Politikk - Norsk

rufa

Norske kvinner?????

En Asia-forsker kommer med en del antagelser for hvorfor stadig flere norske menn gifter seg med kvinner fra Thailand.

Umiddelbart er et par rikssynsere ute å kritiserer norske mann i kjent stil med usaklige synse-kommentarer. Kommentarer man kan vente seg fra OTTAR men ikke fra tilsynelatende seriøse politikere. Har ikke det norske rasist-samfunnet lært noe de siste årene? Hvorfor er enkelte norske kvinner så hårsåre når mange norske menn tilsynelatende velger kvinner fra andre kulturer? Og da spessielt kvinner fra thailand. Ville de reagert på samme måte med kvinner fra Tyskland? Italia? Spania?.......neppe! kan dere ikke heller være glade på norske menns vegne? Jeg tror dette helt klart henger sammen med gamle fordommer a-la "Thailand-menn-sex". Forhåpentligvis er de fleste litt mer opplyste enn som så. Alle de tusener som har vært på ferie i Thailand de siste årene kommer tilbake med et annet inntrykk. Jeg tror nordmenn flest har mye å lære av thailands åpne og vennlige mennesker.

At vi 4 mill. mennesker her på fjellet vårt skal sitte å fordømme 70 mill. mennesker i Thailand viser klart hvem det er som har problemer og som må få opp et trangsynt sinn. Det de gjør er ikke slik det tilsynelatende ser ut til , å fordømme norke menn, de fordømmer thailandske kvinner! De insinuerer at de er bare ute etter penger! Selvfølgelig er noen det, akkurat som en del norske alenemødre! Men ut i fra det å dømme majoriteten slik det her fremstår vitner bare om klare rasistiske holdninger og uvitenhet. Da er det mer interessant å få vite hvorfor flere og flere norske menn finner en kone fra Thailand!

Da jeg i 2000 giftet meg med en kvinne fra Thailand var det ut i fra kjærlighet. Vi hadde kjent hverandre i 1 år, gjennom et titallsbesøk hos hverandre, gjennom nesten daglig videochat på internett (30.000,- i telefonregning). Når vi så giftet oss var det ut i fra gjensidige følelser og en likeverdig posisjon. Jeg ønsket ikke kjøkkenhjelp eller sexslave. Jeg ville ha en intelligent, likeverdig partner å dele livet med. Det fikk jeg.

I tillegg fikk jeg en trofats følgesvenn som setter familien i forsete og ikke seg selv og penger. Jeg fikk en kvinne som behandler meg slik JEG ønsker å behandle min kjære. Vi er likeverdige. Alikevell føler jeg meg mange ganger flau over at jeg ikke kan gi henne like mye som hun gir meg i mellomenneskelig samspill. Det har fått meg til å innse hvor godt jeg har det med henne og jeg vil aldri gjøre noe som setter vårt forhold i fare. For jeg vet at jeg finner aldri en slik kvinne igjen. Forskjellen mellom norske og thailandske kvinner ligger ikke bare i det fysiske utseesndemessige, det ligger i hvordan de behandler sine medmennesker, hvike verdier de setter høyest. Deres verdisyn ligger milelangt foran norske kvinners. Jo flere som oppdager det jo flere norske menn vil gifte seg med en kvinne fra Thailand. Jeg har prøvd det norske alternativet i 8 år. Jeg ble lei maset om materielle verdier og bortskjemte fjes som ikke vil jobbe og bare maser om penger.

I norge blander kvinner likestilling med likeverd, desverre. Missforstå ikke, jeg er for likeverd, men som mann, ligger det mer naturlig for meg å åpne døren og trekke frem stolen for henne enn at hun skal gjøre det for meg. Desverre har kjønnskampen ødelagt dette gjennom OTTAR og KVINNEFRONTEN. Jeg føler de har missforstått litt, de gjør alle forskjeller til kjønskamp. Det er ødeleggende. Vi er skapt forskjellig for å utfylle hverandre, ikke for å utjevne hverandre. Nå ser vi resultatet. Menn vil ha KVINNER ikke arbeidsjern og nesten-menn..... Det rokker ved det maskuline i oss, kanskje føles det truende for noen? Når vår livsledsager er mer opptatt av karriere og penger enn oss, hva skal vi da med dem? Karriere og mas fronter vi menn ute i samfunnet hele tiden, vi savner en kvinne! Så til dere kritiserende rikssynsere uten saklige argumenter, ti heller stille intill dere vet hva dere sankker om.

Lykkelig, likeverdig og gift med en fantastisk kvinne! @ Living in a dreamworld with a dreamlady... @

1
1 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

ser mistenkelig ut som spamming......... WipeOut--------->>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk Geirijo Siste svar

Klart, entydig og lett å forstå tale på Stortinget.

Det er omtrent bare Bjørnar Moxnes (Rødt) som klarer å levere slike taler på Stortinget. Andre som gir like klare meninger er også fra Rødt eller SV. Det er med andre ord kun 2 partier på det norske S...
Bilde

Bjørnar Moxnes - Rødt - Om EØS-avtalen. Stortinget 25.11.21

Hvem skal bestemme over krafta vår, arbeidslivet vårt, jernbanen vår og transporten på veiene våre? Rødts standpunkt er klart. Dette skal det norske folk...


Bilde www.facebook.com
2
1 svar

Kravstore SV-ere.

En mer arrogant politiker enn denne lederen for nevnte parti, det skal godt la seg gjøre å finne, (vel én enda mer ytterliggående har vel like mye selvtillit og mener seg berettiget til å bestemme dag...
1
2 svar
Aktuelt kaareaadinnlandet Siste svar

Landet Norge

Lucky Luke på Facebook: "Det er mye som tyder på at landet Norge er i den metaforiske gjørma. F.eks.: Hvor mye korrupsjon er det i politiet? Høyyyt? Hvor mye feilbehandling er det i helsevesenet? Høyy...
1
1 svar
Laster...