Politikk - Norsk

JBorge

En lite kjent konsekvens av tvangsekteskap

"Vi har alle hørt om vold, diskriminering og rasisme i forbindelse med ufritt valg av seksualpartnere (tvangsekteskap) hos grupper av våre nye landsmenn. På lang sikt er det imidlertid en lite kjent og svært negativ effekt som gjør seg sterkt gjeldende.

Som flere av dere kjenner til er det to former for seleksjon som driver evolusjonen hos dyr og planter fremover, nemlig naturlig og seksuell seleksjon. Ifølge Darwin og ledende autoriteter innen biologi er det primært seksuell seleksjon som driver evolusjonen hos mennesker fremover. (Da ser vi bort fra klimatiske tilpasninger som neseform, hudfarge/D-vitaminsyntese, og malariresistente blodtyper). En forutsetning for "sexual selection" er selvsagt fritt partnervalg, og evolusjonen går fortest når både hunner og hanner fritt kan velge sexpartner.

Det er mange som går rundt å tror at vi ikke lenger har evolusjon hos mennesker, men i lys av seksuell seleksjon er dette selvsagt helt feil, evolusjonen pågår fortsatt med ekspressfart. Hvis våre nye landsmenn imidlertid i flere generasjoner holder fast på sine barbariske tradisjoner med ufritt valg av seksualpartner vil dette utgjøre en trussel mot selve evolusjonsprosessen i Europa.

Skal vi sitte å se på at dette skjer mens Europa gradvis degenereres foran våre øyne?

JanL (tidligere kjent som VårFrihet)"

http://debatt.aftenposten.no/ItemThread.asp?GroupID=44&Group=Innvandring&ThreadID=19983&Thread=En+lite+kjent+konsekvens+av+tvangsekteskap

1
27 svar

Et meget godt innlegg!

Mvh JBorge

1

"JBorge skrev: > Hvis våre nye landsmenn imidlertid i flere generasjoner holder fast på sine barbariske tradisjoner med ufritt valg av seksualpartner vil dette utgjøre en trussel mot selve evolusjonsprosessen i Europa.

Hva er evolusjonsprosessen i europa? Forklar den, min gode mann! For en evolusjonsprosess skjer vel ut fra de vilkårene som gis?

>Skal vi sitte å se på at dette skjer mens Europa gradvis degenereres foran våre øyne?

Degenerering skjer vel heller som følge av at velferdsstatens ordninger for kvinner gjør at de i stadig større grad vil preferere kriminelle/asosiale menn som fedre for sine barn. I samme retning drar faren for barnebidrag og mangelen på rettigheter i familielivet for den ansvarlige, arbeidende (og intelligente?) mann; slike vil i stadig større grad vegre seg for å sette barn på en dame.

1

Det eneste triste med postingen din er at det ikke nødvendigvis er sant eller det beste eller.. wut ever

-Hilsen Tim

1
Atgeir3 "JBorge skrev: > Hvis våre nye landsmenn imidlertid i flere generasjoner holder fast på sine barbariske tradisjoner med ufritt valg av seksualpartner vil dette utgjøre en trussel m...

Atgeir3 skrev:

"Hva er evolusjonsprosessen i europa? Forklar den, min gode mann! For en evolusjonsprosess skjer vel ut fra de vilkårene som gis?"

- Hvilke variabler det selekteres på vet jeg ikke, men det trenger jeg heller ikke å vite noe om. En trend der stadig flere ikke tar del i fritt partnervalg vil uansett bremse evolusjonsprosessen og dette er i seg selv et problem.

"Degenerering skjer vel heller som følge av at velferdsstatens ordninger for kvinner gjør at de i stadig større grad vil preferere kriminelle/asosiale menn som fedre for sine barn. I samme retning drar faren for barnebidrag og mangelen på rettigheter i familielivet for den ansvarlige, arbeidende (og intelligente?) mann; slike vil i stadig større grad vegre seg for å sette barn på en dame."

- Helt enig i det du skriver her, og her må det gjøres en jobb med å begrense tilgangen til velferdsgoder.

Mvh JBorge

1
JBorge Atgeir3 skrev: "Hva er evolusjonsprosessen i europa? Forklar den, min gode mann! For en evolusjonsprosess skjer vel ut fra de vilkårene som gis?" - Hvilke variabler det selekteres...

"JBorge skrev: > En trend der stadig flere ikke tar del i fritt partnervalg vil uansett bremse evolusjonsprosessen og dette er i seg selv et problem.

Hva tilsier at egne valg er så mye bedre enn f.eks. ens foreldres valg når det kommer til å velge partner for reproduksjon? Foreldres valg vil vel ofte i større grad være langsiktige, ansvarlige og tatt ut fra en mer kjølig og objektiv vurdering? Dette sammen med de omstendighetene jeg nevnte (og som du var enig i) som gjør at valg som i tidligere tider ville bli ansett som uansvarlige, faktisk i stor grad premieres ved de økonomiske godene som tilbys alenemødre i Norge.

