Politikk - Norsk

erdetslik

Feig regjering ikke i Debatten

Oppslutninga om denne regjeringa burde synke noen %-poeng når ingen ville stille opp i Debatten. Det Fredrik Solvang tar opp og viser her vet de fleste av finnes.
Mens regjeringen bare snur ryggen til . . . . . .

3
26 svar

Det er og blir trangt for mange framover, men med vårt sosiale nettverk, vil ingen sulte eller lide nød. Jeg er mer bekymret for hva som vil skje, dersom det blir en virkelig krise, med vår bortskjemte og godt vante befolkning.

1

Det er vel noe som har vært ved de siste regjeringene. Men først og fremst så viser dette hvilket MØKKALAND Norge er. Folk blir nyfattige på grunn av for dårlig boligmarked og utbud av leieboliger og for lite bruk av fastrenter. Det er langt strengere utleiemarked i andre stater enn Norge.

Det er veldig fort å falle ned i fattigdom i Norge.
Møkkastaten er mer reell enn de fleste skjønner. Det skal ikke heves slik at alle blir minstepensjonister. Hele gruppen av mennesker på Nav ytelser må få følge med i generell lønnsutvikling.

Årsaken til at folk ikke tør å gå til Nav kommune(sosialen) er at de frykter barnevernet. ET gestapo lignende organ som tar utgangpunkt i halvglupe middeladrende kjerringer sitt familiesyn.

Det vi så av økninger hos fattighuset og frelsesarmeen er illevarslende. Men møkkastaten er nærværende. Den er bygd på en illusjon om at du kan låne deg inn i himmelen.Og at staten /kommunen tvinger deg til det om du er ung.

På den måten så er ikke Norge noe bedre enn USA. Heller verre. Der vet de at staten ikke støtter dem men her holder de oppe en fiksjon.

Har skrevet mye om Norge og dette forferdelige bedraget.
Når matbaronene og bønder 38000 av dem trøkker til og får prisene til å fyke til himmels så er det ikke godt å være lavinntektsarbeider. Men hadde de vært like smarte som bønder som får 500 - 700 000 i inntekt til å bli 100 000 når det skal utlegges til forhandlinger , så kunne den trygdede få det godt i boligen på 40kvm til en pris av 9 - 11 000 pr.måned.

Norge er paradiset for noen . De som er på rette sted . Som arbeider mye. Men jeg har sett utrolig mange falle sammen som strisekker etter å ha ytt over evne.

At Arbeiderpartiet ikke har teft for hva som skjer utenfor arbeidslivet skjønner vi jo . Det er jo arbeiderbevegelsen vi snakker om . Ikke latsabbene utenfor.

1

Det var kanskje skremmende å se for mange. Men vi som lever og ser rundt, vi vet at det er sånn som Fredrik Solvang presenterte under Debatten i går.
https://www.msn.com/nb-no/okonomi/nyheter/fredrik-solvang-bryter-sammen-og-gr%C3%A5ter-det-er-fryktelig-sterkt/ar-AA149oe0?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=69f32057b180473cab42d1e1aeb1bd8d

Og takk for at vi har en god opposisjon, så det ble strømstøtte i fjor og ikke - som Støre ville - vente og se til i våres.
Jeg tror ikke regjeringen skjønner noe som helst av hvordan samfunnet fungerer. Og det er skremmende at AP = arbeiderpartiet som så det som sin oppgave for 10-talls år siden å ta vare på de som - av en eller annen - grunn måtte stå utenfor arbeidslivet. AP, slik det er nå, vender bare ryggen til disse.
Og NAV er opplært til det samme.

NÅ MÅ REGJERINGEN HANDLE - DET ER BARE 5 UKER TIL JUL ! ! !

