Politikk - Norsk

m

OJ's drittslenging

Dersom enkelte føler seg mobbet av OJ's overdrevene ironi, har de et problem i utgangspungtet. Når folk av egen fri vilje presser seg fram i det offentlige (politikere etc), må de regne med at de av og til blir gjordt til latter.

Stå på OJ!!

1
21 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

m skrev :

>Når folk av egen fri vilje presser seg fram i det offentlige (politikere etc), >må de regne med at de av og til blir gjordt til latter.

Denne regelen gjelder også for OJ.

Romnag

1
Marauder2001 nå har vel helelr ikke OJ tatt til tårene, derimot svarer han med samme mynt... jfr. SvenO's "han må være homofil"-utspill.... Marauder -- Å la kristne beskrive helvete er som å la...

Marauder2001 skrev :

>Nå har vel heller ikke OJ tatt til tårene, derimot svarer han med >samme mynt..

OJ har vel nylig sagt at han ikke kommenterer kritikk mot sine innslag.

Vel , han gjør jo det likevel da , ved å harslere over kritikken i neste program ved hjelp av tekstforfattere og flere dagers forberedelser.

Romnag

1
Romnag Marauder2001 skrev : >Nå har vel heller ikke OJ tatt til tårene, derimot svarer han med >samme mynt.. OJ har vel nylig sagt at han ikke kommenterer kritikk mot sine innslag. Vel ,...

det han har sagt er at han svarer ikke på slike diskusjoner og anklager utenfor kontekst, i dette tilfelle et tv-program, og hvorfor skulle han det?

Marauder -- Å la kristne beskrive helvete er som å la nordkoreanere beskrive USA--

1

En ting er latter og humor En annen ting er mobbing og trakassering.

Det er ikke morsomt når man bruker enkeltpersoners personlige sykdom for å ramme.

Det er heller ikke morsomt å antyde at en morder fra nabolandet bør fjerne statsministeren

1

Og uansett, det jeg synes er det interesante med saken, det er forsåvidt ikke Jespersens "trakassering"(som jeg ikke har sansen for, men vi lever i et fritt land), men Jespersens og hans likesinnedes reaksjon da Bondevik enkelt og greit sa hva han syntes Jespersens humor.

En hel uke etter Bondeviks utspill, hørte jeg Jespersen si på en nyhetssending, i forbindelse med trusselen mot han selv(som han forøvrig tok alvorlig) at det var visse ting han ikke ville gjøre før han døde, og noe av det siste var å møte "den mannen", som han sa det. Tydelig sint. Altså en ting er at Jespersen ikke hadde regnet med, og ikke er vant til at noen "sier han imot".

En annen ting er at hans reaksjon i ettertid faktisk kan tyde på at han mente det han sa om Bondevik. (Nei jeg tror ikke han ønsker Bondevik død.)

1
240turbo Og uansett, det jeg synes er det interesante med saken, det er forsåvidt ikke Jespersens "trakassering"(som jeg ikke har sansen for, men vi lever i et fritt land), men Jespersens o...

Du tror at OJ mente det han la mellom linjene om at Kjell Magne er en beregnende politiker som kynisk bruker sykdom og familietragedie (morens død for rundt 20 år siden!) for å skaffe seg popularitet? Selvsagt gjør han det. Det er vi nok mange som føler.

Alle bør imidlertid skjønne at OJ ikke ønsker livet av statsministeren av den grunn. Såpass synes jeg vi bør kunne forvente av voksne seere av et humorprogram.

En annen ting: Otto Jespersen er en komiker som fremfører sin humor gjennom en rekke forskjellige figurer, fra Tårnfrid via Baron Blod til OJ og andre. Har vi virkelig en statsminister som ikke evner å se forskjell på figuren - det hovne rasshølet OJ - og personen Otto Jespersen?

Hva er det han og øvrige kritikere ønsker seg: Statsautorisert humor med bruksanvisning? Tenker det ville blitt både morsomt og meningsfullt...

1
inspector En ting er latter og humor En annen ting er mobbing og trakassering. Det er ikke morsomt når man bruker enkeltpersoners personlige sykdom for å ramme. Det er heller ikke morsomt å...

er det pent å bruke sine avdøde til egen vinning?

-------------------------------------------------------------------------------- horizon skrev: "Det er påstått at få matematikere er evolusjonister, for de har den reelle forståelsen av hvor usannsynlig teorien virkelig er." --------------------------------------------------------------------------------

1

hmm.... men det er jo igrunn et tåpelig utfall det hele har fått...

http://www.annonsering.net/no/?ref=3287 Her kan man tjene penger på å lese reklame i mail og sms... jeg pleier også å være skeptisk, men dette er faktisk ganske genialt

1
240turbo Og uansett, det jeg synes er det interesante med saken, det er forsåvidt ikke Jespersens "trakassering"(som jeg ikke har sansen for, men vi lever i et fritt land), men Jespersens o...

