Politikk - Norsk

potetmosen

Nyvalgt AUF-leder Gry Larsen har røykt hasj.

Nyvalgt AUF-leder Gry Larsen innrømmer å ha røykt hasj. Hun er den eneste ungdomspartilederen som har brukt narkotika.

http://www.nettavisen.no/servlets/page?section=2&item=239785

I Ap's ungdomsorganisasjon er det kanskje en betingelse, eller en meritterende handling, at man har brukt hasj for å få en politisk karriere -slik at man kan ende opp som statsminister og leder for Norges 4,5 millioner mennesker?

Det er bare trist. Men kanskje derfor arbeiderpartiet ligger på under 20% i dag.

Vennlig hilsen Potetmosen

1
24 svar

Hei Potetmosen

Syntes vedkommende som svarte at han/hun ikke hadde røkt hasj fordi vedkommende ville satse på en politisk karriere, er mindre tillitvekkende. Vi trenger poltikere som har levd et liv blant andre mennesker; ikke munker.

Hilsen Carlsen ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Det norska Antikvariatet, dinosaurien i LO:s famn. (DN, Sverige) ----------------------------------------------------------------------------------------------------

1
carlsen Hei Potetmosen Syntes vedkommende som svarte at han/hun ikke hadde røkt hasj fordi vedkommende ville satse på en politisk karriere, er mindre tillitvekkende. Vi trenger poltikere s...

"carlsen skrev: Hei Potetmosen Syntes vedkommende som svarte at han/hun ikke hadde røkt hasj fordi vedkommende ville satse på en politisk karriere, er mindre tillitvekkende. Vi trenger poltikere som har levd et liv blant andre mennesker; ikke munker.

Hilsen Carlsen"

Carlsen Vi trenger slett ikke hasj i norsk politikk. Jeg lurer på hvilket miljø disse ungdommene ferdes i, disse som vil stake ut en politisk kurs for medlemmene i sine organisasjoner. Hvorfor blir slike valgt, mens de som satser på en annen livvstil, med mye større ansvarlighet, blir forkastet.

Er folk i hasjrus når de velger tillitsmenn og kvinner, tro?

Vennlig hilsen Potetmosen

1

Skjønner ikke at du skal bry deg så hardt om denne hasj-røykinga. Mange prøver,men finner fort ut at hasjen er mye mere oppskrytt enn de trodde og prøver det aldri mer.Dette gjelder ikke bare AP og FRP`s ungdom,men ungdom over hele landet.

1
potetmosen "carlsen skrev: Hei Potetmosen Syntes vedkommende som svarte at han/hun ikke hadde røkt hasj fordi vedkommende ville satse på en politisk karriere, er mindre tillitvekkende. Vi tre...

jeg er helt enig med potetmosen og her er en liste over hva vi bør kreve av politkerne utenom

1) avstå fra sex 2) ikke røre alkohol 3) daglig meditering 4) unngå kjøtt 5) aldri brutt noen lover (gjelder også forelegg i trafikken) 6) ikke røyke (verken hasj eller røyk) 7) ikke være tykk.. tykkhet viser mangel på dømmekraft 8) doktor grad i hvilet som helst fag ( utenom kunstvitenskap..de folka er suspekte) 9) ikke ha oppført seg uvørent i noen sammenheng..

ja det er hva vi bør kreve av våre politikere....

1
krokodilla Skjønner ikke at du skal bry deg så hardt om denne hasj-røykinga. Mange prøver,men finner fort ut at hasjen er mye mere oppskrytt enn de trodde og prøver det aldri mer.Dette gjelde...

"krokodilla skrev: Skjønner ikke at du skal bry deg så hardt om denne hasj-røykinga. Mange prøver,men finner fort ut at hasjen er mye mere oppskrytt enn de trodde og prøver det aldri mer.Dette gjelder ikke bare AP og FRP`s ungdom,men ungdom over hele landet."

Krokodilla JEG synes det er viktig. Politikere skal leve på et annet nivå enn det som eksisterer i hasjkretser.

ALDRI om jeg gir min stemme noengang til noen politikere som tester ut hasj.

Tro hvor mange politikere som er i hasjrus når de tar sine beslutninger?

Vennlig hilsen Potetmosen

1
potetmosen "carlsen skrev: Hei Potetmosen Syntes vedkommende som svarte at han/hun ikke hadde røkt hasj fordi vedkommende ville satse på en politisk karriere, er mindre tillitvekkende. Vi tre...

Hei Potetmosen

"Vi trenger slett ikke hasj i norsk politikk."

* Selvfølgelig ikke

"Jeg lurer på hvilket miljø disse ungdommene ferdes i, disse som vil stake ut en politisk kurs for medlemmene i sine organisasjoner."

* Helt normale ungdomsmiljøer. Dette tror jeg alle ungdommer har blitt tilbudt; så gjorde vi og for 35-40 år siden uten å være i noe spesielle miljøer. Man blir jo ikke narkoman av å ha prøvd hasj, like lite som man blir alkoholliker av å ha smakt en drink eller to.