1

Det er synd at regjeringen ikke skjønte hva som ville skje når pandemien var over.
Absolutt ALLE næringsdrivende visste hva som ville komme av prisvekst - bortsett at strømprisene skulle fyke til himmels. Men regjeringen ble tatt på senga - trolig fordi de var mer opptatt av helt andre ting.
NAV må nå få i oppgave å hjelpe folk og ikke gjøre vondt værre.
Fiskeriminister Skjæran skrøt av at tusenvis av milliarder strømmer nå inn i oljefondet mens "vanlige folk" går i minus hver måned fordi de har for lite i inntekter av forskjellige årsaker.
Det er skremmende å se at dette skjer i Norge. Her er det / vil det bli mange selvmordskandidater. Vi bruker milliarder på sikre veier for å ha lavest mulig dødsfall på veiene. Over 600 begår selvmord hvert år - uten at det brukes særlig mye penger på den problematikken.

1

Dette er å sammenligne med de glade 1920 åra ( inntil 2021) over til 1928 og 1930 åra ( 2022 - )

Ztøre er politisk dum.

Erna er for de aller rikeste.

Nå ser vi hvilke ressurser Russland har . Og USA sitt forsøk på å stoppe Kina sine billige produkter.

I Danmsrk har de nå satt makspris stigning på husleie for de som leier på 4 % over 2 år. ( 2% pr år)

1

Jeg er enig med deg i at det er feigt av regeringen og trekke seg ut av debatten i vanskelige tema. Jeg synes den burde ha mot til å stille opp og forsvare sine politiske vedtak også når de er upopulære og har uheldige virkninger.

Man dagens regjering har hatt gode læremestere. Prinsippet med å skygge banen når ubehagelige tema kom opp ble heftig brukt og perfeksjonert under de åtte årene med Erna-styre. Da var det kun unntaksvis en statsråd eller statsekretær kom i studio og forsvarte regejeringens vedtak.

Kontrasten til de åtte foregående årene med Jens er stor.

1

Det er på tide å ta et oppgjør med norsk selvgodhet. Ap har glemt vanlig folk . Det er de få rikeste arbeiderne og 38000 bønder som teller.
Det vil dø folk nå når fattigdommen blir for tung å bære.

Og vi klarte å ta et oppgjør med Erna. Nå er det Støre som må få noen Pauli ord.

1

Når jeg leser sånt som dette, begynner jeg å lure:
https://www.msn.com/nb-no/nyheter/other/klart-krav-fra-ap-topper-folk-skal-ikke-v%C3%A6re-sultne-og-kalde-i-et-ap-styrt-norge/ar-AA14eqpk?ocid=msedgntp&cvid=6fcae473f76742f0b999613f99edd148

  • Er da Støre å anse som en blind hane som finner et korn av og til, og totalt kunnskapsløs når det gjelder "vanlige folks" situasjon ?
    Det høres jo glimrende ut når man ser slike ting på trykk, men kommer det til å skje noe . . . . ? Neppe, jeg vil ikke stole på det.
    Etter en slik uttalelse lurer jeg på hvor disse AP-toppene har hatt sitt hode siste året. Neppe der det skal / bør være, men enten i sanden eller et helt annet sted - men da må man være utrolig akrobatisk . . . . . . .
1

AP er ikke lenger et parti for arbeiderklassen.
Vi trenger et nasjonalistisk parti med medmenneskelighet, som forstår folk sine behov og som kan sette det korrupte establisjementet på plass.

1

Det var dyster tematikk på NRK Debattens tirsdagssending rett før adventstiden slår inn over Norge. Med økte strømpriser, matpriser og en kald vinter rett rundt hjørnet, er det mange nordmenn som er redde. Det nevnes ikke noe sted.
Matsentralen Norge. De anslår å gi ut mellom 10-11 millioner måltider i år. De mener de kunne delt ut dobbelt så mye mat om de hadde det.
Men det var da Solvang fortalte om tallene fra Frelsesarmeen at han måtte kjempe for å holde tårene tilbake.
485,1 millioner kroner er den høyeste premieutbetalingen i Norsk Tippings spill noensinne. Det skjedde 26. juni 2020, da en mann ble eneste spiller med samtlige riktige Eurojackpot-tall. Hvorfor kan ikke Norsk Tipping la flere vinne?
Regjeringen må snu og hjelpe eget folk. AP’s forgjengere gjorde det. Støre må være noe for seg selv og han hører ikke hjemme i AP slik vi kjenner AP fra år tilbake i tid.

