Politikk - Norsk

pereivwe

Vi må bli kvitt dette faenskapet.

Dette faenskapet som jeg snakker om er den narkotikaen som i dag blir et større og større problem i det norske samfunnet. Aldri har problemet med antall overdosedødsfall vært større, og aldri har det noensinne blitt omsatt så mye narkotika i Norge som i dag. Spesielt synlig er problemet i de største byene. Men vi ser ikke ut til å bry oss nevneverdig om problemet.

Nå må det likevel være nok! Vi har ikke råd til at flere skal havne på denne samfunnssiden. Politikerne må nå være sitt ansvar bevisst og virkelig ta dette problemet på alvor.

Til slutt her vil jeg gjengi et lite dikt, som jeg håper kan gjøre sitt til at alle mennesker som leser det kan begynne å få øynene opp for dette svært økende problemet. Diktet er fra 1979, noe som bare indikerer at dette nå har vært et problem lenge nok!

Du var så flott i solskinnet:

Du var så flott i solskinnet på Karl Johan, med mørke krøller og sølvring i det ene øret. For noen år siden løp du i skauen med bikkjer, sterk, smekker. I fjor snudde jentene seg etter deg på fortauet. I år den kalde vinteren 1979 - føyde du nok et tall til statistikken over heroindødsfall.

Vi husker noen uklare bilder fra langt tilbake: Noe med farger og blomster og fred og fri hasj! I dag er bildet klart og skarpt: Nå dreper sila tjueåringer, stille og stygt.

Du var så flott i solskinnet på Karl Johan, med sølvringen i det ene øret. Du sprakk og havna på kjøret, skjerpa deg - sprakk igjen, og skøyt det siste skuddet en ond februardag i 1979.

Mens kameratene dine står i grå klynger og venter på tur. Vi skal ikke snakke om å lyse fred når du er borte. Vi skal ikke dempe trangen til å skrike og knuse ruter. Vi skal ikke fornekte sinnetårene våre. Vi skal aldri slutte å sloss mot alt som drepte deg.

Du var så flott i solskinnet på Karl Johan, med sølvringen i det ene øret.

------ pereivwe - som er forbannet over problemet

1
19 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Denne siden er full av narkoprofeter, som forherliger cannabis og annen styggedom. Bare les.

Og ettersom Oslo er Europas narkohovedstad og narkomanien bare øker og øker i omfang, så skyldes det muligens en norsk genfeil som gjør at de er disponible for henfallenhet til narkotikum.

1
Fluesoppen Denne siden er full av narkoprofeter, som forherliger cannabis og annen styggedom. Bare les. Og ettersom Oslo er Europas narkohovedstad og narkomanien bare øker og øker i omfang, s...

Fluesoppen, Og det er _selvfølgelig_ disse sataniske "narkoprofetene" som har skylda i at rikets tilstand på dette området er som det er, dagens narkotikalovgivning og praksis/holdning til 'narkotika,' har helt klart iiingentingen med dette å gjøre. Ingen tvil om det!

1
søvnsavner Fluesoppen, Og det er _selvfølgelig_ disse sataniske "narkoprofetene" som har skylda i at rikets tilstand på dette området er som det er, dagens narkotikalovgivning og praksis/hold...

Jeg mener de som styrer norge tenker på de rike og bryr seg lite om de svake i samfunnet..penger er det nok av,men folk som trenger hjelp får ikke støtte..norge er ganske sykt land med tanke på at kvinner og barn som blir voldtatt ikke blir trodd og det mener jeg er sykt som faen!!hvorfor bryr staten seg så lite om offra og de pårørende?bondevik bør tenke seg om og forstå at voldtektsfolka må sperres inne lenge!!men staraffen er så låg at vi nordmenn må snart ta loven i egne hender for å rydde vekk disse jævla dyra..bondevik:du ødelegger mange liv slik du holder på,din satan!jeg vet om en jente som tok selvmord pga en voldtekt,og gjerningsmannen ble aldrig dømt,han er nok ute nå og voldtar unge jenter nå pga han vet det er nesten umuligt å bli dømt...drep svina!!et voldtekts offer må leve med smerter i hele livet,men bondevik tenker ikke på det..fan jeg blir forbannet! når jeg satt i fengsel,så var der en pedofil mann der og han fikk bank og terror hver dag,og da kom tårene hos ham :) men offerra driter han jo i!!tenker bare på seg selv og har ingenting på denne jorden å gjør! bondevik,du er en kvinne hater. black metal

