Politikk - Norsk

scatman

Bondevik svikter sin rolle!

I den siste ukens humordebatt har det vært et velbrukt argument at man skal være forsiktig med hva man sier, fordi det alltid finnes gærninger som kan misforstå.

Og det er altså her jeg mener Bondevik svikter. Som frontfigur og samlingsmann for de mentalt syke her i landet synes jeg at han burde være langt mer konkret i sine uttalelser, og helst legge inn noen direkte føringer på hva man gjør og ikke gjør, til sine sykdomsbrødre og -søstre.

Det er nemlig når man har mange stemmer i hodet at man har spesielt behov for en kilde klar og ren, som kjærlighet fra Gud.

Stå på, jeg er sikker på at du er tøff nok, Kjell Mange!

1
3 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

scatman skrev :

>I den siste ukens humordebatt har det vært et velbrukt argument at >man skal være forsiktig med hva man sier, fordi det alltid finnes >gærninger som kan misforstå.

Det at man skal være forsiktig med hva man sier fordi det alltid finnes gærninger som kan misforstå har vært et argument for å kneble meninger i mange år det nå.

F.eks. blir dette spesielt mye brukt i spørsmål som dreier seg om bl.a. innvandringsdebatt m.m.

Nå har det jaggu meg også nådd humordebatten.

Romnag

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk Geirijo Siste svar

Klart, entydig og lett å forstå tale på Stortinget.

Det er omtrent bare Bjørnar Moxnes (Rødt) som klarer å levere slike taler på Stortinget. Andre som gir like klare meninger er også fra Rødt eller SV. Det er med andre ord kun 2 partier på det norske S...
Bilde

Bjørnar Moxnes - Rødt - Om EØS-avtalen. Stortinget 25.11.21

Hvem skal bestemme over krafta vår, arbeidslivet vårt, jernbanen vår og transporten på veiene våre? Rødts standpunkt er klart. Dette skal det norske folk...


Bilde www.facebook.com
2
1 svar
Aktuelt VGD Siste svar

Angela Merkel takker av

Forbes har utropt henne til verdens mektigste kvinne ti år på rad, men det er delte meninger om Angela Merkels ettermæle både i Tyskland og resten av Europa.
Bilde

Angela Merkel takker av

Forbes har utropt henne til verdens mektigste kvinne ti år på rad, men det er delte meninger om Angela Merkels ettermæle både i Tyskland og resten av Europa.


Bilde www.vg.no
1
2 svar
Laster...