Politikk - Norsk

FiringSquad

Trekk hue ut av kebabboksen!

Nå har Oslo-politiet tatt en razzia, og fy faen å mye dritt som har vælva ut av diverse restauranter!

Sist jeg stappa i meg en kebab blei je helt snål. Så Gallepiggen med nattsyn og jodla Ja vi elsker med østerisks aksent!

Lyste opp som russisk smuglergods da tollern pekte på meg. "Jeg er bare den nye juledekorasjonen!".

Men hvem bryr seg vel om det?

1
27 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Det samme vil du kunne oppleve på en hvilken som helst Veikro...

\~~~~~~~~~ A L L E S • K L A R ~~~

1

Innholdet i kebab er stort sett myriader av bakterier. Ikke bare det, men oppkjøpere av dette "kjøttet" drar til slakteriene, kjøper opp det som normalt går til bikjene og males sammen i en ekkel deig, med bein-rester, fett, sener noe krydder og annet dritt som knapt dyr klarer å ete.

I tilegg til dette, har vi en annen variant og det er fordærvet kjøtt som er utdatert...enten fra smugling eller fra avfall fra slakteriene. Noen kaller dette svineriet for "halal" men er stort sett skitt.

Har du spist "kylling" -kebab? Merk den porøse smaken som kommer av malt fuglenebb, knuste kyllingbein og annet grums som ikke kan brukes til normalt salg. Kebab er selvsagt fattigmannskost hvor man bruker ALT av det dyret som males sammen i en grøt og stekes på denne pinnen.

Velbekomme!

1
faben Dei må vera gode til å tilbereda maten sin da, for jaggu er det godt. Litt bakteriar er jo sunt, må jo halda immunforsvaret ved like. Gler meg til neste kebab. Namnam blir det.

Et hva du vil, samme for meg. Selv foretrekker jeg rent kjøtt og rene grønnsaker, ikke malt svineri som ikke kan identifiseres. Noen mennesker eter alt uavhengig av hva det kommer av på samme måte som det svinene gjør.

De eter alt, derfor har svinene samme smak på kjøttet som det mennesker har....sånn søtaktig litt småekkel lukt og smak. Et vel, det er alltid godt å vite at somme eter skyller.......

1
Hades Et hva du vil, samme for meg. Selv foretrekker jeg rent kjøtt og rene grønnsaker, ikke malt svineri som ikke kan identifiseres. Noen mennesker eter alt uavhengig av hva det kommer...

"Hades skrev: Et hva du vil, samme for meg. Selv foretrekker jeg rent kjøtt og rene grønnsaker, ikke malt svineri som ikke kan identifiseres.

Eg for min del vil helst ikkje identifisere det eg et. Sånn grisehovud på bordet eller smalahovud er ikkje noko for meg.

De eter alt, derfor har svinene samme smak på kjøttet som det mennesker har"

Håpar du ikkje veit dette etter eigne erfaringar. Eg eter heller ein kebab enn eit menneske.

1
faben "Hades skrev: Et hva du vil, samme for meg. Selv foretrekker jeg rent kjøtt og rene grønnsaker, ikke malt svineri som ikke kan identifiseres. Eg for min del vil helst ikkje identif...

De som overlevde flystyrten i Andesfjellene kan bekrefte dette, sammen med andre. Nå er jo et sauehodet på bordet langt mer renslig enn endetarmer, kjønnsorganer, benrester, fuglenebb og sener som blir malt sammen til en ekkel bakteriedeig og solgt til en intetanende "multikuturalist" som ser alt fremmed som noe positivt og bra.

I tilegg skal du vite at Iranere har en interessant skikk med å ete øyer og suehodet.....ikke bare en vestlandsk skikk...

Det er bra å vite slik at vi som liker edle varer slipper konkuranse fra de som eter denne ekle deigen.............

Velbekomme!

1
Hades De som overlevde flystyrten i Andesfjellene kan bekrefte dette, sammen med andre. Nå er jo et sauehodet på bordet langt mer renslig enn endetarmer, kjønnsorganer, benrester, fuglen...

Trur du ikkje skal bekymra deg om konkurranse om maten Hades. Det er nok til alle.

Blei litt redd der ei stund, trudde at du dreiv på å nibbla på menneskekjøt.

Blir nok eit tur på Grønland snart, der skal eg kjøpa ein 1/2 kg svær deilig kebab til 30 kr på kebab- og pizzahuset. Det skal bli så godt.

1
UVox Det samme vil du kunne oppleve på en hvilken som helst Veikro... \~~~~~~~~~ A L L E S • K L A R ~~~

Og hvorfor hører en så lite om de fære veikroene da, i motsetning til kebab-sjapper og andre småsjapper som selger enkel mat i Oslo og København.

Annerkjente kjeder o.l. er mye bedre! Ellers kan en ofte se om det er kvalitet eller ikke! Er det ikke kvalitets-sjappe som selger mat, kan en bli matforgifta.

Kjøper nok av og til en burger eller noe på ei fast-food sjappe, men regner ikke maten som nødvendigvis den tryggeste eller med mest kvalitet. Godt er det jo!