1

til pereivwe Det var et flott dikt du skrev. Når det gjelder narkotika : - Hvorfor er det så mange unge som tiltrekkes denne dritten ? Alle vet jo at det er farlig. Alle vet jo at begynner du, er du fanget. Vi er jo så opplyst at alle må jo ha fått det med seg. - Men, slik er det med røyken også, alle vet det er farlig og røyke, men likevel begynner mange unge å røyke. Er det spenning, " jeg bryr meg ikke", " det hender ikke meg", eller er det gjengmentaliteten. Synes det er fælt at så mange lefler med hasj og piller. De sier de har kontroll, men samtidig vet vi at ex-narkomane sier at deres første møte/ starten på helvete, var med hasj. Ja, jeg vet ikke, jeg er bare ei halvgammel kjerring, som slapp unna dette spøkelset. Alkohol spydde jeg av, så det begrenset seg til nipping.

1

"pereivwe skrev: "Aldri har problemet med antall overdosedødsfall vært større"

Det er vel ikke et problem, kanskje nærmere naturens egen løsning.

"og aldri har det noensinne blitt omsatt så mye narkotika i Norge som i dag. Spesielt synlig er problemet i de største byene. Men vi ser ikke ut til å bry oss nevneverdig om problemet."

Jeg må innrømme at siden jeg ikke kender nogen der bruker den slags bryr jeg meg ganske lite.. det er trodsalt folk selv som velger at begynne med det.

1
kwah "pereivwe skrev: "Aldri har problemet med antall overdosedødsfall vært større" Det er vel ikke et problem, kanskje nærmere naturens egen løsning. "og aldri har det noensinne blitt...

Det är bara cannabisförespråkare, hasjrökare, och drognissar som vet vad narkotika är. Ickerökare och motståndare,anhöriga och vänner till dessa "experter" vet ingenting om någonting. De har "ikke peiling" som dessa misslyckade individer säger. Snacka om pappskallar! Titta på eländet i Oslo! Undrar om dessa narkomaner "har peiling" på droger? Hur fan kan man hylla droger? Hjärndöda idioter vill jag kalla förespråkarna som har sin jävla "peiling"....!

1
fishnet Det är bara cannabisförespråkare, hasjrökare, och drognissar som vet vad narkotika är. Ickerökare och motståndare,anhöriga och vänner till dessa "experter" vet ingenting om någonti...

"fishnet skrev:

Det är bara cannabisförespråkare, hasjrökare, och drognissar som vet vad narkotika är. Ickerökare och motståndare,anhöriga och vänner till dessa "experter" vet ingenting om någonting. De har "ikke peiling" som dessa misslyckade individer säger. Snacka om pappskallar! Titta på eländet i Oslo! Undrar om dessa narkomaner "har peiling" på droger? Hur fan kan man hylla droger? Hjärndöda idioter vill jag kalla förespråkarna som har sin jävla "peiling"....!"

Ja, de narkomane vet hvorfor det går slik også. Og det har INGENTING med stoffene i seg selv å gjøre. Det har med SKAM å gjøre. Forbanna idioter det er de som tror de gjør alt bedre ved å kaste de som eksperimenterer ut av samfunnet, slik at det eneste de har igjen å leve for er stoff.

1

Jeg lurer paa om ikke en bor behandle knarkere som syke, ikke som kriminelle.

Som en del av et avvenningsprosjekt kunne en i innledende runde gi dem heroin paa blaa resept, for eksempel.

1

<<Pereivwe skrev Dette faenskapet som jeg snakker om er den narkotikaen som i dag blir et større og større problem i det norske samfunnet. Aldri har problemet med antall overdosedødsfall vært større, og aldri har det noensinne blitt omsatt så mye narkotika i Norge som i dag. Spesielt synlig er problemet i de største byene. Men vi ser ikke ut til å bry oss nevneverdig om problemet>>

Kunne du ikke skrevet - Heroin ... Og kunne du ikke påminnet om Alkoholproblemet som er vel mye større - med flere hundre tusen tilfeller av hjemmevold - køene utenfor polet der alko narkisene står med tomme blikk og venter på tur ...

