Tydelig at klima problematikken har gått til hodet på en del politikere. Gjennomfør alle de tiltakene MDGog andre klima aktivister ønsker...så tenker jeg vi skal få det grønt og elendig i samfunnet. Et grønt og kjedelig liv.....eller vil det hele bare fortsette som før...klima, mener jeg? Har ikke den minste tro på at vi mennskene er skaperens utsendte...som kan snu klima endringene. Bare "dårer" mener det. Uttafor snør det og det er -3 grader..akkurat som alltid tidligere år siden 1945..up and down.
Nå er det nisse tid ser jeg, og en haug med mennesker tror på Julenissen............

1

Ja, det er riktig FRP kjemper for oss vanlige folk noe de har gjort i mange år , men desverre blir de nedstemt av de fleste andre partiene derfor er det viktig for oss vanlige folk å STEMME FREM FRP så de får mye større påvirkningkraft i norsk politikk .

Husk at FRP vil hjelpe vanlige folk og her er noen av forslagene til FRP ( som blir nedstemt av de andre partiene ) :

  1. Sette ned / fjerne momsen på matvarer mens krigen pågår
  2. Sette en maks pris på strøm Kr. 0,50 kwh men helst ( 0,35 kwh )
  3. Sette ned / fjerne statens drivstoff avgifter mens krigen pågår
  4. Sette ned skatten for vanlige folk.

Mens andre land hjelper sin folk mens den norske befolkningen blir straffet med høyere skatt , renter og avgifter .

Vi ha et mer NASJONALLISTISK part som vil det beste for vanlige folk som f.eks. : FRP
da har vi kansje en mulighet for å få litt avgiftslette hvis de kommer inn i regjering .

FRP er det eneste partiet som har innrømmet at de tok feil ang. ACER og EU`s kraftbørs noe det står respekt av . .
Fremskrittspartiet sier nei til norsk medlemskap i EU og Arbeide for fortsatt nei til norsk medlemskap i EU.

Husk at SP har greid å få gravset til seg ; Jordbruksoppgjøret som ga bøndene 11,5 milliarder som har b.a. gjort at matvareprisene har gått i taket med god hjelp av matvarebransjen.

Det er riktig at Klovnen Knisa Ve Dum juger så det renner noe han har lært av Støre så hva kan en forvente når SP og AP kjører 2 -spann hvor AP er lederhannen hvor alt drives av LØGN og FALSKHET.

Økonom Jan Petter Sissener sa onsdag til Dagbladet at han vurderer å flytte fra Norge, ettersom det blir stadig vanskeligere å drive virksomhet her. Han er lite imponert over Vedums skattegrep i budsjettet.
Det er grusomt å tenke på at vi har tre år til med den idioten, sier Sissener og sikter til Ve Dum

Nå MÅ vanlige folk være OBS på at regjeringen styrer etter prinsippet til KOMMUNISMEN.
KOMMUNISTISKE TANKEGANG OG STYRESETT som ALT ER TUFTET PÅ LØGN OG FALSKHET ER LIK KOMMUNISMEN .

Men vær også OBS på at høyre IKKE noe bedre når det gjelder vanlige folk pga. de hjelper kun næringslivet og på lik linje som regjeringen driter de i vanlige folk for vi skal KUN skattelegges hardt .

1

til jaha1255. Jeg må ta klart avstand fra dine påstander vedr. regjeringen, der du sammenligner den med en "kommunistisk" regjering, som da fremstilles som en regjering med kommunistisk "tankegang og styresett". Når man kjenner til ufriheten, diktaturet, knebling av ytringsfrihet m.m.m. (betyr; "med mye mere"), og også tradisjonelt forbud mot privat næringsvirksomhet, vel, da mener jeg en slik sammenligning med den nåværende regjering blir fullstendig skivebom.

Og altfor sterk "anerkjennelse" og normalisering av hva kommunistiske stater virkelig er for noe rundt om i verden. Altfor godt kommunistiske stater å bli sammenlignet med våre demokratisk valgte regjeringspartier, to partier som jo står støtt for demokratiet.

Mener iallfall jeg, (man kan sikkert være rykende uenig med dem i flere saker, uten å ty til så ekstreme sammenligninger som påstått i ditt innlegg).

1
Laster...