Politikk - Norsk

umuligejulie

Siv Jensen

Jeg vet det, men jeg sier det igjen : Frp er blitt høy på pæra, og tror de har nøkkelen til det beste samfunnet. Blir de provosert, eksploderer de :

Frps finanspolitiske talskvinne, Siv Jensen, er forbannet på økonomer som kritiserer partiets politikk i forbindelse med budsjettforhandlingene. I brev til Gjensidige NOR og DnB har hun bedt om en forklaring på økonomenes ståsted. Gjensidige NORs sjeføkonom, Nils Terje Furunes, slår tilbake på Jensen og hennes kollegaer slik: -De prøver å oppheve de økonomiske tyngdelovene slik at de kan tillate seg alt i den økonomiske politikken uten at det får konsekvenser. Men de økonomiske lover vedtas ikke på Stortinget. De gjelder uansett, sier Furunes ifølge DN. Han svarer på Jensens brevforespørsel slik: -Vi sjeføkonomer opptrer som professorer ved universitetene.

og :

Forbannet Jensen

Frps finanspolitiske talskvinne, Siv Jensen, er møkk lei av økonomer som kritiserer partiets politikk. http://www.hegnar.no/finansavisen/cat.asp?cat=126

1
21 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Med det rævastyret vi sitter med i dag kan vi gi FrP sjansen!

---------------------------------------------------------------------------------------- Bosschaos lever!

1

umuligejulie skrev: Jeg vet det, men jeg sier det igjen : Frp er blitt høy på pæra, og tror de har nøkkelen til det beste samfunnet ..................

Det viser seg nå at folk flest ikke ønsker samfunnet til Arbeiderpartiet.

1

"umuligejulie skrev: Frps finanspolitiske talskvinne, Siv Jensen, er forbannet på økonomer som kritiserer partiets politikk i forbindelse med budsjettforhandlingene. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jo, det som mangler Siv Jensen tror jeg ikke egner seg på trykk her :-) "

1

"umuligejulie skrev: -De prøver å oppheve de økonomiske tyngdelovene slik at de kan tillate seg alt i den økonomiske politikken uten at det får konsekvenser. Men de økonomiske lover vedtas ikke på Stortinget. De gjelder uansett, sier Furunes ifølge DN. "

Og detta skal være en ekspert? Sidestille økonomiske TEORIER med fysiske LOVER.

Herregud, ikke rart det går på trynet her i landet....

- ixt

1
Bosso Han som akkurat nå har dratt til syden med en gjeng pensjonister fra Os.

Det var jo et beundringsverdig tiltak - altså av en "ekspert" på småjenter, som nå også er ekspert på pensjonister.

Huff, ja! For med sirkusgjengen Frp i manesjen, vil det bli litt av et pussig skuespill - nå klovnene skal forklare økonomene at de tar feil - alle sammen.

Følgende beskriver godt hvordan sirkusartistene i Frp forteller massene det massene vil høre- med max velgeroppslutning som eneste agenda.

Og følgende er så godt beskrevet at det fortjener en REPETISJON - av hensyn til "bygdetullingene" som lett lar seg lure og som har vanskelig for å forstå elementære økonomiske sammenhenger:

Frp ber kirurgen som opererer deg høre på hvordan DU vil ha operasjonen gjordt!

Frp ber deg overprøve bilmekanikerenes måte å reparere din bil på, selv om du evt. ikke har greie på bil!

Frp anbefaler deg å be snekkeren bygge huset etter dine anvisninger, selv om du ikke har filla peiling på bygging!

Da skal vi la Hegnar, Five, Norges Handselshølyskole og mange andre som mer har greie på økonomi enn vi har råde oss i økonomispørsmål.

De sier alle: Med Frp vil vi få renteøkning, inflasjon og tap av bedrifter og næringsliv.

Frp har ikke styrt - derfor har vi selvsagt ikke sett skadevirkningene til politikken deres.