1
Riggs Og hvorfor hører en så lite om de fære veikroene da, i motsetning til kebab-sjapper og andre småsjapper som selger enkel mat i Oslo og København. Annerkjente kjeder o.l. er mye bed...

Det meste av kjøttet som brukes i kebab kiosker kommer fra anerkjente norske produsenter. Det er ikke noe de har kokt sammen på bakrommet hvis det er det du tror (noen gjør vel det også)

Det man kan stille spørsmål ved er tilberedingen. Hvor glup er det at denne klumpen spinner rundt inne i kiosken uten noen form for beskyttelse og uten at den er varm/kald nok til å unngå bakterier.

Sauser er også et artig kapittel. Dette er noe de lager på bakrommet...

Jeg har en regel når jeg skal kjøpe kebab... Gå på steder der det er mye trafikk og innvandrere selv handler!

En del av disse kebab kioskene er faktisk VELDIG seriøse når det gjelder hygiene. Veldig ofte kan man se det ved at de ansatte er rene på klærne, gulvet og benkene inne er rene, det er ikke noe søl noe sted, område rundt er rent og de bruker klyper i alle operasjoner der de er i kontakt med maten.

Her jeg bor er det få kebab sjapper. Vi har en som tror at kebaben er like god når du får den servert fra micro, en annen som bruker eget kjøtt (faktisk godt) og en som tror at kebab saus og thousand island er det samme... Her er de til å med så glupe at de krafser nedi posen med pita brød med hendene først, tar brødet så ut med en klype, legger det i grillen, tar det ut og legger det i papir (alt dette med klype) for så å bruke fingrene på å utvide pitabrødet...

Kanskje næringstilsynet skulle kalt inn ALLE disse sjappene for en gjennomgang av normal hygiene.....

1

det var ikke først og femst kebab-sjappene som ble sjekka, men barer og strippeklubber og sånt noe.

1
Hades Et hva du vil, samme for meg. Selv foretrekker jeg rent kjøtt og rene grønnsaker, ikke malt svineri som ikke kan identifiseres. Noen mennesker eter alt uavhengig av hva det kommer...

"Hades skrev: Et hva du vil, samme for meg. Selv foretrekker jeg rent kjøtt og rene grønnsaker, ikke malt svineri som ikke kan identifiseres. Noen mennesker eter alt uavhengig av hva det kommer av på samme måte som det svinene gjør.

Fullstendig enig.

1
desperado Nei du kødder..... iamadesperado[3300]

Kebabsalget øker proporsjonalt med nordmenns promille.Det er derfor ikke tilfeldig at disse lugubre kebaksjappene selger mest jo senere på kvelden det er og jo flere fulle folk det er ute. I fylla er vel dette halvtygde blandingsgreiene sikkert ok,men selv fulle kunder kaster jo mye til fortausrottene,da.........

Uansett er det kjempeflott at myndighetene strammer opp så viktige ting som salg av næringsmidler.Jeg mener de som blir tatt i dårlig hygiene og andre helsefarlige forhold må bli offentliggjort navnene på. Dette er det eneste som virkelig kan få disse aktørene til å skjerpe seg !

Vi som kunder og gjester fortjener virkelig å bli kjent med forholdene til aktørene i bransjen på samme måte som forbrukertester av alle andre ikke-spiselige ting blir offentliggjort .

1
Guffe Det meste av kjøttet som brukes i kebab kiosker kommer fra anerkjente norske produsenter. Det er ikke noe de har kokt sammen på bakrommet hvis det er det du tror (noen gjør vel det...

Du skriver ganske mye fornuftig, og det er ikke slik at alle Kebab-sjappene er ille selvfølgelig.

<<Jeg har en regel når jeg skal kjøpe kebab... Gå på steder der det er mye trafikk og innvandrere selv handler!>>

En meget fornuftig regel, som forøvrig også funker i utlandet mht utesteder. F.eks i en reportasje av en eller annen kok, som var på tur i Egypt.

Var ute med venner ei gang på en grei restaurantkjede. De to andre fikk mageonde, men ikke meg, for jeg tåler alt! :)

1

Ok begynner å forstå hva du vil nå.Skumling.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk Geirijo Siste svar

Klart, entydig og lett å forstå tale på Stortinget.

Det er omtrent bare Bjørnar Moxnes (Rødt) som klarer å levere slike taler på Stortinget. Andre som gir like klare meninger er også fra Rødt eller SV. Det er med andre ord kun 2 partier på det norske S...
Bilde

Bjørnar Moxnes - Rødt - Om EØS-avtalen. Stortinget 25.11.21

Hvem skal bestemme over krafta vår, arbeidslivet vårt, jernbanen vår og transporten på veiene våre? Rødts standpunkt er klart. Dette skal det norske folk...


Bilde www.facebook.com
2
1 svar

Kravstore SV-ere.

En mer arrogant politiker enn denne lederen for nevnte parti, det skal godt la seg gjøre å finne, (vel én enda mer ytterliggående har vel like mye selvtillit og mener seg berettiget til å bestemme dag...
1
2 svar
Laster...