mens de selv bevilger de seg høyere lønn ,
Forslaget fra utvalget innebærer en årslønn på 1.064.318 kroner i året for representanter.
Statsministeren skal ha 1.869.761 kroner i året, mener utvalget.
Statsrådene skal heretter ha en lønn på 1.518.999 kroner per år. Deres forslag skal behandles i Stortinget før sommeren.

Poenget er at det ikke er valg nå, det er 3 år til neste valg sier arrogante Støre .

Ap ligger nå under 20 tallet 19,6 % poeng

Støre sier at han ikke tenker så mye på at kun 20 prosent av folket har tillit til han.
Det kan ta lang tid å komme gjennom denne krisen. Det er tre år til neste valg.
Støre har god tid til å bli enda mer upopulær. Han mener folk er fornøyde med politikken hans snakk om at Støre har fullstendig mistet all pakkekontakt nå har han blitt " høy "
på seg selv.

Sjokktall for Sp: Under sperregrensen 3,9 % poeng
Senterpartiet fortsetter å stupe på målingene. Nå åpner Sp-ordførere for å forlate regjeringen. Det kommer aldri til å skje for Klovnen Knisa Vedum og SP har ikke " ryggrad" nok til å gå ut av regjeringen og de har fått smaken på makt.
Falskheten råder også hos Vedum og SP som de har lært av AP .

FRP 16,7 % poeng de fosser fram .

Høyre 28,2 % poeng

1

Jeg tror Støre skjønner at han ikke vil bli gjenvalgt.
Selv ikke hvis de får til et "Biden-style" valg.

https://time.com/5936036/secret-2020-election-campaign/

Han går nå 100% inn for å blidgjøre FN og EU så han kan få en internasjonal toppstilling når han trekker seg fra politikken, akkurat som hans forgjengere Brundtland, Jagland, og Stoltenberg.

Arbeiderpartiet er partiet for globalister som vil bruke vanlige folks ressurser i utlandet i bytte mot en internasjonal toppstilling.

Vi trenger nasjonalister til å styre landet.

1
Laster...