En æra er dessverre over. 2. desember stenger VGD.no. Mer info.

godt sagt , regjeringen oppfører seg om de var et totalitær diktatur styre

2

Ztøre er politisk dum. Intet annet. Giske er ikke noen trussel for Ztøre . Og vi skal huske på at politikk ikke er noe for sarte sjeler. Det er beinhard kamp om virkelighetsforståelsen. Bare de å splitte opp Ve-dum viser hvor enkelt det kan ordlegges i politisk kamp. Men dette er det nærmeste vi kommer krig og konflikt uten at man bruker fysisk makt.
Men noen prøver å stoppe ordet. Da mister man kontrollen ,egentlig. For debatten vil foregå noen andre steder. Derfor var ABB og vestkant terroristen helt logisk anslag .

Noen blir faktisk støtte av Niqam fordi det er så fjernt fra vår kultur. Og prøv du å dra til Afrika og se om du ikke møter fordommer som hvitl Det er naturlig del av det å være menneske å hegne om sin familie , nærmiljø og sine verdier.

Men Ztøre går til angrep fordi ei norsk kvinne som har angrepet en partifelle føler seg støtt. Det må da være helt på viddene. Hvilken ytringsfrihet mener Ztøre det da skal være ?

Det beste hadde nok vært at Giske hadde tatt ut denne gruppen av Ap og dannet et nytt parti.

Ztøre er ikke en politisk tenker. Han er mest byråkrat. Undres på hvordan han vil få det når selvmordene øker og folk dør i fattigdom.? Om han skjønner sitt ansvar ?

1
Laster...