1
Bosso Han som akkurat nå har dratt til syden med en gjeng pensjonister fra Os.

Massene i Tyskland (det tyske demokratiet) TOK FEIL da de gav sin stemme til Adolf Hitlers populistiske ALTOMFATTENDE utelukkende positive lovnader til ALLE.

Torbjørn Berntsens mening om at 1/3 av det norske folk er politiske analfabeter, høres alvorlig ut. For kan det være slik at demokratiet på nytt tar feil - slik demokratiet tok grundig feil før 1940 i Hitler-Tyskland - ikke mange år tilbake i vår historie.

Torbjørn Berntsen pleier å si det han mener og han pleier å mene det han sier. Torbjørn Berntsen kan jo ha rett i sin mening om Frps langsiktige ødeleggende virkning på samfunn og folk. Og i så tilfelle KAN altså det norske DEMOKRATI på nytt være i gang med å gjøre samfunnsødeleggende og derved menneskefiendtlige katastrofale valg - i demokratiets navn.

Derfor KAN det være nødvendig å putte Frp&Co inn i regjeringskontorene - helt ALENE må de sitter der- slik at alle - også de politisk analfabete - får se Frp-politikk i praksis.

I motsatt fall kommer demagogen og retorikeren Hagen&Co til å omvende over 50% av velgerne i Norge ved å kunne fortsette med sine velgertilpassede markedsførings-show- bestående av syting, klaging og krisemaksimering om denne jammerdal av et samfunn.

Og de motstridende, illusoriske og altomfattende Frp-lovnader om ALT til ALLE vil da kunne fortsette med øket styrke - helt til Frp-føreren &Co enten er så gammel at han går av og reiser til Spania, som innvandrer eller får noen samfunnsødeleggende regjeringsår sammen med resten av Frp-ministrene - med bl.a. råtassen av en rallykjører fra Finnmark som samferdselsminister og "sex med fulle mindreårige jenter"-Frperen, som barneminister.....bare for å nevne noen aktuelle kandidater....

Nei, takke seg til....... men kanskje er vi bare nødt? Det er som sagt DEMOKRATIET som bestemmer.

En ting er sikkert: Bare framtiden vi vise.

1
planeten Massene i Tyskland (det tyske demokratiet) TOK FEIL da de gav sin stemme til Adolf Hitlers populistiske ALTOMFATTENDE utelukkende positive lovnader til ALLE. Torbjørn Berntsens men...

Hei planeten,

Dette innlegget har du resirkulert så mange ganger at det strengt tatt burde være borte nå.

Det å påpeke åpenbare svakheter i FrP's politikk er ganske forskjellig fra å skulle bevise en form for arv fra hitler-Tyskland til FrP.

Likhetene finnes helt klart - frelse for alle, men jeg tviler på at ondskapen er tilstede.

Carl Ivar har alltid profittert på klare svar, lettvinte løsninger, evnen til å peke på feil og et naturtalent til å snu kappen med vinden.

De andre partier, spesielt AP, har nøyd seg med å ha makt, makt for maktens skyld og intet annet.

Ansvarlighet snakkes det om, ja jøss - det er direkte uansvarlig å tillate at offentlig sektor er en mastodont, det er uansvarlig at vilkårene for det private næringsliv gjør at fastlands-Norge har stagnert i 20 år, det er uansvarlig å bruke oljepengene som en sovepute fremfor å ta upopulære beslutninger, det er uansvarlig å tillate at en skremmende overrepresentasjon i kriminalstatistikken utgjøres av førstegenerasjons og annengenerasjons innvandrere, det er uansvarlig å ikke ta manglende integrering på alvor, det er uansvarlig å ikke behandle asylsøkere som mennesker - alt viser at vi har spilt fallitt, er ingen seriøse politiske partier villige til å ta aktuelle problemstillinger på alvor, vil FrP bare vokse - ikke fordi de har rettt, men fordi de er synlige.

Beklager unødvendig lang setning, men..