1

Ikke vær så negativ.
Takket være de høye skattene og avgiftene renner staten over av penger.
De kommer til å si vi lever i verdens beste land, fordi politikere, og rike har tilgang på statens ressurser.

1

Jeg må bare beklage, men jeg blir kvalm av å høre på Marte Mjøs Persen i Debatten
nå. Maken til pissprat Marte Mjøs Persen serverte uten å si noe som helst.
Den bølgedalen AP befinner seg i iflg Støre blir det vanskelig å komme opp av med sånne politikere.

1

Støre er garantisten for at AP kommer til å stupe som parti. Partiet har alt for stor makt som ikke brukes for de som er svakest i samfunnet og det blir deres bane. Dette var i utgangspunktet hensikten med partiet, men tydeligvis har de glemt dette. Elkraften med Sam Eide og Birkeland var grunnlaget for et Norge med industriell utvikling noe AP har glemt. Fallrettighetene ble gitt for at Norge skulle ha billig kraft til kostpris for alle. Ikke misbruk dette. Bygg ut nettet i Norge før dere bygger kabler til utlandet. Vi har nok elkraft i Norge. Å måtte bruke Sverige til fordeling er tull.

1

Jeg synes AP burde satse mer på LHGBT, islam, feminisme, Klima® og støtte til EU. Høyere strømpriser og arbeidsledighet for å støtte Klima® vil garantert gi dem flere stemmer.

Uten AP kommer verden til å brenne av global oppvarming innen 2030.

1

Lignende innlegg

Aktuelt juppi Siste svar

Pinnekjøtt er oppskrytt.

I butikken ligger det nå hauger med Pinnekjøtt og de har startet reklamen alt i november. Hvem spiser det? Hvor mye kastes etter jul fra butikkene? Med de dyre prisene er det ikke rart folk ikke kjøpe...
1
7 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

En stolt regjering . . . . ?

Jeg må si at jeg aldri har hørt så mye pissprat fra en politiker, som fra Mjøs Persen når hun snakket seg bort hos Fredrik Solvang (eller Skavlan som Hansson fra MDG kalte ham). Men jeg regner med at...
Bilde

Matkøene eser ut i Norge: Vil presse Støre

Matkøene vokser over hele landet. – Ingen skal være i tvil om at det er det vi er mest opptatt av når vi forhandler budsjett, sier SV-lederen.


Bilde www.msn.com
1
3 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

Ekstrem Fredric Hauge

Det var en ekstrem Fredric Hauge og Bellona som aksjonerte mot bedrifter i Norge. Det husker de av oss som er gamle nok. Hva har skjedd? Kanskje kjøpt og betalt? Og aksjonene på Munch museet og Vigela...
1
3 svar
Aktuelt nostalgikern Siste svar

Lesestoff for Norges Bank..

Sentralbanksjefen har uttalt at også den siste renteøkningen er noe som egentlig er/blir uproblematisk for "folk flest"... Så nye økninger er varslet i desember. Det er visst et slags "press" der ute...
1
5 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Vinter i øst

Hva stoppet Napoleon og Hitler i øst.? Russere er noen kynikere. Nato har gitt Ukraina enorme mengder våpen . Hva med å sende bøtter med strøm? Europa er igjen i krig med Russland. Når går EU land og...
1
2 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Bombet ned. Vinner kampen

Det er lett å ta parallell til 2. Verdenskrig og Irak , da tyskerne og irakerne ble bombet noe voldsomt og de styrende i de landene påstod de var ved å vinne krigen. Vinteren vil vare ved i 4 mnd. Det...
1
1 svar
Laster...