1

Vi er alle enige om at tvangsekteskap er en onde og (jeg mener) det burdte sidestilles med voldekt. (vi vet alle hva som skjer på bryllupsnatta)

Men når det er sagt syns jeg at å subsidiere kunstig befruktning er av en hel annen dimensjon når det gjelder å fremme god genetisk helse.

Frp var et av partiene som tvang igjennom at dette ikke skulle være 80%, men 100% subsidiert av staten...

1
Atgeir3 "JBorge skrev: > En trend der stadig flere ikke tar del i fritt partnervalg vil uansett bremse evolusjonsprosessen og dette er i seg selv et problem. Hva tilsier at egne valg er så...

Atgeir3 skrev:

"Hva tilsier at egne valg er så mye bedre enn f.eks. ens foreldres valg når det kommer til å velge partner for reproduksjon? Foreldres valg vil vel ofte i større grad være langsiktige, ansvarlige og tatt ut fra en mer kjølig og objektiv vurdering? Dette sammen med de omstendighetene jeg nevnte (og som du var enig i) som gjør at valg som i tidligere tider ville bli ansett som uansvarlige, faktisk i stor grad premieres ved de økonomiske godene som tilbys alenemødre i Norge."

- Enten du er gutt eller jente så er det personer der ute du føler deg ekstra tiltrukket av, har du noen gang reflektert over hva dette skyldes? De du liker har sannsynligvis både egenskaper som vil kunne gjøre dem til bra foreldre, og gener som gjør at eventuelle etterkommere sammen med dem får høyere darwinistisk fitness. Det man føler instinktivt vil være det beste valget da instinktet og følelser er genenes måte å fortelle deg hva som er det riktige.

Mvh JBorge

1
JBorge Tim Hva mener du? Er du blant dem som tror på røverhistoriene i de gamle bøkene og mener at verden ble skapt for 6000 år siden? Mvh JBorge

JBorger

Jeg er ikke en av di som tror at jorden\eksistensen kun har vart 6000 år. Jeg har det greit med å tro så lite som mulig... mye kjekkere å se verden med egene øyne isteden for å rote ned i en bok full av mangler.

Jeg mener heller ikke at tvangsekteskap er bedere enn våres skikker... men her har vi det med tro igjenn som jeg helst ikke vil ha så mye av. Å vite; er ikke like lite lett som kunn å tro. Bort med det meste av hva jeg vil kalle tvang!

-Sosialisthuenes erkefiende

1
JBorge Anarkigut skrev: "Frp var et av partiene som tvang igjennom at dette ikke skulle være 80%, men 100% subsidiert av staten..." - Jeg vet, og dette irriterer jeg meg voldsomt over. Ku...

Som en liten kuorisitet : - mine oldeforeldre giftet seg som fetter og kusine, kanskje det er derfor jeg er så rar ? Før i tiden var det vanlig med arrangerte ekteskap. Dere har vel lest diverse bøker om bondestanden, og de fine som giftet seg med hverandre, for å holde pengene og verksomheten innenfor sine omgivelser.

1
umuligejulie Som en liten kuorisitet : - mine oldeforeldre giftet seg som fetter og kusine, kanskje det er derfor jeg er så rar ? Før i tiden var det vanlig med arrangerte ekteskap. Dere har ve...

umuligejulie skrev:

"- mine oldeforeldre giftet seg som fetter og kusine, kanskje det er derfor jeg er så rar ?"

Hvis dette er et engangstilfelle i din families historie ville jeg ikke bekymret meg så alt for mye:)

"Før i tiden var det vanlig med arrangerte ekteskap. Dere har vel lest diverse bøker om bondestanden, og de fine som giftet seg med hverandre, for å holde pengene og verksomheten innenfor sine omgivelser."

Dette er en type historierevisjonisme vi ser stadig mer av, kanskje for å kunne si noe sånt som at muslimene bare ligger noen hundre år bak oss i utvikling. I Norge har vi alltid hatt mer eller mindre fritt partnervalg, noe vi ser tydelig i gamle kirkebøker helt tilbake til 1300-tallet.

Mvh JBorge

1
JBorge umuligejulie skrev: "- mine oldeforeldre giftet seg som fetter og kusine, kanskje det er derfor jeg er så rar ?" Hvis dette er et engangstilfelle i din families historie ville jeg...