Norge har hatt en innvandringsstopp siden 78-80 omtrent, vi ser at familiegjenforening utgjør majoriteten av "utlendinger" som får permanent opphold i Norge - jeg lurer - hvordan prioriterer vi å beskytte mennesker på flukt?

Det er urettferdig rett og slett at mennesker får opphold her på grunn av tvangsgifte og andre tvilsomme aktiviteter når mennesker på flukt er de menneskene det stilles strengest krafv til(asylsøkere m.a.o)

Når myndighetene er urettferdige, korttenkte og ethvert statsbudsjett bare betyr nye fantasifulle avgifter, skatter og restriksjoner er det ikke rart FrP vokser inn i skyene.

Heldigvis har ikke FrP noen makt i realpolitisk forstand, meningsmålinger i mellomperiodene er ofte preget av folkets protest mot statlig idioti.

Hadde FrP noengang vært nødt til å ta ansvar, hadde nok de lettvinte løsningene sittet lenger inne, men dette er ingen unnskyldning for at de partier som ikke baserer seg på populisme og enkeltsaker ikke tar skjeen i en annen hånd og faktisk prøver å gjøre noe med de utfordringene vi faktisk står overfor - resignasjon er IKKE nøkkelen til suksess. . Gambar & the Wünderbaums

1
planeten Et godt innlegg fra Gambar, som jeg bifaller 100% :-)

"planeten skrev: Et godt innlegg fra Gambar, som jeg bifaller 100%

:-)"

----> Åja? Og hvilket parti er det eneste som prøver å ta tak i dette, og som har advart mot dette i flere år, om ikke det fryktede FRP?

"Ansvarlighet snakkes det om, ja jøss - det er direkte uansvarlig å tillate at offentlig sektor er en mastodont, det er uansvarlig at vilkårene for det private næringsliv gjør at fastlands-Norge har stagnert i 20 år, det er uansvarlig å bruke oljepengene som en sovepute fremfor å ta upopulære beslutninger, det er uansvarlig å tillate at en skremmende overrepresentasjon i kriminalstatistikken utgjøres av førstegenerasjons og annengenerasjons innvandrere, det er uansvarlig å ikke ta manglende integrering på alvor, det er uansvarlig å ikke behandle asylsøkere som mennesker "

----->Slik jeg ser det er FRP de eneste som vil forsøke å løse disse tingene. Kan de det? Kanskje ikke, men de har hvertfall forslag på løsninger. Samtidig er de andre partiene mest opptatt av å preike "ansvarlighet" og å unngå for enhver pris å samarbeide med de "uansvarlige"--som er en klistrelapp man merkelig kun gir FRP. Likevel tror jeg ikke dette blir enkelt. Det krever bred politisk enighet. Men det har man ikke.

Derfor er det jo de andre partiene, og deres unnfallne, feige og maktsyke politikere som er uansvarlige! De gjør jo ingenting med dette Gambar skriver om og som "alle" er enige om! Ja, de nekter sannelig å innrømme at disse tingene allerede forårsaker store problemer for landet. Det gjør ikke FRP, som har advart bl.a. mot manglende integreringspolitikk og altfor tungrodd offentlig sektor gjennom hele 90-tallet.

Fint at også planeten er enig med FRP.

1
PoorLeno "planeten skrev: Et godt innlegg fra Gambar, som jeg bifaller 100% :-)" ----> Åja? Og hvilket parti er det eneste som prøver å ta tak i dette, og som har advart mot dette i flere å...

PoorLeno:

Ikke enig, FrP har i en årrekke poengtert svakheter med regjeringers politikk og kommet med en del forslag til løsninger, men og et stort MEN, FrP har som taktikk og strategi å peke på enkeltsaker, aldri helheten samt at de til stadighet modererer sine uttalelser for å være mer spiselige for "mannen og kvinnen i gata".