"Hvorfor blir slike valgt, mens de som satser på en annen livvstil, med mye større ansvarlighet, blir forkastet."

* Fordi vi ønsker mennesker med et liv; ikke prektige dydsmønstre som har sittet inne sammen med mamma stort sett hele ungdomstiden.

"Er folk i hasjrus når de velger tillitsmenn og kvinner, tro?"

* Dette blir for dumt å svare på. Mener du virkelg at hele AP's landsmøte består av narkiser?

Hilsen Carlsen

1

Potetmosen

Er vel bedre og røyke litt hasj enn og bedrive overgrep ...??

MotMakt

1
carlsen Hei Potetmosen "Vi trenger slett ikke hasj i norsk politikk." * Selvfølgelig ikke "Jeg lurer på hvilket miljø disse ungdommene ferdes i, disse som vil stake ut en politisk kurs for...

carlsen Så en undersøkelse som viste at ca 60-70% i Norge aldri har prøvd hasj eller andre slike rusmidler. Diise får min respekt og er mennesker som får en helt annen tillit enn de som ferdes i miljøer der de selv fristes så mye at de prøver hasj. Det handler om karakter.

Slik er det. Om du synes det er helt ok med hasj, får det stå for deg.

Vennlig hilsen Potetmosen

1
krokodilla potetmosen skrev: ALDRI om jeg gir min stemme noengang til noen politikere som tester ut hasj. Synes heller du burde bekymre deg over pillemisbruk..........

krokodilla skrev: "Synes heller du burde bekymre deg over pillemisbruk.........."

Krokodilla. Hvorfor bekymre seg for pillemisbruk og ikke hasjmisbruk?? Jeg liker selvsagt ikke pillemisbruk heller. Det er det vel ingen som gjør?

Det ene utelukker ikke kritikk mot det andre.

Vennlig hilsen Potetmosen

1

potetmosen skrev: Nyvalgt AUF-leder Gry Larsen innrømmer å ha røykt hasj. Hun er den eneste ungdomspartilederen som har brukt narkotika. ------------

For Stoltenbergs vedkommende skjedde røykingen for over 25 år siden. Han kan da ha vært så ung at han kan unnskyldes.

Den nye lederen i AUF, Gry Larsen, er ikke så kjent. Når røyket hun hasj sist? Fra Dagbladets reportasje om lederbråket i AUF kan vi lese:

" ... For meg er de eldgamle begge to, sa 16 år gamle Mimir Kristiansson fra Stavanger da det ble snakk om et generasjonsskifte i lederskapet. Den nyvalgte lederen er 26 år og den avtroppende er to år eldre ..."

Dette er "ungdomspolitikere" i slutten av 20-åra. Kan hennes alder tjene som unnskyldning? Hun kan bare slv bidra til å avklare det spørsmålet ... "Gry, når røyka du sist?"

En svale gjør ingen sommer. Men når flere politikere i sentrale tillitsverv kommer ut og sier de har brukt narkotika - for det er DET det er snakk om her - må en stille spørsmål ved partikulturen i AP/AUF. - Og bevare meg vel - hvis jeg var forelder ville jeg etter dette tenke meg om mange ganger før jeg sendte mine håpefulle på AUF-leir!

1
potetmosen "krokodilla skrev: Skjønner ikke at du skal bry deg så hardt om denne hasj-røykinga. Mange prøver,men finner fort ut at hasjen er mye mere oppskrytt enn de trodde og prøver det ald...

hva skal du gjøre potetmosen ta en test av alle politikere for å få avklart hvem som har røykt hasj eller ikke? det som er viktig er at de gjørjobben som de skal..og det er nettopp problemet i dag, ikke at de røyker hasj, men at de ikke gjør jobben sin...

1
potetmosen carlsen Så en undersøkelse som viste at ca 60-70% i Norge aldri har prøvd hasj eller andre slike rusmidler. Diise får min respekt og er mennesker som får en helt annen tillit enn d...

Hei Potetmosen

Da vet vi at du diskvalifiserer 30-40% av norges befolkning fra offentlige verv. Som sagt; hvem har ikke blitt tilbudt. Personlig har jeg aldri tatt imot tilbudet, men jeg har ravet full rundt mange ganger i min ungdom sammen med venner og kjente, og jeg kan fremdeles ta et glass vin eller to i selskapelige former. Å la seg opprøre over at noen har testet hasj eln eller annen gang i sin ungdom, og kreve deres avgang fra politiske verv, synes jeg er å skyte spurv med kanoner.

Hilsen Carlsen

1
gr2000 hva skal du gjøre potetmosen ta en test av alle politikere for å få avklart hvem som har røykt hasj eller ikke? det som er viktig er at de gjørjobben som de skal..og det er nettopp...