Så over til - Narkotikaen .. Folk - brukere har i alle år hatt et skille mellom Heroin - Hasj - men lykke varer ikke evig - nå er det ikke særlig stort skille igjen og Takk til Staten - eller var det ris for at nå brukere tror på Staten hasj = heroin ..

Altså det jeg sier er at "ingen " ønsker å bruke Heroin -- Men det er ikke så jævla lett å ha et meningsfylt liv på Sosialsatser som ikke er Oppjustert på flere 10 år og som gjør at man ikke kan leve et meningfylt liv ... +et samfunn som utstøter ...

Da er det nok desverre godt å få litt Heroin inn i årene - og livet blir så mye bedre .. (slik begynner man med heroin - og den onde sirkel er i gang og den går fort for de utstøtte)

Løsningen på dette problem - er en Borgerlønn - minste trygd på 10.000 kr utbet som forhindrer den store statlige rekruttering vi har i dag (ref sosial)

Samt å legalisere hasj - avkriminalisere heroin ..

MotMakt

1

Ja det er et forferdelig problem,nesten like stort som innvandringen av terrorister og velferdssøkere....

1
slaves Jeg mener de som styrer norge tenker på de rike og bryr seg lite om de svake i samfunnet..penger er det nok av,men folk som trenger hjelp får ikke støtte..norge er ganske sykt land...

slaves skrev: "men staraffen er så låg at vi nordmenn må snart ta loven i egne hender for å rydde vekk disse jævla dyra..bondevik:du ødelegger mange liv slik du holder på,din satan!"

Jeg forstår din frustrasjon, og noen Bondevik-fan er jeg vel omtrent like langt unna som deg å være. Likevel tror jeg ikke utsagn som det jeg siterte her, er den "rette metoden" for å endre på forholdene... Nei, det virker bare mot sin hensikt, og hvis vi teoretisk skulle si at Bondevik leste dette, ville det vel bare ført til at han hadde følt seg enda lenger unna folket... Og da kunne han blitt en enda dårligere/farligere politiker. Ellers kan jeg være enig med deg i det du sier om at de styrende kun tenker på økonomi og de velstående.

Forøvrig er vel innlegget ditt temmelig langt unna det som er tema i denne tråden...

1
umuligejulie til pereivwe Det var et flott dikt du skrev. Når det gjelder narkotika : - Hvorfor er det så mange unge som tiltrekkes denne dritten ? Alle vet jo at det er farlig. Alle vet jo at...

umuligejulie skrev: "- Hvorfor er det så mange unge som tiltrekkes denne dritten ?"

En av hovedgrunnene er at samfunnet ikke er inkluderende nok. Dette er også en av årsakene til tagging/hærverk. Jeg tror mange som begynner med narkotika, og mange som begynner med tagging, i utgangspunktet er utrolige, flotte mennesker, med et enormt potensiale og masse skapende krefter/kreativitet. Men samfunnet sørger ikke for å 'utnytte' dette (la oss si, f.eks. få de til å bruke sine krefter på å hjelpe ANDRE svake og utstøtte før de selv har blitt en av dem, eller forsåvidt hva som helst det er bruk for), og da føler man seg heller ikke som en del av samfunnet, en som "har sin plass." Mekanismene på dette området er elendige i Norge - og verden.

Vi som inntil videre er utenfor EU, og enda har litt selvråderett, burde kunne prøve flere nye metoder å organisere samfunnet på, på en rekke områder, kanskje vi lykkes med noen, og blir forbilde for EU/verden. I stedet bruker vi som samfunn alle krefter på å etterape EU/USA på alle måter, og resultatet blir et samfunn identisk med dette! Er det virkelig noe å trakte etter? La oss ta de landenes gode sider, men på områder hvor alle kan se at de landene ikke fungerer, for Guds skyld, LA OSS PRØVE Å TENKE NYTT! Jeg er så lei av den gammelmodigheten som preger Norge, alt nytt de siste 20 år er jo fra utlandet, kan vi ikke tenke selv?