FrP sier de vil løse våre selvpåførte problemer - men igjen - det går på enkeltsaksnivå, for helheten er for mye til at de kan klare å håndtere det(alle kan peke på en mulig løsning av et problem, men hvordan en best videreutvikler allerede godt arbeid og godt funksjonerende tiltak er en helt annen sak).

CIH er en mester, en ringrev i politikken, en ekspert på å sette fingeren på problemer folk enten er opptatt av, eller vil bli opptatt av, ref. KrF's naivitet mht. falske asylsøkere.

Den saken er et kapittel i seg selv og fortjener en ganske agressiv tråd.

Poenget er at politikk og særlig politisk innflytelse er for alvorlig sak til at den kan overlates til bygdetullinger og folk med tvilsom moral.

Derfor er det en nødvendighet at FrP står som en skrønemaket i kulissene og at KrF blir vist tilbake til det mørke Vestland.

Jeg håper inderlig at de ansvarlige partiene (d.v.s de som ikke bygger luftslott) lærer av FrP - finn ut hva som er feil, men til gjengjeld også gjør noe med det, samme hvem som skriker rasisme eller offentlig maktmisbruk.

Håper også de lærer av KrF - det er ikke nødvendigvis sant bare fordi noen sier det er sånn. . Gambar & the Wünderbaums

1
ixt "umuligejulie skrev: -De prøver å oppheve de økonomiske tyngdelovene slik at de kan tillate seg alt i den økonomiske politikken uten at det får konsekvenser. Men de økonomiske love...

Jeg lurer på om det er Frp-gjengen inkl. ixt, som går på tryne- når man i sitt velgerfiske egner med ALT godt til ALLE-

.....når man i sitt velgerfiske lurer dumme velgere til å tro at man kan pøse inn penger i en allerede stram økonomi -

.....når man i sitt velgerfiske lurer dumme velgere ved å ikke fortelle om resultatet av slikt, som er renteøkning, inflasjon, økt arbeidsledighet....

Jeg lurer ikke - JEG VET- at det er Frp, Hagen &Co, som er på tryne- når man i sitt velgerfiske "egner med" ALT godt til ALLE

Massene lar seg faktisk forføre.

1
samarbeid Jeg lurer på om det er Frp-gjengen inkl. ixt, som går på tryne- når man i sitt velgerfiske egner med ALT godt til ALLE- .....når man i sitt velgerfiske lurer dumme velgere til å tr...

.... Jeg lurer ikke - JEG VET- at det er Frp, Hagen &Co, som er på tryne ....

Akkurat som FrP velgere *vet* at det er AP som er på trynet, akkurat som RV fans *vet* at kapitalister er på trynet, akkurat som (...) etc....

Alle partier mener de har rett. Ikke overraskende det, er det vel?

October // I Used to be Confused, But now I just don't Know //

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk Geirijo Siste svar

Klart, entydig og lett å forstå tale på Stortinget.

Det er omtrent bare Bjørnar Moxnes (Rødt) som klarer å levere slike taler på Stortinget. Andre som gir like klare meninger er også fra Rødt eller SV. Det er med andre ord kun 2 partier på det norske S...
Bilde

Bjørnar Moxnes - Rødt - Om EØS-avtalen. Stortinget 25.11.21

Hvem skal bestemme over krafta vår, arbeidslivet vårt, jernbanen vår og transporten på veiene våre? Rødts standpunkt er klart. Dette skal det norske folk...


Bilde www.facebook.com
2
1 svar

Kravstore SV-ere.

En mer arrogant politiker enn denne lederen for nevnte parti, det skal godt la seg gjøre å finne, (vel én enda mer ytterliggående har vel like mye selvtillit og mener seg berettiget til å bestemme dag...
1
2 svar
Aktuelt kaareaadinnlandet Siste svar

Landet Norge

Lucky Luke på Facebook: "Det er mye som tyder på at landet Norge er i den metaforiske gjørma. F.eks.: Hvor mye korrupsjon er det i politiet? Høyyyt? Hvor mye feilbehandling er det i helsevesenet? Høyy...
1
1 svar
Laster...