"gr2000 skrev: hva skal du gjøre potetmosen ta en test av alle politikere for å få avklart hvem som har røykt hasj eller ikke? det som er viktig er at de gjørjobben som de skal..og det er nettopp problemet i dag, ikke at de røyker hasj, men at de ikke gjør jobben sin..."

gr2000. Nope Jeg tror jeg heller skriver et par innlegg om det her på VGD. At jeg bare sier min mening. For det er vel fortsatt lov?

Men man kan jo virkelig lure på HVORFOR politikerne ikke gjør jobben sin. Er rusmisbruket ganske enkelt for stort i visse kretser år 2002?

Vennlig hilsen Potetmosen

1
carlsen Hei Potetmosen Da vet vi at du diskvalifiserer 30-40% av norges befolkning fra offentlige verv. Som sagt; hvem har ikke blitt tilbudt. Personlig har jeg aldri tatt imot tilbudet, m...

"carlsen skrev: Hei Potetmosen Å la seg opprøre over at noen har testet hasj eln eller annen gang i sin ungdom, og kreve deres avgang fra politiske verv, synes jeg er å skyte spurv med kanoner.

Hilsen Carlsen"

Carlsen Du fanataserer her frem saker som ikke noen har yttret noe om. Hvem krever avgang fra noen? Jeg forteller at jeg ikke har tillit til disse hasjrøykerne, og synes det er rart de får tillit fra folk. De som klarer å si nei til hasj, får min respekt.

Så enkelt er det.

Vennlig hilsen Potetmosen

1
potetmosen "gr2000 skrev: hva skal du gjøre potetmosen ta en test av alle politikere for å få avklart hvem som har røykt hasj eller ikke? det som er viktig er at de gjørjobben som de skal..og...

potetmosen er en politisk kverulant, enkelte vil prøve ut ting her i livet for å ha prøvd det..noen klater opp mount everest, noen prøver basehopping osv.-.. dessuten dagens unge liker jo å prøve slikt, eksperimentere..så neste generasjon av politikere skal jeg vedde at mange av dem kommer med gry-larsen innrømmelser... skal vi legge ned en hel generasjon av politikere av den grunn? å ha prøvd hasj er ikke akkuratt så farlig.. de skader ingen bortsett fra seg selv...

1

Det er godt folk begynner å innrømme bruken. Jeg venter fremdeles på resten av partilederene. De aller fleste av dem har røykt hasj, men de er redd for å miste oppslutning.

1
sklia ......og glem heller ikke at Kjall Mangle Bondesvik er pillenarkoman de-luxe.

Hei Sklia

Hva KMB måtte benytte av medisiner, så regner jeg med at disse er utskrevet av lege som ledd i en behandling av hans kortvarige sykdomsperiode. Synes han taklet den nedturen virkelig fint, i motsetning til de som den gang stilte spørsmålstegn ved om vi kunne ha en statsminister med nerveproblemer. Han bidro med sin åpenhet til at denne sykdommen alminneliggjøres, og dersom jeg ikke husker helt feil sto også Lønning og Dørum frem med at de samme problemene hadde rammet de.

Hilsen Carlsen

1
potetmosen krokodilla skrev: "Synes heller du burde bekymre deg over pillemisbruk.........." Krokodilla. Hvorfor bekymre seg for pillemisbruk og ikke hasjmisbruk?? Jeg liker selvsagt ikke pil...

"potetmosen skrev: krokodilla skrev: "Synes heller du burde bekymre deg over pillemisbruk.........."

Krokodilla. Hvorfor bekymre seg for pillemisbruk og ikke hasjmisbruk?? Jeg liker selvsagt ikke pillemisbruk heller. Det er det vel ingen som gjør?

Det ene utelukker ikke kritikk mot det andre.

Vennlig hilsen Potetmosen"

Som jeg sa, hasjmisbruk er ofte en 1 gangsforeteelse. Pillemisbruk derimot er IKKE det :)

1

Lignende innlegg

Aktuelt oyssol Siste svar

Solbakken om Qatars NRK-arrestasjon: – Det er tragisk

Etter arrestasjonen av de norske journalistene i Qatar, vedgår landslagssjef Ståle Solbakken at Norges Fotballforbunds valg om dialog ikke har vært nok. Samtidig etterlyser han at flere aktører enn NF...
Bilde

Solbakken om Qatars NRK-arrestasjon: – Det er tragisk

Etter arrestasjonen av de norske journalistene i Qatar, vedgår landslagssjef Ståle Solbakken at Norges Fotballforbunds valg om dialog ikke har vært nok. Samtidig etterlyser han at flere aktører enn NF...


Bilde www.vg.no
2
4 svar

Kravstore SV-ere.

En mer arrogant politiker enn denne lederen for nevnte parti, det skal godt la seg gjøre å finne, (vel én enda mer ytterliggående har vel like mye selvtillit og mener seg berettiget til å bestemme dag...
1
2 svar
Laster...