Politikk - Norsk

planeten

I Hagens verden

Hagens favoritt-METODE er å lure massene til å tro på illusjoner- f.eks. illusjonen om ALLE GODE TING TIL ALLE med uhemmet bruk av offentlige utgifter.

I Hagens verden peker man ikke på PRIORITERINGER. For i utopiens verden og i den politiske analfabetes verden er der ikke begrensninger. Der trenger man ikke prioriteringer. I den utopiske verden kan man love ALLE GODE TING TIL ALLE- SAMTIDIG og uten å foreta prioriteringer.

Prioriteringer innebærer som kjent at noe må utsettes eller nedprioriteres. SLIK JOBBER IKKE HAGEN i forhold til velgerne, MEN SLIK MÅ NEMLIG ANSVARLIGE parti jobbe.

Mon tro om den godeste Frp-trompet vet at Hagens uhemmede økning av de offentlige utgiftene er STIKK I STRID med partiet grunnlag og politiske plattform - som er sterkt reduserte offentlige skatter og avgifter.

Politiske analfabeter ser ikke at dette henger ikke på greip. Politiske analfabeter ser ikke at Hagen forfekter MOTSTRIDENDE ideer overfor potensielle (misfornøyde) velgere. Hagen blir derfor ALDRI ARRESTERT for sine politisk motstridende lovnader overfor velgerne.

MEDIA har ikke journalister som er nok insiktsfulle eller nok selvstendig til å kunne peke på disse sammenhengene. For de mest toneangivende medier (TV2 osv) er der først og fremst fokus på sirkus, som i seg selv er nødvendig for økt seertall. Sammenhengene kommer skjelden eller aldri fram.

Frp-trompeten og den politiske analfabet svelger alt for god fisk. For det Hagen lover er jo isolert sett ikke bare positivt, men VELDIG POSITIVT.

1
10 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Petterson2 sier det på en ironisk og riktig måte: "Prioiteringar...man måste ju välja...allt kan man inte få... slikt blir för komplicerat...då mister man stemmer....", sier petterson2.

Og den økonomiske virkeligheten kommer i konflikt med populistens ønske om å fortelle velgerne/allmuen det allmuen ønsker å høre - fordi man ikke har den nødvendige oversikten eller allmuen ser ikke alltid elementære økonomiske sammenhenger.

Partieieren og populisten Carl I Hagen sier f.eks. følgende om alle økonomene, som altså kommer i veien for hans manipuleringer av godtroende velgere:

"Jeg (les:Hagen) er lei av økonomene som uttaler seg om ting de ikke vet noe om", sier altså partieieren og folkeforføreren Carl I. Hagen

PS! I dette tilfellet var det økonomi.....

1

Planeten, mannen som hevder å ha gode pedagogiske resultater gjennom 22 år, har talt. På pedagogisk vis. Hill Planeten! Priset være den nye føreren av folket, for han skal få all makt

1
Tacitus Planeten, mannen som hevder å ha gode pedagogiske resultater gjennom 22 år, har talt. På pedagogisk vis. Hill Planeten! Priset være den nye føreren av folket, for han skal få all m...

Den med "planeten som den nye føreren av folket..." var mer morsom en hva gjelder innholdet, som alltid er like innholdsløst. Hva mener du egentlig - vedr. politikk?

Hva du mener om PERSONEN - er like uinteressant som det er "interessant" hvor ofte du pusser tennene.

Har du ingen politiske meninger, politiske argumenter eller annet politisk INNHOLD?

Prøv en gang til - neste gang uten å ty til det "Tacituske diskusjonsnivå" med fokus på PERSONEN.

"Johnny be good"

:-) :-) :-) :-)

1
Tacitus Planeten, mannen som hevder å ha gode pedagogiske resultater gjennom 22 år, har talt. På pedagogisk vis. Hill Planeten! Priset være den nye føreren av folket, for han skal få all m...

