Politikk - Norsk

Moneytalk

Skal vi legge begrensninger på islam ?

Muslimene sprer om seg med organisert terror over hele verden. I lokal miljøet sitt forpester de samfunnet med kriminalitet. Politisk ønsker de at islam skal bli enda større. I liberale Tyskland har de sitt eget parti. Det bor bla 2 mill tyrkere i Tyskland. Muslimene vil gjøre Norge til en muslimsk stat, ved stadig å få gjennomslag for små krav. Siden ingen har klart å påvise noe positivt med et islamsk samfunn mener jeg det er viktig å redusere islams vekst i Vesten og i Norge.

Det er viktig at folk tenker utradisjonellt. Jeg ser ikke problem med å legge vekk fraser som "Vi har demokrati i Norge.." eller "Religionsfriheten gjelder for islam også". Når målet er å begrense islam. Vi kan for eks fjerne all penge-støtte til islam. Kreve at moskeene skal ligge minst 500 m fra normal bebyggelse. Ikke gi muslimer rett til fri fra jobb for å feire høytider. Utvisning av kriminelle muslimer også de med norsk pass til et valgfritt muslimsk land.

Det er folket som bestemmer, vi kan forandre grunnloven hvis vi vil og hvis det passer oss.

1
0 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Lignende innlegg

Politikk - Norsk Geirijo Siste svar

Klart, entydig og lett å forstå tale på Stortinget.

Det er omtrent bare Bjørnar Moxnes (Rødt) som klarer å levere slike taler på Stortinget. Andre som gir like klare meninger er også fra Rødt eller SV. Det er med andre ord kun 2 partier på det norske S...
Bilde

Bjørnar Moxnes - Rødt - Om EØS-avtalen. Stortinget 25.11.21

Hvem skal bestemme over krafta vår, arbeidslivet vårt, jernbanen vår og transporten på veiene våre? Rødts standpunkt er klart. Dette skal det norske folk...


Bilde www.facebook.com
2
1 svar
Aktuelt VGD Siste svar

Angela Merkel takker av

Forbes har utropt henne til verdens mektigste kvinne ti år på rad, men det er delte meninger om Angela Merkels ettermæle både i Tyskland og resten av Europa.
Bilde

Angela Merkel takker av

Forbes har utropt henne til verdens mektigste kvinne ti år på rad, men det er delte meninger om Angela Merkels ettermæle både i Tyskland og resten av Europa.


Bilde www.vg.no
1
2 svar
Laster...