Politikk - Norsk

Raggar

Ja til dødstraff i Norge:-)

Vi MÅ få orden på dette svake rettsvesenet vi har her i landet....dette blir for dumt. En person som har begått et overlagt drap for andre gang....hva bør straffen være? Enkelt og greit....et nakkeskudd....så er samfunnet spart for alle kostnadene omkring det og betale for kost og losji av denne personen.

1
47 svar

"Raggar skrev: Vi MÅ få orden på dette svake rettsvesenet vi har her i landet....

SVAR Det at det norske rettsvesenet er svakt, og ofte dømmer uskyldige folk er vel grunn nok til ikke å ha dødstraff.

1
geneo "Raggar skrev: Vi MÅ få orden på dette svake rettsvesenet vi har her i landet.... SVAR Det at det norske rettsvesenet er svakt, og ofte dømmer uskyldige folk er vel grunn nok til i...

Ja jeg har aldri sagt et godt ord om verken politiet eller etterforskere her i Norge jeg......sier bare at hvis vi hadde hatt dugelige folk her i landet som KUNNE etterforsket feks drap...og kunne funnet rett person...så JA til dødstraff.-

1
Raggar Ja jeg har aldri sagt et godt ord om verken politiet eller etterforskere her i Norge jeg......sier bare at hvis vi hadde hatt dugelige folk her i landet som KUNNE etterforsket feks...

Næmmen, så enkelt!

Jeg synes man burde funnet rett person hver gang, jeg, og sluppet alle problemene! Og så burde vi lage mat til alle på jorda, og ikke gidde å ha fattigdom, og ikke forurense! Det er jo bare til å gjøre det!

Det finnes nok dugelige etterforskere i landet, og de tar nok ofte de rette folka, men dødsstraff er dumt, uansett hvordan du ser på det,og jeg kan på hånden på hjertet si at jeg aldri har sett et godt argument for dødsstraff.

1

"Raggar skrev: Vi MÅ få orden på dette svake rettsvesenet vi har her i landet....dette blir for dumt. En person som har begått et overlagt drap for andre gang....hva bør straffen være? Enkelt og greit....et nakkeskudd....så er samfunnet spart for alle kostnadene omkring det og betale for kost og losji av denne personen."

Når ble vi så inhumane? Jeg fikk ikke med meg årsaken til at vi skulle bli mer og mer fryktsomme og hatefulle. Det kan ikke ende godt..kanskje vi blir så fryktsomme og hatefulle at vi blir drapsmenn av det? Og så males vi som fanden på veggen og enda flere blir fryktsomme og hatefulle, slik at de også ser seg nødt til å drepe for å kunne føle seg trygge. Drap er simpelt og bør behandles uten aggressjon, og uten for mye fokus på ondskap, men heller på urettferdighet. For ellers kan det hende at vi gjør menneskeheten ond på sikt. For det kan være forferdelig farlig å begynne å lure på om menneskene er onde, kanskje noen finner ut at de liker det. Vi er ikke onde, det er heller ingen drapsmenn eller voldtektsforbrytere. La oss ikke bli det heller. For de som gjør ondt mot andre vet ikke hva de gjør.

1
Raggar JosefK bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla rosa skyer med softis....bla bla bla bla bla......NEI funker ikke.JA til dødstraff også i Norge.

"Raggar skrev: JosefK bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla rosa skyer med softis....bla bla bla bla bla......NEI funker ikke.JA til dødstraff også i Norge."

Vi vet jo at for små barn som deg som bare skriker og skriker, så er softis det eneste som hjelper..:) Jeg er glad jeg ikke lever i den forferdelige verden som du gjør. Stakkars liten.

1

---------->raggar

Jeg har ikke samvittighet til å støtte statsautoriserte drap. Innføring av dødsstraff vil føre til flere drap i Norge. Terskelen for å begå et mord blir lavere, iogmed at vår høyeste instans ikke anser livet som ukrenkelig. Vi får et kaldt og hatefullt samfunn som vil skape avvikere (se på USA).

Dødsstraff er legemliggjøring av menneskeforakt!

Evgyrt

"Jeg elsker den frie konkurransen...særlig fordi jeg eier alle konkurrentene"- Onkel Skrue

1

Støtter Raggar 100% her!

Det er samfunnets plikt å ta knekken på kreftsvulster fra Helvete!!

Det er blant annet noe av det vi betaler skatt for!!

1
frode1974 Støtter Raggar 100% her! Det er samfunnets plikt å ta knekken på kreftsvulster fra Helvete!! Det er blant annet noe av det vi betaler skatt for!!

--------->frode1974

Dette ligner på retorikken til den spanske inkvisisjonen. Det er tross alt mennesker vi prater om her.

