Politikk - Norsk

sklia

Bondesvik kan ta med rævva si å forsvinne!

Han er totalt ferdig som toppolitiker med troverdighet. Nå kan det være nok. Han sutrer og griner som ei 7-år gammel jente og makter ikke å lede landet på en forsvarlig måte. Han har dessuten vingla seg inn i ei bakgate for lengst. Selv om det norske folket gir ham og møkkapartiet hans det glatte lag, bedriver han en bemerkningsverdig holdning, i og med at han tviholder på tvangstanken om at han er den rette i statsministerstolen. Gutten er klin gæærn, og alle vet det.

Han kan pelle seg ut av regjeringslokalene, for vi VIL IKKE ha dumtrynet lenger!!

Så viser det seg at han nekter for at han "trigga" drapstrusselen på Otto Jespersen, men i motsetning til "dimwit", så skjønner enhver som har et klart hue akkurat DET.

Hvorfor skal og MÅ vi holde en slik slesk faen i ånde?

Give it to me HARD!

1
16 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

sklia - Vi beholder han fordi han er folkevalgt - og dermed er det ikke lett å bli kvitt ham selv om noen av velgerne ikke liker ham.

Vi får takke oss selv for at han er på tinget - men det kommer et nytt valg og da har jo alle vi som er misfornøyd sjansen til å gjøre noe med den saken og da vil det jo vise seg hvor mange som er misfornøyd når det kommer til stykket.

1
Tøffeline sklia - Vi beholder han fordi han er folkevalgt - og dermed er det ikke lett å bli kvitt ham selv om noen av velgerne ikke liker ham. Vi får takke oss selv for at han er på tinget...

Det har vi prøvd før. Vi må nå forvente at politikere som ikke får oppslutning, peller seg ut av arenaen. Nå gir vi dermed Fr.P. deres demokratiske rettigheter dere!

P.S. Er fullstendig klar over "å" feilen i headingen, men fingra gikk for fort frem og jeg sjekka ikke nøye nok.

Veit regelen.

1

Han får sette seg i sklia, da, kanskje?

1

sklia skrev: Han er totalt ferdig som toppolitiker med troverdighet. Nå kan det være nok. Han sutrer og griner som ei 7-år gammel jente og makter ikke å lede landet på en forsvarlig måte. Han har dessuten vingla seg inn i ei bakgate for lengst. Selv om det norske folket gir ham og møkkapartiet hans ... --------

sklia, ... det er ennå tre år til neste valg. Samarbeidsregjeringen under ledelse av Bondevik sitter den! Det er opp til det demokratiske sinnelag til de andre partiene og det norske folk for øvrig å sørge for at maktskifter skjer på demokratisk vis gjennom valg.

MEN - Bondevik har muligheten selv til å kaste inn håndkleet gjennom et kabinettspørsmål om ganske nøyaktig en måneds tid. Hvem er klar til å ta over regjeringsansvaret?

Det parlamentariske grunnlaget i Stortinget ble lagt gjennom forrige valg - MENINGSMåLINGENE endrer ingenting! Det er INGEN som på en naturlig måte kan ta over. Det er noen som drømmer om den gamle "stor-koalisjonen" mellom Høyre og AP, men DEN vil jo også sprike i alle retninger. Det er et politisk *krigstids-alternativ*!

Bondevik er nå søt og da - åsså så orntli åsså!

1
Ante FRP og AP? Olje og vann?

Selvfølgelig er dette ønsketenking, og kommer nok ikke til å bli realitet.

Noe må imidlertid gjøres med den uholdbare situasjonen vi er i. Bondevik er ikke i stand til å ta vare på vår velferd.

1

Som folkevalgt for et politisk parti vil han søke å gjøre så mye som mulig for sitt parti og få gjennomført så mye som mulig av det. Da er det bedre å sitte i regjering enn å være et lite parti i opposisjon.

Ikke så rart det vel? Du kan like det eller ikke...

Personlig er ikke Bondevik den jeg er mest enig med, for å si det sånn...

October // I Used to be Confused, But now I just don't Know //

1

Høyre og Ap er i praktisk politikk svært så enige,men deres partikulturer livnærer seg på å innbille egne medlemmer og potensielle velgere at de er hovedmotstandere i politikken.Gro adopterte de fleste Høyre-sakene og nå er det bare noen symbolske skatte-saker de føler seg forpliktet til å være uenige i. Storkoalisjonen Høyre og Ap fungerer allerede i de store sakene på Stortinget, og nå er det på tide at disse to viser folket at de kan skjære igjennom fille- sakene de profilerer mot hverandre og ta ansvar sammen !

Først da blir det stø kurs og flertallsstyre !

1
Spikern Høyre og Ap er i praktisk politikk svært så enige,men deres partikulturer livnærer seg på å innbille egne medlemmer og potensielle velgere at de er hovedmotstandere i politikken.Gr...

Den løsninga er kjempefint formulert! Fest den i panna på Jens Stoltenberg, og hils fra det norske folk.

AP har lurt Høyre i årevis med å vingeklippe dem, tilsynelatende uten at Høyre har tatt notis av det.

Samarbeide vil styrke begge partiers posisjoner.

1

Bondevik er en stor statsmann.

1

Den som trigget drapstrusselen....

Ingen tvil hvem som startet drittkastingen og mobbingen; det var OJ. Han begynte feks med å invitere Christer Petterson for å fjerne Bondevik

1

Hva med å avsette Bondevik, og innsette Christer Petterson? :)

1
sklia Det er kabinettspørsmål som er løsningen her, og så får jaggu Fr.P. og AP se til å snekre sammen en brukbar samslåing. Det er alternativet som fungerer. Give it to me HARD!

"sklia skrev: Det er kabinettspørsmål som er løsningen her, og så får jaggu Fr.P. og AP se til å snekre sammen en brukbar samslåing. Det er alternativet som fungerer.

Fr.P og AP? Skal jaggu bli interresant å oppleve DET! Må vel kunne kalles kollektivt politisk selvmord. Men Herregud, her i landet overrasker intet.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk Geirijo Siste svar

Klart, entydig og lett å forstå tale på Stortinget.

Det er omtrent bare Bjørnar Moxnes (Rødt) som klarer å levere slike taler på Stortinget. Andre som gir like klare meninger er også fra Rødt eller SV. Det er med andre ord kun 2 partier på det norske S...
Bilde

Bjørnar Moxnes - Rødt - Om EØS-avtalen. Stortinget 25.11.21

Hvem skal bestemme over krafta vår, arbeidslivet vårt, jernbanen vår og transporten på veiene våre? Rødts standpunkt er klart. Dette skal det norske folk...


Bilde www.facebook.com
2
1 svar
Laster...