Politikk - Norsk

KalleKnott

Blir så forbanna

Fra Dagbladet: Morten Lilleland (38) ville ikke bli uføretrygdet, og dro til Sverige for å bli ryggoperert. Han fikk tilbake helsa, men takken var 33 000 kroner i straffeskatt. (http://www.dagbladet.no/dinside/2002/11/03/352912.html)

Bare fordi han ikke fikk noe hjelp fra norske leger og sykehus, reiser han til Sverige for å få utført operasjon. Samtidig som han blir frisk og er tilbake i jobb sparer han staten for massevis av tusener. Som takk for hjelpen for han en straffeskatt på over 30.000 kroner. Blir bare helt oppgitt jeg. Ikke gjør noe på egenhånd her altså.

1
3 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hei Kalleknott

"Han mente avslaget var urimelig, og førte likevel opp operasjonsutgiftene på 202000 kroner i posten «særfradrag» i selvangivelsen i fjor. Det syntes likningskontoret var så frekt at de ila ham en straffeskatt på 33246 kroner. Den har Lilleland betalt, så det har kostet ham dyrt å spare det norske samfunnet for uføretrygd."

* Dette viser bare hvordan norske ligningskontorer fungerer. Ikke nok med at sykdom har kostet vedkommende mange kroner, men de trår til med straffeskatt; de straffer deg fordi du er syk! EMK sier klart fra at du er uskyldig inntil det motsatte er bevist; her må han selv bevise at fradraget ikke er krevet i bedragersk hensikt. Å prøve å sette seg imot en avgjørelse fattet på ligningskontoret er det samme som selvmord. De har alle ressursene, og kan jobbe i det skjulte, da de nekter å utlevere grunnlagsmaterialet for sine avgjørelser.

Hilsen Carlsen

1

Jeg kunne ha sagt at det var ille, sykt osv, men når jeg tenker på at vi tross alt bor i riiike, goode norge som er vedens riikeste land og at det er så jæævla bra å bo her kommer det ikke som noen overraskelse. Heia Norge!

1

Lurer noen ennaa paa hvorfor FrP scorer stort i opinionen.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk Geirijo Siste svar

Klart, entydig og lett å forstå tale på Stortinget.

Det er omtrent bare Bjørnar Moxnes (Rødt) som klarer å levere slike taler på Stortinget. Andre som gir like klare meninger er også fra Rødt eller SV. Det er med andre ord kun 2 partier på det norske S...
Bilde

Bjørnar Moxnes - Rødt - Om EØS-avtalen. Stortinget 25.11.21

Hvem skal bestemme over krafta vår, arbeidslivet vårt, jernbanen vår og transporten på veiene våre? Rødts standpunkt er klart. Dette skal det norske folk...


Bilde www.facebook.com
2
1 svar
Laster...