Det nytter ikke å fjerne et symptom så lenge smitten fortsatt flyr fritt rundt i samfunnet. Og det er faktisk vanlige mennesker som du og jeg som kan bli smittet.

Evgyrt

"Jeg elsker den frie konkurransen...særlig fordi jeg eier alle konkurrentene"- Onkel Skrue

1
frode1974 Støtter Raggar 100% her! Det er samfunnets plikt å ta knekken på kreftsvulster fra Helvete!! Det er blant annet noe av det vi betaler skatt for!!

"frode1974 skrev: Støtter Raggar 100% her!

Det er samfunnets plikt å ta knekken på kreftsvulster fra Helvete!!

Det er blant annet noe av det vi betaler skatt for!!"

Ja, jeg har merket meg at dere to er spesielt redde individer. Og se...dere er allerede begynt å rettferdiggjøre drap. Så et godt råd, pass dere så ikke frykten tar overhånd, slik at dere ender opp i samme situasjon selv. Men dere er vel klar over at blodtørsten øker med frykten, det er jo derfor dere er for dødsstaff. Ja, jeg vet at dere vil at noen skal fjerne frykten for dere. Men beklager, da må dere ordne opp selv. På en av to måter. Ved å angripe det som er skremmende i verden og drepe det, og ende opp som drapsmenn. Eller ved å ta et oppgjør med frykten selv.

1
evgyrt --------->frode1974 Dette ligner på retorikken til den spanske inkvisisjonen. Det er tross alt mennesker vi prater om her. Det nytter ikke å fjerne et symptom så lenge smitten for...

Med all respekt Trygve (for du har en del bra politisk saklige innlegg)..

MEN.. Nei, det er IKKE mennesker vi snakker om! Det er gale hunder og kloakkrotter fra den dypeste undergrund!!

INGEN er tjen ved å la disse bestialske dyra leve... INGEN..

Det er altså et faktum om den harde virkelighet...

1

Kanskje hadde det vært lurt for Norge å innføre dødsstraff for bla alvorlig terrorisme, narkotikakrim og aktiviteter som truer rikets sikkerhet. Da kunne vi med god samvittighet utvist personer som Mulla Krekar og andre asylshoppere og parasitter som vi ellers ikke kunne utvist til land med dødsstraff.

1
JosefK "frode1974 skrev: Støtter Raggar 100% her! Det er samfunnets plikt å ta knekken på kreftsvulster fra Helvete!! Det er blant annet noe av det vi betaler skatt for!!" Ja, jeg har me...

JosefK skrev:

Ja, jeg har merket meg at dere to er spesielt redde individer. Og se...dere er allerede begynt å rettferdiggjøre drap. Så et godt råd, pass dere så ikke frykten tar overhånd, slik at dere ender opp i samme situasjon selv. Men dere er vel klar over at blodtørsten øker med frykten, det er jo derfor dere er for dødsstaff. Ja, jeg vet at dere vil at noen skal fjerne frykten for dere. Men beklager, da må dere ordne opp selv. På en av to måter. Ved å angripe det som er skremmende i verden og drepe det, og ende opp som drapsmenn. Eller ved å ta et oppgjør med frykten selv. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dette er et typisk "sluppet-opp-for-gode-argumenter" svar..

Vet ikke om jeg skal le eller gråte, men jeg velger å ta det med et rist på hodet, og et smil:)

Jeg er fornøyd med livet mitt.. Har alt jeg trenger, bortsett fra nok penger (student)..

1
Raggar Nei det er ikke det......ikke vanlige mennesker.Tror dyr er ordet du forveksler med vanlige og mennesker her:-)

------------>raggar

Det må vel være litt hold i min påstand når verdens ledende menneskerettighetsorganisasjon (som respekteres i alle leire) fordømmer dødsstraff på det STERKESTE!

Her er det forklart litt nærmere. http://www.amnesty.no/web.nsf/pages/0BD3A10F65269A08C1256A6900444304

Tenker dødsstrafftilhengerne noengang på drapsmannens familie?

Evgyrt

"Jeg elsker den frie konkurransen...særlig fordi jeg eier alle konkurrentene"- Onkel Skrue

1
JosefK "frode1974 skrev: Støtter Raggar 100% her! Det er samfunnets plikt å ta knekken på kreftsvulster fra Helvete!! Det er blant annet noe av det vi betaler skatt for!!" Ja, jeg har me...

Hei Josef..

Om det var i din makt; Hva ville du gjort med Viggo Kristiansen??

Gi meg et matnyttig svar på hvorfor du mener at han har livets rett??

Det er nesten som om jeg lurer på om du er kjent med sakens detaljer rundt Baneheiasaken overhodet....??

1
evgyrt ------------>raggar Det må vel være litt hold i min påstand når verdens ledende menneskerettighetsorganisasjon (som respekteres i alle leire) fordømmer dødsstraff på det STERKESTE!...

evgyrt skrev:

Tenker dødsstrafftilhengerne noengang på drapsmannens familie?