JBorge skrev: Dette er en type historierevisjonisme vi ser stadig mer av, kanskje for å kunne si noe sånt som at muslimene bare ligger noen hundre år bak oss i utvikling. I Norge har vi alltid hatt mer eller mindre fritt partnervalg, noe vi ser tydelig i gamle kirkebøker helt tilbake til 1300-tallet. ------------- Kanskje du burde kontakte Hardanger kommune for og høre om de kunne sende deg noen artikler om dette temaet.

1
Atgeir3 "JBorge skrev: > En trend der stadig flere ikke tar del i fritt partnervalg vil uansett bremse evolusjonsprosessen og dette er i seg selv et problem. Hva tilsier at egne valg er så...

Atgeir3 skrev: Hva tilsier at egne valg er så mye bedre enn f.eks. ens foreldres valg når det kommer til å velge partner for reproduksjon? Foreldres valg vil vel ofte i større grad være langsiktige, ansvarlige og tatt ut fra en mer kjølig og objektiv vurdering? ***********************************************

Når foreldrenes valg ofte er en nær slektning vil ikke det genetiske mangfoldet utvikles på samme måte som når valget kan gjøres fritt utenfor den nære familie.

Foreldrenes valg innen familien er også hovedgrunnen til at så mange pakistanere i Norge fødes med "skavanker".

1
JBorge Historierevisjonister vil alltid finne eksempler som passer med deres teorier. Hardanger er rimelig isolert geografisk og neppe representativt for Norge generelt. Mener du også at...

"JBorge skrev: Historierevisjonister vil alltid finne eksempler som passer med deres teorier. Hardanger er rimelig isolert geografisk og neppe representativt for Norge generelt. Mener du også at Holocaust var en bløff?" ----------------------------------------------- Det var en noe sterk sammenligning.

Det er faktisk slik at det ikke er så lenge siden ting var slik.

F. eks var min bestemor baptist, de som er kjent for å værte frihetlige, og for å kjempe for en sekulær stat allerede fra begynnelsen av. Hun måtte gå med fletter.

Pinsevenner måtte gå med håret i en rull. (senere kalt "pinse-rull")

Og statskjerka var vel enda mer konservative enn dem igjen...

1

JBorge skrev: "Vi har alle hørt om vold, diskriminering og rasisme i forbindelse med ufritt valg av seksualpartnere (tvangsekteskap) hos grupper av våre nye landsmenn. På lang sikt er det imidlertid en lite kjent og svært negativ effekt som gjør seg sterkt gjeldende.

Som flere av dere kjenner til er det to former for seleksjon som driver evolusjonen hos dyr og planter fremover, nemlig naturlig og seksuell seleksjon. Ifølge Darwin og ledende autoriteter innen biologi er det primært seksuell seleksjon som driver evolusjonen hos mennesker fremover. (Da ser vi bort fra klimatiske tilpasninger som neseform, hudfarge/D-vitaminsyntese, og malariresistente blodtyper). En forutsetning for "sexual selection" er selvsagt fritt partnervalg, og evolusjonen går fortest når både hunner og hanner fritt kan velge sexpartner.

Det er mange som går rundt å tror at vi ikke lenger har evolusjon hos mennesker, men i lys av seksuell seleksjon er dette selvsagt helt feil, evolusjonen pågår fortsatt med ekspressfart. Hvis våre nye landsmenn imidlertid i flere generasjoner holder fast på sine barbariske tradisjoner med ufritt valg av seksualpartner vil dette utgjøre en trussel mot selve evolusjonsprosessen i Europa.

Skal vi sitte å se på at dette skjer mens Europa gradvis degenereres foran våre øyne?

JanL (tidligere kjent som VårFrihet)"

http://debatt.aftenposten.no/ItemThread.asp?GroupID=44&Group=Innvandring&ThreadID=19983&Thread=En+lite+kjent+konsekvens+av+tvangsekteskap ------------------------------------------------------------

Dette bør vi ikke sitte og se på..

1
Atgeir3 "JBorge skrev: > Hvis våre nye landsmenn imidlertid i flere generasjoner holder fast på sine barbariske tradisjoner med ufritt valg av seksualpartner vil dette utgjøre en trussel m...

Helt enig. Det ligger i kvinnens natur å velge en partner som kan ta vare på avkommet, materielt sett. I gamle dager var det viktig å ha en hanne som kunne skaffe mat til avkommet, idag er det BMW, gullkjeder, og pelskåper som har overtatt.

Det er hovedgrunnen til at kvinner velger å gifte seg rik, en hanne med raske penger er akkurat hva de er ute etter, en hardt arbeidende hanne er ikke så interessant partner, fordi han ikke har de materielle verdiene en hunne trenger.

1
JBorge Atgeir3 skrev: "Hva tilsier at egne valg er så mye bedre enn f.eks. ens foreldres valg når det kommer til å velge partner for reproduksjon? Foreldres valg vil vel ofte i større gra...

