Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Selvsagt gjelder dette Oslo og omegn,hva annet kunne man vente? Vi,dvs.resten av Norge,trekker et lettelsens sukk for hver asylsøker som flytter dit etter å ha fått oppholdstillatelse.

1

jernbyrd2 skrev: Innvandring ødelegger Norge. Forbannede quislinger. Dere skal få kebab den dagen det smeller.

helt enig!!! WipeOut--------->>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

1

--------->jernbyrd2

Ja, bankran var et ukjent fenomen her til lands før vi begynte å med denne snillismen.

Evgyrt

"Jeg elsker den frie konkurransen...særlig fordi jeg eier alle konkurrentene"- Onkel Skrue

1

Innvandrerne har også skylda for narkotikaomsetningen, kjønnsykdommene,alle de uønskede svangerskapene, hvitløksstanken, brennevinssmuglingen, den dårlige kebabkvaliteten, sin egen vanskelige livssituasjon og nordmenns inngrodde skepsis til utlendinger.Ja, her er det ugler i mosen, ut med alle sammen.

1
Basken Innvandrerne har også skylda for narkotikaomsetningen, kjønnsykdommene,alle de uønskede svangerskapene, hvitløksstanken, brennevinssmuglingen, den dårlige kebabkvaliteten, sin egen...

"Basken skrev:

Innvandrerne har også skylda for narkotikaomsetningen, kjønnsykdommene,alle de uønskede svangerskapene, hvitløksstanken, brennevinssmuglingen, den dårlige kebabkvaliteten, sin egen vanskelige livssituasjon og nordmenns inngrodde skepsis til utlendinger.Ja, her er det ugler i mosen, ut med alle sammen."

-----------

Hehe godt sagt.........

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk Geirijo Siste svar

Klart, entydig og lett å forstå tale på Stortinget.

Det er omtrent bare Bjørnar Moxnes (Rødt) som klarer å levere slike taler på Stortinget. Andre som gir like klare meninger er også fra Rødt eller SV. Det er med andre ord kun 2 partier på det norske S...
Bilde

Bjørnar Moxnes - Rødt - Om EØS-avtalen. Stortinget 25.11.21

Hvem skal bestemme over krafta vår, arbeidslivet vårt, jernbanen vår og transporten på veiene våre? Rødts standpunkt er klart. Dette skal det norske folk...


Bilde www.facebook.com
2
1 svar
Aktuelt VGD Siste svar

Angela Merkel takker av

Forbes har utropt henne til verdens mektigste kvinne ti år på rad, men det er delte meninger om Angela Merkels ettermæle både i Tyskland og resten av Europa.
Bilde

Angela Merkel takker av

Forbes har utropt henne til verdens mektigste kvinne ti år på rad, men det er delte meninger om Angela Merkels ettermæle både i Tyskland og resten av Europa.


Bilde www.vg.no
1
2 svar
Laster...