"240turbo skrev: Og uansett, det jeg synes er det interesante med saken, det er forsåvidt ikke Jespersens "trakassering"(som jeg ikke har sansen for, men vi lever i et fritt land), men Jespersens og hans likesinnedes reaksjon da Bondevik enkelt og greit sa hva han syntes Jespersens humor.

En hel uke etter Bondeviks utspill, hørte jeg Jespersen si på en nyhetssending, i forbindelse med trusselen mot han selv(som han forøvrig tok alvorlig) at det var visse ting han ikke ville gjøre før han døde, og noe av det siste var å møte "den mannen", som han sa det. Tydelig sint. Altså en ting er at Jespersen ikke hadde regnet med, og ikke er vant til at noen "sier han imot".

En annen ting er at hans reaksjon i ettertid faktisk kan tyde på at han mente det han sa om Bondevik. (Nei jeg tror ikke han ønsker Bondevik død.)"

Sier meg helt enig. Synes ironien liksom har forsvunnet fra OJ monologer - det er tydelig at han missliker Bondevik sterkt og bruker sin rolle i media for å få frem sitt syn. Og når OJ gir Bondevik skylden for at en eller anna galning sender ham en riflepatron så blir jo det hele barnslig....

~kattemat

1
kattemat "240turbo skrev: Og uansett, det jeg synes er det interesante med saken, det er forsåvidt ikke Jespersens "trakassering"(som jeg ikke har sansen for, men vi lever i et fritt land),...

"Og når OJ gir Bondevik skylden for at en eller anna galning sender ham en riflepatron så blir jo det hele barnslig...."

Viss du hørte hva de sa, så gav de ikke Bondevik direkte skylden for dette.

OJ sa at Bondevik "åpenbart har tvilsomme tilhengere". Mens det var manager som kom nærmest da han sa at mordtrusselen kom etter Bondeviks uttalelser, og ettersom de ikke hadde hatt noen tilbakemeldinger på programmet før Bondeviks utspill så mente han da at det var *som følge* av Bondeviks utspill.

At OJ *skylder* på Bondevik er intet mere enn tabloidisering av det de sa. Kan ikke stole på alt VG sier :-)

For øvrig er nok ikke OJ glad i Bondevik, det er vel tydelig selv om uttalesene på pressekonkurransen også nok var ment å være morsom, og at han ikke likte at Bondevik fløy til pressen med sine personlige problemer var jo grunnen til at han "tok" Bondevik også. Ufint eller ikke. Jeg mener det var vel over streken å lefle med han psykiske problemer.

Ellers hadde Hallo I Uken en god sending i går, hvor Bondevik ble latterliggjort på en mer akseptabel måte :-)

October // I Used to be Confused, But now I just don't Know // October // I Used to be Confused, But now I just don't Know //

1
Marauder2001 det han har sagt er at han svarer ikke på slike diskusjoner og anklager utenfor kontekst, i dette tilfelle et tv-program, og hvorfor skulle han det? Marauder -- Å la kristne beskri...

Marauder2001 skrev :

>det han har sagt er at han svarer ikke på slike diskusjoner og >anklager utenfor kontekst, i dette tilfelle et tv-program, og hvorfor >skulle han det?

Kanskje han ikke kan det , uten sine tekstforfattere ? Kanskje han bare er god i fremførelse ? Kun en god skuespiller med andre ord ?.

Romnag

1

m skrev: Dersom enkelte føler seg mobbet av OJ's overdrevene ironi, har de et problem i utgangspungtet. Når folk av egen fri vilje presser seg fram i det offentlige (politikere etc), må de regne med at de av og til blir gjordt til latter.

Da er det jo litt morsomt at OJ reagerer så kraftig på klare tilbakemeldinger fra personer han selv har rammet gjennom trakassering og mobbing. Bondevik er åpenbart ikke alene om å synes at OJ kun er en stakkars vulgær mobber.

1
240turbo "det hovne rasshølet OJ - og personen Otto Jespersen? " >>>>>>>>>Man lar seg ikke intervjue i forbindelse med en drapstrussel imot seg selv som rasshølet OJ, jeg tror OJ og Otto Je...

"240turbo skrev: "det hovne rasshølet OJ - og personen Otto Jespersen? "

>>>>>>>>>Man lar seg ikke intervjue i forbindelse med en drapstrussel imot seg selv som rasshølet OJ, jeg tror OJ og Otto Jespersen er en og samme person."

Da er det ikke rart at du og dine meningsfeller ikke ser humoren! Dere har misset en grunnleggende forutsetning for at det i det skal være morsomt. For øvrig er det å bli intervjuet som sitt alter ego er da noe komikere har gjort siden tidenes morgen - uten at jeg skal si det skjedde her, siden jeg ikke så/hørte intervjuet du refererer til. Men ellers trodde jeg ikke man skulle behøve vite mye verken om OJ eller humor for å skjønne at figuren som fremfører monologene er en karikatur.

