Politikk - Norsk

nighthawk

Humor som hersketeknikk.

Nå ser vi humor brukt som hersketeknikk i beste sendetid på TV. Hvis offeret går ut i media og viser seg såret, er offeret dum. Gjør offeret det ikke, blir angrepene uimotsagt. Det er den verbale overgriperen som karakteriserer offeret. " det var kjempedumt av Bondevik å si i fra". Dette minner om en psykopatisk psykisk beleiringskrig: offeret røykes ut i åpent lende, og ydmykes dermed i vitners nærvær, til enda større skade. Vi har et problem med at mange unge mobbes på skolen, og da anbefaler vi, de voksne, de unge må si i fra. Bondevik sier i fra, og Jespersen kaller han kjempedum for det. Det blir ikke lett å diskutere mobbing på skolen når de unge får se hva voksne gjør mot hverandre.

Nighthawk.

1
6 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Godt poeng med at man taper på det enten om man holder kjeft eller svarer på tiltale. Hovedproblemet er vel at relativt mange av TKs seere ikke er i stand til å skille OJs ironi fra hans faktiske meninger. Dermed blir slike utfall uansett et angrep på "offeret" selvom det ikke nødvendigvis var ment slik.

.lode.

1
lode25 Godt poeng med at man taper på det enten om man holder kjeft eller svarer på tiltale. Hovedproblemet er vel at relativt mange av TKs seere ikke er i stand til å skille OJs ironi fr...

Godt sagt, lode25. Kan ikke forstå at statsministeren tok seg all den tida for å gi OJ all den oppmerksomheten! Det ville vært det samme om en amerikansk president tok seg tid for å kommentere tannløse kommentarer fra Letterman eller Jay Leno, patetisk.

Det verste er at alt OJ sa var faktisk sant, det er kanskje derfor Bondevik ikke likte det så godt.

1

Sitter her og leser at (også) OJ er en ihuga AKPml'er .

Driver NRK og TV2 med 'headhunting' fra disse venstre-ekstremistiske partiene?

1
nautilus Sitter her og leser at (også) OJ er en ihuga AKPml'er . Driver NRK og TV2 med 'headhunting' fra disse venstre-ekstremistiske partiene?

hvor gammel er du?

-------------------------------------------------------------------------------- horizon skrev: "Det er påstått at få matematikere er evolusjonister, for de har den reelle forståelsen av hvor usannsynlig teorien virkelig er." --------------------------------------------------------------------------------

1

Godt poeng.

ExD "Mett mann lover faste"

1

"nighthawk skrev: Nå ser vi humor brukt som hersketeknikk i beste sendetid på TV. "

Sånn har det vært i mange år - ikke bare i TV, men også i andre media, nighthawk. Og offer nummer én gjennom alle disse årene har vært Carl I Hagen. Ingen over, ingen ved siden. Et samlet presse-og "humorkorps" har harselert med og spyttet på denne mannen i femten år.

Hagen har imidlertid vært mann nok til ikke å nedlate seg til å kommentere utspill fra venstrevridde humorister og usaklige debattanter som har hetset grovt og tatt mannen i stedet for ballen.

Det tjener ham til ære, og setter Bondeviks reaksjon i perspektiv. At Bondevik bruker sin tid og energi på å kritisere folk som gjør narr av ham, forteller det meste om ham både som menneske og statsminister.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk Geirijo Siste svar

Klart, entydig og lett å forstå tale på Stortinget.

Det er omtrent bare Bjørnar Moxnes (Rødt) som klarer å levere slike taler på Stortinget. Andre som gir like klare meninger er også fra Rødt eller SV. Det er med andre ord kun 2 partier på det norske S...
Bilde

Bjørnar Moxnes - Rødt - Om EØS-avtalen. Stortinget 25.11.21

Hvem skal bestemme over krafta vår, arbeidslivet vårt, jernbanen vår og transporten på veiene våre? Rødts standpunkt er klart. Dette skal det norske folk...


Bilde www.facebook.com
2
1 svar

Kravstore SV-ere.

En mer arrogant politiker enn denne lederen for nevnte parti, det skal godt la seg gjøre å finne, (vel én enda mer ytterliggående har vel like mye selvtillit og mener seg berettiget til å bestemme dag...
1
2 svar
Laster...