Politikk - Norsk

240turbo

Jeg poster denne her

Skal jeg si hva jeg er lei av. Det er at det er blitt en allment akseptert mening å mene at politikere er sleip, utspekulerte, maktsyke og hensynsløse kjeltringer som gjør alt for å komme til makten. Uansett hva de gjør, så er det kun for egen vinning. Jeg nekter å tro det, hverken Kristin Halvorsen, Jens Stoltenberg, Jan Petersen eller Kjell Magne Bondevik tror jeg er et slikt dyr som så mange mener. Da er da det blir så uheldig når folk som Jespersen fyrer opp under dette bålet. Kun fordi Stoltenberg er politiker, så skal ikke han få si at han angrer på noe han gjorde som ung?

1
5 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

240turbo skrev: Skal jeg si hva jeg er lei av. Det er at det er blitt en allment akseptert mening å mene at politikere er sleip, utspekulerte, maktsyke og hensynsløse kjeltringer som gjør alt for å komme til makten. --------- Politikerne gjør bare jobben sin. Når det gjelder OJ, kan han sammenlignes med tegnerne i avisene. De er satiriske, og tegner forsterkete inntrykk av dagens tema. Ingen bør ta OJ alvorlig, han er en komiker, som har mange gode poeng. Og han er morsom, synes jeg da.

1

Har tvertimot inntrykk av at de gjør alt for å bli renominert når det stunder mot valg, og når de endelig er valgt, klager de over dårlige vilkår. Nei den gjengen synes jeg ikke det spøtt synd på. De politikere som ikke er hensynsløse & maktsyke, detter tidlig av lasset. Det bare er sånn. Men du må gjerne gi uttrykk for din mening. Vi gutta på rad 4 innrømmer deg den retten.

1
Nada Har tvertimot inntrykk av at de gjør alt for å bli renominert når det stunder mot valg, og når de endelig er valgt, klager de over dårlige vilkår. Nei den gjengen synes jeg ikke de...

Bare å komme med et slikt utsagn: "De politikere som ikke er hensynsløse & maktsyke, detter tidlig av lasset. "

bekrefter vel egentlig bare det noen på ytterste høyre og venstre mener, demokratiet har feilet. Ut med demokratiet og parlamentarismen. Inn med elite-styret?

1

Kun fordi Stoltenberg er politiker, så skal ikke han få si at han angrer på noe han gjorde som ung?

stoltenberg angrer ingenting.....når han sier han angerer så bløffer hele norge midt i trynet uten å trekke en mine. han stikker av når han kjører på en bil og later som han angrer etterpå. han lover å lyger for det norske folk under valgkamp og forteller løgner om sine motstandere. man klorer seg ikke til topps i auf og ap uten å være sleip og hensynsløs.

1
240turbo Bare å komme med et slikt utsagn: "De politikere som ikke er hensynsløse & maktsyke, detter tidlig av lasset. " bekrefter vel egentlig bare det noen på ytterste høyre og venstre me...

"240turbo skrev: Bare å komme med et slikt utsagn: "De politikere som ikke er hensynsløse & maktsyke, detter tidlig av lasset. "

bekrefter vel egentlig bare det noen på ytterste høyre og venstre mener, demokratiet har feilet. Ut med demokratiet og parlamentarismen. Inn med elite-styret?"

Dersom en følger sånn noenlunde med når det nærmer seg nominasjonsprosessene oppdager en raskt at en skal ha skarpe skuldre for å nå opp. Ikke nekt for det. De samme politikerne som kjemper for sine posisjoner klager i neste omgang over hva vilkår de jobber under. Og glemmer hva og hvem de ble valgt inn for. Dette sier jo lokalpolitikere selv om dem som kommer seg til Løvebakken. Derfor synes jeg ikke synd på politikere generelt, men er fortsatt for demokrati. Men om Norge har et demokrati kan jo diskuteres. Noe som kanskje ligner, ja, men med alle de sære forslag som går igjennom har jeg mer inntrykk av at de jobber for egne hjertesaker uten støtte & forståelse blant folk flest.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk Geirijo Siste svar

Klart, entydig og lett å forstå tale på Stortinget.

Det er omtrent bare Bjørnar Moxnes (Rødt) som klarer å levere slike taler på Stortinget. Andre som gir like klare meninger er også fra Rødt eller SV. Det er med andre ord kun 2 partier på det norske S...
Bilde

Bjørnar Moxnes - Rødt - Om EØS-avtalen. Stortinget 25.11.21

Hvem skal bestemme over krafta vår, arbeidslivet vårt, jernbanen vår og transporten på veiene våre? Rødts standpunkt er klart. Dette skal det norske folk...


Bilde www.facebook.com
2
1 svar

Kravstore SV-ere.

En mer arrogant politiker enn denne lederen for nevnte parti, det skal godt la seg gjøre å finne, (vel én enda mer ytterliggående har vel like mye selvtillit og mener seg berettiget til å bestemme dag...
1
2 svar
Laster...