1
Romnag Marauder2001 skrev : >det han har sagt er at han svarer ikke på slike diskusjoner og >anklager utenfor kontekst, i dette tilfelle et tv-program, og hvorfor >skulle han det? Kanskje...

"Romnag skrev:

Kanskje han ikke kan det , uten sine tekstforfattere ? Kanskje han bare er god i fremførelse ? Kun en god skuespiller med andre ord ?.

Romnag"

Du er for så vidt inne på noe, for når kritikerne sier at Jespersen burde stå fram i media og forklare seg, så blir det omtrent like dumt som å si at Bondevik burde ha eget humorprogram på TV. Jespersens rolle er å underholde å more de av oss som ønsker å bli underholdt og moret av ham. Bondeviks rolle er å styre landet.

Jespersen holder seg til sitt, men hva i all verden er det Bondevik holder på med?

1
Zikkzakk "Romnag skrev: Kanskje han ikke kan det , uten sine tekstforfattere ? Kanskje han bare er god i fremførelse ? Kun en god skuespiller med andre ord ?. Romnag" Du er for så vidt inne...

Zikkzakk skrev:

>Jespersens rolle er å underholde å more de av oss som ønsker å >bli underholdt og moret av ham.

Dvs. underholde de som i tidligere sammenhenger har moret seg med mobbing av andre , og som fortsatt finner fornøyelsen i dette ?.

Romnag

1
Romnag Zikkzakk skrev: >Jespersens rolle er å underholde å more de av oss som ønsker å >bli underholdt og moret av ham. Dvs. underholde de som i tidligere sammenhenger har moret seg med...

"Romnag skrev:

Dvs. underholde de som i tidligere sammenhenger har moret seg med mobbing av andre , og som fortsatt finner fornøyelsen i dette ?.

Romnag "

Så jeg kan da regne med at du ikke kan noen vitser og/eller historier som "mobber" personer eller grupper av mennesker?

-------------------------------------------------------------------------------- horizon skrev: "Det er påstått at få matematikere er evolusjonister, for de har den reelle forståelsen av hvor usannsynlig teorien virkelig er." --------------------------------------------------------------------------------

1
KlovnKalle "Romnag skrev: Dvs. underholde de som i tidligere sammenhenger har moret seg med mobbing av andre , og som fortsatt finner fornøyelsen i dette ?. Romnag " Så jeg kan da regne med a...

KlovnKalle skrev:

>Så jeg kan da regne med at du ikke kan noen vitser og/eller >historier som "mobber" personer eller grupper av mennesker?

Selvfølgelig kan jeg det , likesågodt som du og de fleste andre. Men her dreier det seg om å vende om og bidra til utviklingen for en bedre verden, og dermed gi rødt kort til mobbekulturen.

Romnag

1
Romnag Zikkzakk skrev: >Jespersens rolle er å underholde å more de av oss som ønsker å >bli underholdt og moret av ham. Dvs. underholde de som i tidligere sammenhenger har moret seg med...

"Romnag skrev: Zikkzakk skrev:

>Jespersens rolle er å underholde å more de av oss som ønsker å >bli underholdt og moret av ham.

Dvs. underholde de som i tidligere sammenhenger har moret seg med mobbing av andre , og som fortsatt finner fornøyelsen i dette ?.

Romnag "

Jeg er faktisk 100% sikker på at man ikke behøver å være en mobber for å sette pris på Jespersens humor og hans karikerte figurer. Det der var rett og slett en meget dårlig forklaring på hans suksess.

1
Zikkzakk "Romnag skrev: Zikkzakk skrev: >Jespersens rolle er å underholde å more de av oss som ønsker å >bli underholdt og moret av ham. Dvs. underholde de som i tidligere sammenhenger har...

Zikkzakk skrev :

>Jeg er faktisk 100% sikker på at man ikke behøver å være en mobber >for å sette pris på Jespersens humor og hans karikerte figurer. Det der >var rett og slett en meget dårlig forklaring på hans suksess.

Er enig dette og har sansen for Jespersen , men som skuespiller så er man avhengig av gode manuser.

Romnag

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk Geirijo Siste svar

Klart, entydig og lett å forstå tale på Stortinget.

Det er omtrent bare Bjørnar Moxnes (Rødt) som klarer å levere slike taler på Stortinget. Andre som gir like klare meninger er også fra Rødt eller SV. Det er med andre ord kun 2 partier på det norske S...
Bilde

Bjørnar Moxnes - Rødt - Om EØS-avtalen. Stortinget 25.11.21

Hvem skal bestemme over krafta vår, arbeidslivet vårt, jernbanen vår og transporten på veiene våre? Rødts standpunkt er klart. Dette skal det norske folk...


Bilde www.facebook.com
2
1 svar

Kravstore SV-ere.

En mer arrogant politiker enn denne lederen for nevnte parti, det skal godt la seg gjøre å finne, (vel én enda mer ytterliggående har vel like mye selvtillit og mener seg berettiget til å bestemme dag...
1
2 svar
Laster...