Johnny, har du motforestillinger, innvendinger, motargument .... til nedenstående? Ja, da er det om å gjøre at du kan argumetere for dine meninger. Fokusen din på PERSONEN, som fremfører meninger i et politisk forum som dette, viser - (trolig uten at du selv ser det)- mer om dine egenskaper. Og det er vel ikke dine personlige egenskaper man er interessert i å høre om i et politisk debattforum:

Her har du noe å bryne deg på - hvis du vil:

Alle Frp-trompeter jeg har diskutert med, har påstått at Hagen har ryddet bort Frp-representantene som bl.a. drev på med å fyre oppunder den naturlig iboende fremmedfrykten. Naturlig iboende er frykten som allmuen har i forhold til folkevandringen som skjer og kommer til å skje, i vår verden i årene som kommer.

Jeg holder med deg i at Jan Simonsen ble ofret i partieierens "demokratiske" kamp for å gjøre partiet stuerent - med tanke hans ambisjoner om inntreden i en samarbeids-regjering.

Det som slo feil for Hagen, var at han aldri tok et oppgjør med INNHOLDET av bl.a. den stigmatiserende praksis/ukultur, som blir/ble begått av ledende representanter for hans parti.

Alle burde vel nå forstå hvorfor Hagen av pragmatiske velger-fiske-grunner valgte å ikke ta noe oppgjør.

En stemmesanker av Hagens kaliber vet at velgerfiske ikke er forenlig med å ta avstand fra EN ENESTE VELGERs holdninger og politiske ideer.

Sågar de bruneste av de brune stemmer på Hagen - nettopp fordi Hagen - av ovennevnte grunner - aldri har tatt oppgjør med disse velgernes holdninger og forkastelige ideer. Hagen nærmest omfavner ALLE velgere. I neste instans får Frp derfor et proverdighetsproblem.

Ja, Hagen himself får også et legitimt troverdighetsproblem, som gjør ham uspiselig for ALLE andre parti - med tanke på regjeringssamarbeid.

At Hagen snur seg etter alle slags strømninger i folkets og alle slags subkulturer, er ikke noe nytt. Dette er Hagens METODE i hans UBEREGNELIGE praksis i forhold til å gjøre ALLE velgere til lags.

Hagens favoritt-METODE er å lure massene til å tro på illusjoner- f.eks. illusjonen om ALLE GODE TING TIL ALLE med uhemmet bruk av offentlige utgifter. I Hagens verden peker man ikke på PRIORITERINGER. For i utopiens verden og i den politiske analfabetes vedren er der ikke begrensninger som krever prioriteringer. I den utopiske verden kan man love ALLE GODE TING TIL ALLE- samtidig og uten å foreta prioriteringer.

Prioriteringer innebærer som kjent at noe må utsettes eller nedprioriteres. SLIK JOBBER IKKE HAGEN i forhold til velgerne, MEN SLIK MÅ NEMLIG ANSVARLIGE parti jobbe.

Mon tro om den godeste Frp-trompet vet at HAgens uhemmede økning av de offentlige utgiftene er STIKK I STRID med partiet grunnlag og politiske plattform - som er sterkt reduserte offentlige skatter og avgifterer.

Politiske analfabeter ser ikke at dette henger ikke på greip. Politiske analfabeter ser ikke at Hagen forfekter MOTSTRIDENDE ideer overfor potensielle (misfornøyde) velgere. Hagen blir derfor aldri arrestert for sine politisk motstridende lovnader overfor velgerne.

MEDIA har ikke journalister som er nok innsiktsfulle til å kunne peke på disse sammenhengene. For de mest toneangivende medier (TV2 osv) er der først og fremst fokus på sirkus, som i seg selv er nødvendig for økt seerantall. Sammenhengene kommer skjelden eller aldri fram

Frp-trompeten og den politiske analfabet svelger alt for god fisk. For det Hagen lover er jo issolert sett ikke vare positivt, men VELDIG POSITIVT.

