Politikk - Norsk

Tacitus

Det sanne ansikt om AP

Vel, så kommer sannheten fram for dagen. "Eliten" er og blir gjennomsyret med narkotika... Ninni stoltenberg, Jens... Hvem flere? http://www.dagbladet.no/nyheter/2002/11/02/352834.html

Er heller ikke rart at de som spiller på samme lag som AP også virker temmelig "tåkete" til tider.

mens frp'ere tuter i trompeten, sutter sosialistene på den med no go'saker i andre enden

1
16 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Mannen er kriminell. Om det er fordi det ligger i hans natur eller fordi det er et politisk fenomen, eller det er fordi narkomisbruket har ødelagt hjernen hans helt, så er dette enda ett bevis på hans kriminelle side. Husk hans utrolige "Hit and Run" med bilen!!

1

Herregud, hvem har ikke eksperimentere litt i ung alder? Du kanskje? Det er en del av den urbane oppvekst å eksperimentere litt, gir litt mer inntrykk av at det er vanlige folk som leder AP. Sikker på at ALLE FRP'ere har brukt mer en nok syre opp i gjennom, eller er det bare puling av småjenter FRP driver med?

1
norge10000 Herregud, hvem har ikke eksperimentere litt i ung alder? Du kanskje? Det er en del av den urbane oppvekst å eksperimentere litt, gir litt mer inntrykk av at det er vanlige folk som...

ja han bill clinton hadde også prøvd det..og han var usas beste president noen sinne.. det er det minste bra at han forteller ærlig om slike ting. Tenk også at jens vokste opp på 60-70 tallet da det var hippietid og make love not war, eksperimentering.. kan tenke meg at mange av foreldrene dere også prøvde det et par ganger..

1
adamsthelegend

Jeg vil faktisk se på det som en fordel at norges dyktigste politiker har en fortid. Synes det er like modig å legge fram dette, som f.eks Bondevik og sin psykiske lidelser.

1
umuligejulie [Slettet]

"umuligejulie skrev: Har det noe med saken å gjøre ? Når man er ung, gjør man mange bommerter, har man ikke gjort det, har man heller ikke gått livets skole, og kan derfor heller ikke lære av sine feil og erfaringer. Ergo kan man ikke drive god lære for sine barn, god politikk for sine velgere og heller ikke uttale seg, for man har ikke erfaring på slike områder. Hvis man er voksen, har gått på en strak vei gjennom livet, er man ikke menneske, men robot."

Ja, de arbeidpartifolka, de arbeiderpartifolka. Håpløst å argumentere med dem i blandt.

Vennlig hilsen Potetmosen

1

Hehe, jeg tror ikke Frp burdte utale seg her :-)

På stiftelsesmøtet til det som nå er Frp (på Saga kino) sa Anders Lange at avholdsmenneskene i salen kunne gå med en gang, for de tok opp plass...

Hilsen Anarkigut.

1
adamsthelegend Jeg vil faktisk se på det som en fordel at norges dyktigste politiker har en fortid. Synes det er like modig å legge fram dette, som f.eks Bondevik og sin psykiske lidelser.

"adamsthelegend skrev: Jeg vil faktisk se på det som en fordel at norges dyktigste politiker har en fortid.

----------------------------------------- He he. Norges "dyktigste" politiker har ført sitt parti til uante høyder... Norges "dyktigste" påolitiker har halvert antallet av sine velgere.

Hilsen zarepta som ler litt til. Både av adamsthelegend og Norges "dyktigste" politiker.

Ps. Det er ikke bare Norges "dyktigste" politiker som har en fortid. Alle har det....

1
adamsthelegend Jeg vil faktisk se på det som en fordel at norges dyktigste politiker har en fortid. Synes det er like modig å legge fram dette, som f.eks Bondevik og sin psykiske lidelser.

"adamsthelegend skrev: Jeg vil faktisk se på det som en fordel at norges dyktigste politiker har en fortid. Synes det er like modig å legge fram dette, som f.eks Bondevik og sin psykiske lidelser."

Først; At Jensemann prøvde litt hasj i sin pure ungdom er da ingenting å hyle opp om. Fatter ikke at'n trengte gå ut med det. Tror mer det er et forsøk på å fange unge velgere ved å opprette et kuult image. Nei, har ingenting med tapperhet å gjøre. Politikk er ordet. Fyren taper ikke tilhengere på å gå ut med det, til det er vi/samfunnet kommet for langt. Bondevik var kanskje mer modig i sin tid. I ettertid har han visst å slå politisk mynt på også det, så eventuell medfølelse med hans situasjon er forsvunnet forlengst. Eneste jeg venter på nå er Dørums betroelser. DET må bli sterkt.

1

Jens Stoltenberg hadde stått seg på å innrømme dette for lengst,men han svekkes selvfølgelig ikke ved at han har røyket litt hasj.Kanskje han burde gå foran og skille cannabis fra det som til vanlig kalles ''narkotika''? Å røyke cannabis er ikke verre en å drikke alkohol !

Bill Clinton var for feig og dummet seg ut ved å si at han hadde røyket marhiuana, men uten å innhalere.......Stopp feigheten og si det som det er !

1
Nada "adamsthelegend skrev: Jeg vil faktisk se på det som en fordel at norges dyktigste politiker har en fortid. Synes det er like modig å legge fram dette, som f.eks Bondevik og sin ps...

Nada skrev: Eneste jeg venter på nå er Dørums betroelser. DET må bli sterkt. --------- Det er vel ingen hemmelighet at Dørum var så overbeskyttet av sine " gamle " foreldre, slik at han hadde fobier på det meste. Han har jo flyskrekk, og har vel hatt det tøft på sin måte. Det styggeste som handte Dørum, var vel drittsekken fra Hardanger, som stod på venstres landsmøte, og latterliggjorde Dørum. Det var nokka til partikamerat.

1

"Tacitus skrev: Vel, så kommer sannheten fram for dagen. "Eliten" er og blir gjennomsyret med narkotika... Ninni stoltenberg, Jens... Hvem flere? http://www.dagbladet.no/nyheter/2002/11/02/352834.html

Er heller ikke rart at de som spiller på samme lag som AP også virker temmelig "tåkete" til tider.

mens frp'ere tuter i trompeten, sutter sosialistene på den med no go'saker i andre enden" ----- Ja, huff. Dette synes jeg er ille....

Da er det mye bedre, slik Fpu foreslår, at vi starter med salg av lettøl på videregående skoler. Alkohol er tross alt både lovlig, og ikke desto mindre, mye sunnere!

Blurb

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk Geirijo Siste svar

Klart, entydig og lett å forstå tale på Stortinget.

Det er omtrent bare Bjørnar Moxnes (Rødt) som klarer å levere slike taler på Stortinget. Andre som gir like klare meninger er også fra Rødt eller SV. Det er med andre ord kun 2 partier på det norske S...
Bilde

Bjørnar Moxnes - Rødt - Om EØS-avtalen. Stortinget 25.11.21

Hvem skal bestemme over krafta vår, arbeidslivet vårt, jernbanen vår og transporten på veiene våre? Rødts standpunkt er klart. Dette skal det norske folk...


Bilde www.facebook.com
2
1 svar
Laster...