1
umuligejulie til pereivwe Det var et flott dikt du skrev. Når det gjelder narkotika : - Hvorfor er det så mange unge som tiltrekkes denne dritten ? Alle vet jo at det er farlig. Alle vet jo at...

umuligejulie skrev: "- Hvorfor er det så mange unge som tiltrekkes denne dritten ?"

En ting til, jeg tror at janteloven, som enda lever i beste velgående i Norge, også er medvirkende. Det vi snakker om når man spør som du gjorde her, er mekanismer, psykologiske sådanne. Som en som selv såvidt har vært borti disse greiene (ulovlige rusmidler), vil jeg si at hovedårsaken til at man begynner, er en selvtillit som for de fleste går i dass i tenårene. Man føler seg omtrent som kvisa på rumpa til en uteligger som sover på kald grov asfalt med bar 'underkropp.'

Og noe av det jeg selv husker fra den tida, var vel hvor svak støtten fra de rundt meg var. Man føler seg også alene og uelsket. Selvfølgelig tiltrekkes man, slik samfunnet er i dag, av dop-miljøet når man er depressiv. Og man blir faktisk ønsket velkommen og tatt ganske godt "hånd om" av de i miljøet, selvfølgelig bl.a. fordi endel ønsker nye folk inn p.g.a. muligheten for økt fortjeneste på salg av knark (noe de fleste ikke overveier da de bør), men det er også en mer genuin omsorg fra mange av folkene, enn den man får fra de fleste ellers i samfunnet. Fordi de vet, og forstår, hvordan man har det og hvorfor man gjør det man gjør. Ergo er narkomiljøet mest av alt enn felle for folk som er nedfor og deppa, noe som alle blir før eller siden i ungdommen. Der er grunnen til at ungdom tiltrekkes av "denne dritten" som du så fint uttrykker det. Og samfunnet har ikke på over 30 år klart å endre på mekanismene som fører til dette, enda det står klart som et neonlys på natten....

1
JosefK Kloke ord søvnsavner!

De som skriker høyest om hvor grusomt narkotikaproblemet er og som slenger rundt seg med ord som "varm", og "omsorg" er de virkelige bakmennene!

Alle vet at det er organisert kriminalitet i regi av bosniere og kosovoalbanere som har hånd om herointrafikken og en vesentlig del av den andre narkotikaomsetningen i Norge. Disse er blitt ønsket velkommen hit og fått lov til å bosette seg her av Krf, Venstre, Høyre, Ap og SV.

Bosniere og kosovoalbanere fikk kollektivt opphold her på midlertidig grunnlag, men våre såkalte "humane" innvandrerpolitikere har latt dem få bli - uten det minste hensyn til alle dem som går til grunne på grunn av eks-jugoslavernes djevelskap. Disse gruppenes velferd er nemlig viktigere enn narko-ofrenes.

1
fishnet Det är bara cannabisförespråkare, hasjrökare, och drognissar som vet vad narkotika är. Ickerökare och motståndare,anhöriga och vänner till dessa "experter" vet ingenting om någonti...

fishnet skrev: "Det är bara cannabisförespråkare, hasjrökare, och drognissar som vet vad narkotika är. Ickerökare och motståndare,anhöriga och vänner till dessa "experter" vet ingenting om någonting."

Vel, jeg er tilbøyelig til å være enig med disse "hasjrökare och drognissar" i at det bare er de som vet vad 'narkotika' er. For det første så tror jo de som ikke har testet noe av dette, at "Narkotika??! Ja det er jo narkotika det, og narkotika er jo narkotika, så det er narkotika og ingenting annet! Og da må jo den dritten vekk!" Slik fungerer argumentasjonen til de fleste som "slåss mot narkotika." Hvorfor lar dere frykten styre dere, og ikke visdommen og hjertet deres? Ordet narkotika er helt latterlig. Mange legemidler må kunne kalles narkotika, mens mange såkalte 'narkotikum' (et bedre navn: Ulovlige rusmidler), ikke kan kalles det. Det er en ubeskrivelig stor forskjell på hasj/THC og "XTC." Hvorfor skal da disse stoffene behandles helt likt? Hvorfor skal heroin og amfetamin behandles likt, effekten og bivirkningene på kroppen er jo totalt forskjellige?

fishnet: "De har "ikke peiling" som dessa misslyckade individer säger. Snacka om pappskallar! Titta på eländet i Oslo!"