1

Hei hei Planeten,

Livet er HERLIG du ikke sant? Har du hørt SISTE NYTT eller? Stoltenberg vil samarbeide med Høyre, KrF og Venstre om statsbudsjettet ;-) Ja det stemmer - "skinke-venstre" med selveste Sponheim og greier og greier.

Det er ikke *SÅ* ille, bare se her ... tilsammen får dere bra oppslutning, skal vi se:

Høyre: 15,2% KrF: 8,5% Venstre: 2,7 - ja og så selve sluggeren da, Stoltenber selv med svimlende AP: 19,9%

Tilsammen så slår dere FrP ned i støvlene med over 46 %

Men hva skal dere bruke den overveldende makten til da Planeten? Hvilke saker vil DU prioritere?

;-D

1
notran Hei hei Planeten, Livet er HERLIG du ikke sant? Har du hørt SISTE NYTT eller? Stoltenberg vil samarbeide med Høyre, KrF og Venstre om statsbudsjettet ;-) Ja det stemmer - "skinke-...

notran skrev:

Hei hei Planeten, .....klippe.... Men hva skal dere bruke den overveldende makten til da Planeten? Hvilke saker vil DU prioritere? ----

Du TROR da vel ikke at Jarle har en politisk mening?` For ham er politikk "FrP er hat" (o.l)

1
planeten Otto Jespersen har vært hos politiet etter at han har fått drapstrusler. Er det Christer Pettersson som er kommet til Oslo?

Frp er blitt høy på pæra, og tror de har nøkkelen til det beste samfunnet. Blir de provosert, eksploderer de :

Frps finanspolitiske talskvinne, Siv Jensen, er forbannet på økonomer som kritiserer partiets politikk i forbindelse med budsjettforhandlingene. I brev til Gjensidige NOR og DnB har hun bedt om en forklaring på økonomenes ståsted. Gjensidige NORs sjeføkonom, Nils Terje Furunes, slår tilbake på Jensen og hennes kollegaer slik: -De prøver å oppheve de økonomiske tyngdelovene slik at de kan tillate seg alt i den økonomiske politikken uten at det får konsekvenser. Men de økonomiske lover vedtas ikke på Stortinget. De gjelder uansett, sier Furunes ifølge DN. Han svarer på Jensens brevforespørsel slik: -Vi sjeføkonomer opptrer som professorer ved universitetene.

og :

Forbannet Jensen

Frps finanspolitiske talskvinne, Siv Jensen, er møkk lei av økonomer som kritiserer partiets politikk. http://www.hegnar.no/finansavisen/cat.asp?cat=126

1
notran Hei hei Planeten, Livet er HERLIG du ikke sant? Har du hørt SISTE NYTT eller? Stoltenberg vil samarbeide med Høyre, KrF og Venstre om statsbudsjettet ;-) Ja det stemmer - "skinke-...

STORKOALISJONEN mellom Ap/Sentrum/Høyre anser jeg som et MUST - dersom man skal ha forhåpninger om å demme opp for den populistiske bølge som feier over det rike Norge.

Men man må ta ett steg av gangen. Høyre har allerede tatt ett av stegene - ved sin fornuftige og nye strategi - som gå ut på samarbeid, kompromiss og gjensidig respekt i forhold til sine nærmeste parti-naboer i SENTRUM.

Når så AP omsider også tar det nødvendige steget henimot SENTRUM, da øyner vi begge to at noe stort kan være på gang. :-)

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk Geirijo Siste svar

Klart, entydig og lett å forstå tale på Stortinget.

Det er omtrent bare Bjørnar Moxnes (Rødt) som klarer å levere slike taler på Stortinget. Andre som gir like klare meninger er også fra Rødt eller SV. Det er med andre ord kun 2 partier på det norske S...
Bilde

Bjørnar Moxnes - Rødt - Om EØS-avtalen. Stortinget 25.11.21

Hvem skal bestemme over krafta vår, arbeidslivet vårt, jernbanen vår og transporten på veiene våre? Rødts standpunkt er klart. Dette skal det norske folk...


Bilde www.facebook.com
2
1 svar
Laster...