"JBorge skrev: >- Enten du er gutt eller jente så er det personer der ute du føler deg ekstra tiltrukket av, har du noen gang reflektert over hva dette skyldes? De du liker har sannsynligvis både egenskaper som vil kunne gjøre dem til bra foreldre, og gener som gjør at eventuelle etterkommere sammen med dem får høyere darwinistisk fitness. Det man føler instinktivt vil være det beste valget da instinktet og følelser er genenes måte å fortelle deg hva som er det riktige.

La oss ikke luske rundt grøten lenger: Det vi snakker om er kriteriene for seksuell seleksjon hos norsk-etniske versus muslimke innvandrere. Du mener at det frie partnervalget (i form av at det stort sett er upåviket av foreldres overstyring) hos norsk-etniske par gjøer at barna vil ha høyere grad av overlevelsesevne sett i forhold til de muslimske. Du mener at det avgjørende er dette frie partnervalget, og at de ytre rammene i form av økonomiske vilkår gitt av velferdsstaten o.l. er av underordnet betydning.

Men da er det jo ikke noe å bekymre seg for likevel, hvis man skal se på sosialdarwistisk utvelgelsesteori! Den vil jo funke godt uansett! Når du ser bort fra kulturelle forhold ut over dette med arrangerte ekteskap, og spesielt: de rammene samfunnet gir for reproduksjonen, så ser du bort fra faktorer som åpenbart er avgjørende!

Jeg tror ikke innvandrerkvinners større fruktbarhet er en direkte følge av tvangsekteskap isolert sett, men forøvrig vil jo også kvalitet framfor kvantitet være avgjørende for avkommet i forhold til sosialdarwinistisk teori, så innvandrerkvinners større fruktbarhet kommer uansett ikke i konflikt med den.

1
Cooldude Helt enig. Det ligger i kvinnens natur å velge en partner som kan ta vare på avkommet, materielt sett. I gamle dager var det viktig å ha en hanne som kunne skaffe mat til avkommet,...

"Cooldude skrev: >Helt enig. Det ligger i kvinnens natur å velge en partner som kan ta vare på avkommet, materielt sett. I gamle dager var det viktig å ha en hanne som kunne skaffe mat til avkommet, idag er det BMW, gullkjeder, og pelskåper som har overtatt.

Men hvorfor? Jo, kvinner vet at avkommet uansett ikke kommer til å sulte i hjel, for det har vi offentlige forsikringsordninger som tar seg av. Å velge en spennende banditt-type som far til sine barn har alltid vært mulig for kvinner, også i gamle dager. At de muligens gjør dette i større grad i våre dager vil trolig ha å gjøre med at den risikoen som dette medførte i gamle dager nå stort sett er eliminert: Du ville også sendt alle sparepngene dine på børsen, selv i disse dagene, dersom du hadde en stats-garanti mot å tape. Det sier seg selv at forsikringsordninger gir en større tilbøyelighet til å ta risiko. Det litt pussige er jo at det stort sett er menn som arbeider i privat sektor, og som betaler skatt, som finansierer nettop de forsikringsordingene som gjør at norske kvinner i stadig større grad ser ut til å velge BMW-wollaer med gullkjeder ( og som vanligvis er uten hvit inntekt ) som fedre til sine barn...

1
Atgeir3 "Cooldude skrev: >Helt enig. Det ligger i kvinnens natur å velge en partner som kan ta vare på avkommet, materielt sett. I gamle dager var det viktig å ha en hanne som kunne skaffe...

Ifølge forsker og lege Camilla Stoltenbergs ferske doktoravhandling, er spebarnsdødelighet, dødfødsler og misdannelser hos barn født av inngiftede pakistanere dobbelt så høy som for ektefeller som ikke er i slekt. Populært giftermål blant pakistanske muslimer er med datteren av fars bror.

1

Lignende innlegg

Aktuelt oyssol Siste svar

Solbakken om Qatars NRK-arrestasjon: – Det er tragisk

Etter arrestasjonen av de norske journalistene i Qatar, vedgår landslagssjef Ståle Solbakken at Norges Fotballforbunds valg om dialog ikke har vært nok. Samtidig etterlyser han at flere aktører enn NF...
Bilde

Solbakken om Qatars NRK-arrestasjon: – Det er tragisk

Etter arrestasjonen av de norske journalistene i Qatar, vedgår landslagssjef Ståle Solbakken at Norges Fotballforbunds valg om dialog ikke har vært nok. Samtidig etterlyser han at flere aktører enn NF...


Bilde www.vg.no
2
4 svar

Kravstore SV-ere.

En mer arrogant politiker enn denne lederen for nevnte parti, det skal godt la seg gjøre å finne, (vel én enda mer ytterliggående har vel like mye selvtillit og mener seg berettiget til å bestemme dag...
1
2 svar
Laster...