Politikk - Norsk

KongenAlex

Alle syter, hva med å gi FRP en sjangse?

Ja, jeg er lei av alle FRP trådene her for de leder ingen vei. Derimot har jeg en mer diplomatisk mening å komme med. Nå har vi hatt AP til å styre dette landet i mange år. I de siste årene så har det vandret mellom enten AP, eller et sammensurium av andre lavprosent-partier. Alle har sine svakheter, men de fleste har fått smak av makten. Nå derimot truer en ny "fiende", i form av FRP med Carl I i spissen. Hva er så galt med dette partiet at man ikke kan gi de en sjangse? De kan da umulig være så ille som alle skal ha det til!

Er det bare meg eller elsker alle å hate FRP, allikevel så er de det største pariet i Norge!?!

Kan vi holde ut med en hasj røykende statsminister så kan vi også holde ut 4 år med Hagen! -:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-: Mr Garrison (about women): I don't belive in something something that bleeds for five days and doesn't die from it, OK?

1
3 svar

Er det bare meg eller elsker alle å hate FRP, allikevel så er de det største pariet i Norge!?! ---

Det er jo mange som tar til ordet for å gi FrP sjanse til å vise seg. (Da håper de selvsagt at FrP skal enten tabbe seg ut, eller ikke få til noe som helst slik at velgerne "gjennomskuer" dem.

For øvrig mener de andre partiene at FrP er farlige, derfor denne "alle mot FrP" holdningen.

En dårlig strategi har de altså. Men verre er det ikke.

October // I Used to be Confused, But now I just don't Know //

1

Ja, hvorfor ikke la FrP få en sjanse. Duger de ikke i praksis, javel da er det grunn til å "slakte" de, men la de nå få prøve seg før man "halshugger" de.

Vi har jo sett hvordan det har gått med regjering som består av Ap, Høyre, KrF osv. og tydeligvis er man ikke fornøyd med det, vel da får vi la andre komme på banen og prøve seg for å se om de er noe bedre.

Ut fra slik dommen idag er (basert på mange debatanters utsagn), så kan det vel ikke bli noe værre enn hva det har vært og er idag?

1

Helt enig med deg, KongenAlex.

Jeg har stor tro på FrP, og de bør absolutt få sjansen! Det kommer til å bevise at FrP politikk er noe veldig bra for Norge.

Vennlig hilsen Potetmosen

1

Lignende innlegg

Aktuelt oyssol Siste svar

Solbakken om Qatars NRK-arrestasjon: – Det er tragisk

Etter arrestasjonen av de norske journalistene i Qatar, vedgår landslagssjef Ståle Solbakken at Norges Fotballforbunds valg om dialog ikke har vært nok. Samtidig etterlyser han at flere aktører enn NF...
Bilde

Solbakken om Qatars NRK-arrestasjon: – Det er tragisk

Etter arrestasjonen av de norske journalistene i Qatar, vedgår landslagssjef Ståle Solbakken at Norges Fotballforbunds valg om dialog ikke har vært nok. Samtidig etterlyser han at flere aktører enn NF...


Bilde www.vg.no
2
4 svar

Kravstore SV-ere.

En mer arrogant politiker enn denne lederen for nevnte parti, det skal godt la seg gjøre å finne, (vel én enda mer ytterliggående har vel like mye selvtillit og mener seg berettiget til å bestemme dag...
1
2 svar
Laster...