Politikk - Norsk

potetmosen

Husker ikke om han røykte hasj på AUF reise i 198

"Grunnen til at han nå velger å snakke, er opplysningene som kommer frem i artikkelen VG-journalist Elisabeth Skarsbø Moen har skrevet på bakgrunn av sin biografi om han.

  • Hvis jeg hadde latt være å kommentere dette, ville saken ha blitt fremstilt som mye mer mystisk enn den i realiteten er, sier Stoltenberg, som om en uke velges som leder i Arbeiderpartiet.

  • I biografien om deg kommer det også frem at du som AUF-tillitsvalgt røykte hasj på en offisiell reise til Spania i 1982?

  • Det kan jeg etter beste evne ikke huske. Derfor kan jeg ikke forstå at det er riktig. " http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=1517082

Om man ikke husker slikt, da er det et større problem enn man tror. Han var tillitsvalgt for en an Norges største ungdomsorgansisasjoner, AUF, på den tiden. Og det er nærmere i tid enn 25 år siden. Noen bør sprørre Jens Stoltenberg når han SIST anvendte hasj som "stimulerende" middel i politikken.

Vennlig hillsen Potetmosen

1
12 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Dette er storm i ett vannglass. Å eksperimentere i ungdommen med hasjis er helt vanlig. Klart hvis du er overbeskyttet av foreldrene eller vokser opp i de indre bygder, kan man sikkert gå glipp av denne urbane delen av oppveksten.

Ett annet og mer interessant tema er voksne FRP'ere som sjenker småjenter på fylla for deretter å pule dem. DET viser skremmende holdninger, og blir forsvart av FRP'ere på dette forum med setninger som: "de er selv mer ansvarlige i den alderen enn vi tror", og "de kler seg utfordrende" og slike tema. Ta ett oppgjør med FRP kulturen og dens forvaklede syn på seksualitet.....

1

so what? om han gjorde det.. hva betydning har det bortsett fra se og hør? hvis han ikke skadet andre og gjorde det mot seg selv..så bør vel det ha ingen betydning sånn 20 år etterpå..det finnes vel mer viktige ting å diskutere...

1
norge10000 Dette er storm i ett vannglass. Å eksperimentere i ungdommen med hasjis er helt vanlig. Klart hvis du er overbeskyttet av foreldrene eller vokser opp i de indre bygder, kan man sik...

"norge10000 skrev: Dette er storm i ett vannglass. Å eksperimentere i ungdommen med hasjis er helt vanlig. Klart hvis du er overbeskyttet av foreldrene eller vokser opp i de indre bygder, kan man sikkert gå glipp av denne urbane delen av oppveksten.

Ett annet og mer interessant tema er voksne FRP'ere som sjenker småjenter på fylla for deretter å pule dem. DET viser skremmende holdninger, og blir forsvart av FRP'ere på dette forum med setninger som: "de er selv mer ansvarlige i den alderen enn vi tror", og "de kler seg utfordrende" og slike tema. Ta ett oppgjør med FRP kulturen og dens forvaklede syn på seksualitet....."

norge1000 At du ferdes i et miljø der hasj er så normalt at du ikke kjenner noen der som IKKE har prøvd det , slik du hevder, forteller mest om DEG og det miljø du ferdes i, ikke om hvor vanlig det er hos folk flest. Selv har jeg selvsagt aldri testet noe slikt, og det store flertallet av mine venner har heller ikke gjort det. Rådet blir: Skaff deg nye venner i et sunnere miljø.

De fleste FrP'ere har heller ikke forsvart HANDLINGENE til Søviknes, slik du antyder der du slurver deg frem med "fakta" for å vinne poeng. Jeg synes selvsagt slik handling er forkastelig og moralskt uakseptabelt. Men når det gjelder Søviknes, synes det som om DU lett kan kritisere moralske innstillinger og episoder.

For å forsvare Jens Stoltenberg, tar du frem et eksempel på hva andre har gjort av dumheter. Hva er det for en måte å argumentere på?

Jeg har ingenting i mot Jens Stoltenberg. Men dette gir ikke noe godt inntrykk av ham, og kan ikke bare feies under teppet med "Det er normalt. Vi skal ikke diskutere det. ALLE har gjort det".

Vennlig hilsen Potetmosen.

1

Jeg trodde ihvertfall DU viste bedre enn å bruk dette som et argument.

En annen sak er at etter det jeg har hørt om møter i Fpu er dette mildt sagt barnemat...