--------------------------------------------------------------------------------------

Det argumentet synes jeg er syltynt... Jeg mener; Enhver mann/ kvinne som er myndig SKAL ta ansvar for egne handlinger...

Til og med Hitler hadde en mor.. Forøvrig Stalin også...

Man kan ikke bruke gjerningsmannens familie som hensyn til straffesettelsen.. Det ville være ytterst uklokt og helt absurd..

Beklager Trygve, men jeg står rimelig fast i mine synspunkter her, men det respekterer jeg at du også gjør :)

1
evgyrt ------------>raggar Det må vel være litt hold i min påstand når verdens ledende menneskerettighetsorganisasjon (som respekteres i alle leire) fordømmer dødsstraff på det STERKESTE!...

Evgyrt skrev:

Tenker dødsstrafftilhengerne noengang på drapsmannens familie? Nei kanskje ikke.

Men tenker dødsstraffmotstanderne noengang på offerets eller offrenes familier ? Nei, de tenker heller på drapsmannens familie.

Når det er sagt så er jeg fortsatt mot dødsstraff for "alminnelig kriminalietet" som drap og vold, men kanskje ikke for terrorisme, grov narkotikakrim og aktiviteter som truer rikets sikkerhet.

1
frode1974 Hei Josef.. Om det var i din makt; Hva ville du gjort med Viggo Kristiansen?? Gi meg et matnyttig svar på hvorfor du mener at han har livets rett?? Det er nesten som om jeg lurer...

"frode1974 skrev: Hei Josef..

Om det var i din makt; Hva ville du gjort med Viggo Kristiansen??

I det samfunnet vi har i dag ville jeg holdt ham borte fra folk til han ble frisk nok til å slippe ut blant folk, dersom han ikke ble frisk, så ville jeg holdt ham borte resten av hans liv.

Gi meg et matnyttig svar på hvorfor du mener at han har livets rett??

Fordi han er et menneske.

Det er nesten som om jeg lurer på om du er kjent med sakens detaljer rundt Baneheiasaken overhodet....??

Ja, jeg kjenner detaljene. Men jeg gir meg ikke hen til hat av den grunn. Noen mennesker er dessverre så syke i hodet sitt..men jeg vil ikke synke like lavt selv. Derfor utelukker jeg dødsstraff. For det er unødvendig å drepe. Viggo Kristiansen er like harmløs om han sitter i fengsel som han er død. Forskjellen ligger i at resten av Norge har unngått å gjøre seg skyldige i rettferdiggjørelse av drap.

1
Raggar Ja vi tenker på drapsmannens familie.....og mangen av dem...alt etter saken omstendighet da vel og merke.Men familiene til de verste massemorderne får et lettelsens sukk etter at d...

----------->raggar

>>> Men familiene til de verste massemorderne får et lettelsens sukk etter at dyret er knekt. <<<

Det virker ikke som at du har høye tanker om dem. Jeg er sikker på at mange familier ville blitt fornærmet om man påsto det overfor dem. Mange av dem er faktisk oppegående og prinsipielle. Mens Timothy McVeigh (definitivt en massemorder) ble henrettet så sto en støtteforening for de etterlatte å demonstrerte mot gjennomføringen av dette drapet. Det å drepe drapsmannen er et hån mot de etterlatte. Man gir et inntrykk av at dette skal rettferdiggjøre handlingen til drapsmannen. Poenget er at du sletter ikke ondskap og sorg ved å ty til ondskapsfulle virkemidler. Fakta er klare: Dødsstraff øker det totale antall drap i samfunnet.

Evgyrt

"Jeg elsker den frie konkurransen...særlig fordi jeg eier alle konkurrentene"- Onkel Skrue

1

Lignende innlegg

Aktuelt oyssol Siste svar

Solbakken om Qatars NRK-arrestasjon: – Det er tragisk

Etter arrestasjonen av de norske journalistene i Qatar, vedgår landslagssjef Ståle Solbakken at Norges Fotballforbunds valg om dialog ikke har vært nok. Samtidig etterlyser han at flere aktører enn NF...
Bilde

Solbakken om Qatars NRK-arrestasjon: – Det er tragisk

Etter arrestasjonen av de norske journalistene i Qatar, vedgår landslagssjef Ståle Solbakken at Norges Fotballforbunds valg om dialog ikke har vært nok. Samtidig etterlyser han at flere aktører enn NF...


Bilde www.vg.no
2
4 svar

Kravstore SV-ere.

En mer arrogant politiker enn denne lederen for nevnte parti, det skal godt la seg gjøre å finne, (vel én enda mer ytterliggående har vel like mye selvtillit og mener seg berettiget til å bestemme dag...
1
2 svar
Laster...