Misslykkede individer, ja, her ser man fordommene og ikke minst FRYKTEN i full blomst. Tror du du hjelper disse individene ved å kalle dem misslykkede og nærmest mobbe dem, som de fleste andre i samfunnet så sykt gjør? Tendensene til å gjøre dette, viser hvor sykt vårt samfunn er i ferd med å bli.

fishnet: "Undrar om dessa narkomaner "har peiling" på droger? Hur fan kan man hylla droger? Hjärndöda idioter vill jag kalla förespråkarna som har sin jävla "peiling"....!"

Å vite noe om ulovlige rusmidler gjennom erfaring, og spre den kunnskapen man har fått, er IKKE det samme som å hylle 'droger.' Mange som mener at lovene på dette området skal forandres, ofte i en mer liberal retning, men også på andre måter, er folk som faktisk har peiling, ja. De ser hvordan samfunnets utstøtning og mishandling av "misslyckade, hjärndöda idioter" bare fører til at enda flere rives med. Å kjeppjage noen ut av samfunnet fordi de har gjort noe i utgangspunktet dumt, virker bare mot sin hensikt. Enhver deprimert kan når som helst, når han/hun føler at sitt liv er "nothing," og faktisk gir faen i hva som skjer med det livet, begynne med å teste ett ulovlig rusmiddel, og på kort tid være fanget i en ond sirkel. Samfunnets manglende evne til å innse enkle fakta og enkle mekanismer, dreper hundrevis av mennesker i året, og fanger tusener i en ond sirkel som de p.g.a. samfunnet ikke har mulighet eller evne til å komme ut av.

Din måte å skrive på gjør meg dårlig, det virker som du har ganske mye hat og sånn "skit" i deg - langt mere enn mange rusmiddelavhengige jeg har møtt. Noe som sier mye om både deg, OG om hvor sterke disse (dvs. VISSE, ikke alle) rusmiddelavhengige EGENTLIG er.... Jeg stod selv i fare for å bli en av dem for noen år siden, men kom meg unna.

1
umuligejulie til pereivwe Det var et flott dikt du skrev. Når det gjelder narkotika : - Hvorfor er det så mange unge som tiltrekkes denne dritten ? Alle vet jo at det er farlig. Alle vet jo at...

"umuligejulie skrev:

- Hvorfor er det så mange unge som tiltrekkes denne dritten ? Alle vet jo at det er farlig. Alle vet jo at begynner du, er du fanget."

Som Stoltenberg, Bill Clinton, George Bush, "samtlige" skuespillere, regisører, musikere osv?

Julie, jeg er lei for det, men det er millioner av vellykkede mennesker som har brukt hasj og sterkere stoffer, og alikevel er produktive samfunnsborgere...

Dette vet "alle" (med noen unntak tydelighvis), inkludert ungdommen. Skremselspropaganda som du driver med bidrar kun til å undergrave den sanne informasjonen om problemer som følger med rusmisbruk.

Speccon

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk Geirijo Siste svar

Klart, entydig og lett å forstå tale på Stortinget.

Det er omtrent bare Bjørnar Moxnes (Rødt) som klarer å levere slike taler på Stortinget. Andre som gir like klare meninger er også fra Rødt eller SV. Det er med andre ord kun 2 partier på det norske S...
Bilde

Bjørnar Moxnes - Rødt - Om EØS-avtalen. Stortinget 25.11.21

Hvem skal bestemme over krafta vår, arbeidslivet vårt, jernbanen vår og transporten på veiene våre? Rødts standpunkt er klart. Dette skal det norske folk...


Bilde www.facebook.com
2
1 svar

Kravstore SV-ere.

En mer arrogant politiker enn denne lederen for nevnte parti, det skal godt la seg gjøre å finne, (vel én enda mer ytterliggående har vel like mye selvtillit og mener seg berettiget til å bestemme dag...
1
2 svar
Laster...