1
gr2000 so what? om han gjorde det.. hva betydning har det bortsett fra se og hør? hvis han ikke skadet andre og gjorde det mot seg selv..så bør vel det ha ingen betydning sånn 20 år etter...

"gr2000 skrev: so what? om han gjorde det.. hva betydning har det bortsett fra se og hør? hvis han ikke skadet andre og gjorde det mot seg selv..så bør vel det ha ingen betydning sånn 20 år etterpå..det finnes vel mer viktige ting å diskutere... "

gr2000 Det er ikke mindre viktig enn annet som diskuteres her. "So what!"? Hva er det for en innstilling til noe Jens Stoltenberg advarer sterkt mot i dag?

Vennlig hilsen Potetmosen

1

Hehe, jeg tror ikke Frp'ere burdte utale seg her :-)

På stiftelsesmøtet til det som nå er Frp (på Saga kino) sa Anders Lange at avholdsmenneskene i salen kunne gå med en gang, for de tok opp plass...

Hilsen Anarkigut.

1

Skjønner ikke helt problemet.

Til og med amerikanske presidenter har røykt hasj, nå for tiden.

Hvis det bare er innestengte mammadalter som har noe i politikken å gjøre så kan vi likegodt overlate hele scenen til Kjell Mangle og Valgerd Vaffel.

1
scatman Skjønner ikke helt problemet. Til og med amerikanske presidenter har røykt hasj, nå for tiden. Hvis det bare er innestengte mammadalter som har noe i politikken å gjøre så kan vi l...

"Da I var ung, var det nokken som prøvde å lure meg ut på den breie vei. Heldigvis var I modig nok til å ta et oppgjør med det onde, og det har I fått mykje støtte for. Man må ikkje la seg true av redsel for debatt!

I trur ikkje han kelneren prøver å lokke vin på ferske 25-åringar i dag, nei."

1

Ja til hasj!...nei til noia

Moz (som liker å røyke tjall)

1

potetmosen skrev:

"Grunnen til at han nå velger å snakke, er opplysningene som kommer frem i artikkelen VG-journalist Elisabeth Skarsbø Moen har skrevet på bakgrunn av sin biografi om han. ---------

Clinton ble jo verdensberømt for sine eksperimenter. Men selv om vi forsøker å oversette dette til norske forhold, tror jeg ikke dette er noen god sak. Herregud - hvem har da ikke gjort teite ting i ungdomsalderen? Når vi nå ser statistikkene over rusmisbruk blant unge, må vi vokte oss vel slik at vi ikke stille *utopiske* krav til våre politiske ledere.

Men selvfølgelig, her påhviler det partiapparatet et *stort ansvar* i å passe på at mennesker som får *tillitsverv*, også er etisk og moralsk skikket. Og å stoppe dem hvis det ser ut til å gå galt.

Nå har for eksempel noen tillitsvalgte, eller snarere brushoder, i FrPU igjen satt sine partikolleger i forlegenhet ved å foreslå øl-servering til *ungdomsskoleelever* - istedet for juice eller brus til maten. Jeg blir oppgitt og matt! Hvordan i allverden har *slike* folk fått sine posisjoner? Kan vi ikke like godt risikere at de neste gang foreslår utdeling av *hasj* for å roe ned 'bråkmakere'?

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk Geirijo Siste svar

Klart, entydig og lett å forstå tale på Stortinget.

Det er omtrent bare Bjørnar Moxnes (Rødt) som klarer å levere slike taler på Stortinget. Andre som gir like klare meninger er også fra Rødt eller SV. Det er med andre ord kun 2 partier på det norske S...
Bilde

Bjørnar Moxnes - Rødt - Om EØS-avtalen. Stortinget 25.11.21

Hvem skal bestemme over krafta vår, arbeidslivet vårt, jernbanen vår og transporten på veiene våre? Rødts standpunkt er klart. Dette skal det norske folk...


Bilde www.facebook.com
2
1 svar

Kravstore SV-ere.

En mer arrogant politiker enn denne lederen for nevnte parti, det skal godt la seg gjøre å finne, (vel én enda mer ytterliggående har vel like mye selvtillit og mener seg berettiget til å bestemme dag...
1
2 svar
Aktuelt kaareaadinnlandet Siste svar

Landet Norge

Lucky Luke på Facebook: "Det er mye som tyder på at landet Norge er i den metaforiske gjørma. F.eks.: Hvor mye korrupsjon er det i politiet? Høyyyt? Hvor mye feilbehandling er det i helsevesenet? Høyy...
1
1 svar
Laster...