Politikk - Norsk

agor

Norske menn velger vekk Norske kvinner

Jeg tror Norske menn begynner å bli drit lei halvfeite bleike kjerringer som Orheim og gjengen, de kaller seg karrierekvinner som om det var et symbol på noe bra. De er så opptatt av karrirere osv at de driter i allt annet. Frekke Norske kvinner som ikke lenger respekterer mannen som kjønn i det hele tatt, vi blir stigmatisert i alle samenhenger (alle menn er voldtektsforbrytere) osv. Vi er ikke gode nok for disse annenrangs kvinnene på noen områder. Jeg kan ikke i min villeste fantasi se at en famile kan ha det bra der kvinnen tenker karriere og ikke noe annet. Nei jeg tror vi menn trenger andre type kvinner skal vi bli lykkelige. Disse karriere kvinnene har jo ingenting å gi oss, de kun tar og forlanger. Hva skal vi med dem da?. Nei det eneste må være hvis du er så heldig at du finner en Norsk kvinne med verdisyn som går på å dyrke familien, mannen og barna for allt det er vært. Det å ha en familie er jo tross allt essensen i livet. En karriere er jo bare en jobb, som er blitt opphøyd til et status symbol, og det er jo igjen kun et ego å strekke seg etter. Så da sier det jo allt om hvordan disse kvinnene tenker.

så finn en fra en annen kultur, der de respekterer mannen.

1
32 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Noen kvinner TROR de vet hvilken mann de skal gå etter. De søker i visse tilfeller den mest iøyenfallende typen, som på sin side kan være en ren dust. Jeg har til stadighet sett dette fenomenet blitt praktisert. Ei jente dro med en slik en til Corfu, og han ble sittende å tvinne tomler, selv om han så ut som den kjekkeste gutten der. En annen bor i naboblokka. Han lever for bilstereo i toppklassen(ikke no' galt i det i utgangspunktet), men tenker KUN på dette, og har ingenting annet å komme med. Utenom AC/DC, på full guffe da. Begge er kjempekjekke, og damene ser jeg gå inn til denne ene fyren stadig vekk. Fordi han er pen å se på.

Så kan man bevege seg på by'n en kveld, og tilfeldigvis treffe på ei jente, som direkte ser på deg som om du akkurat har spolert kvelden hennes, bare fordi du sa "heisann" til henne. Mennesker er komplekse skapninger, men klarer ikke alltid skille mellom normal tilnærming og klassisk sjekking. Noen gutter liker faktisk KUN å treffe på jenter, uten å ønske å få lurt dem hjem til seg ved slutten av kvelden. De vil ha det gøy, men blir avvist ofte p.g.a. et annerledes utseende etc.

Mye av denne holdninga er dessverre tydelig norsk. Jeg har bodd i utlandet i flere år, og det er en annen atmosfære der, hvor samvær mellom kjønnene har kommet videre fra det "grøftesporet" norske damer ennå spinner rundt i.

Er man ikke på høyde med Brad Pitt hos enkelte, kan man bare dra til Blokksberg, visstnok.

Alle er jo ikke slik, men det er jaggu nok av dem med denne labre holdninga. Det tør jeg påstå.

1

"Undrer meg bare over at det er de mennene som aldri har hatt noen tjangs på damer her hjemme som henter seg thai-damer"

Hva bygger du dette på da ?? Har dette noe med fordommer som enkelte har,mon tro?

1

Hvordan ser du ut da KROKODILLA ?

Du er jo full av fordommer eller er du bare ute etter å provosere?

1

glæfsvik:

De er kanskje to alen av samme stykke.

1
yaro "Undrer meg bare over at det er de mennene som aldri har hatt noen tjangs på damer her hjemme som henter seg thai-damer" Hva bygger du dette på da ?? Har dette noe med fordommer so...

"yaro skrev: "Undrer meg bare over at det er de mennene som aldri har hatt noen tjangs på damer her hjemme som henter seg thai-damer"

Hva bygger du dette på da ?? Har dette noe med fordommer som enkelte har,mon tro?"

Det er da slett ikke vanskelig å se at det er alle "gammel ungkarene" ( 30-40+ ) som henter disse damene til Norge. De som aldri har hatt draget på norske damer :)

1

Fenomenet kan kalles interkulturell mobilitet; Norske bygdejenter drar til byene for å studere, mens bygdeguttene blir hjemme hos mamma og mekker bil. I byene blir det et overskudd av norske kvinner. Disse bygdejentene begynner dermed å date med alle disse politikerimporterte unge mannlige asylsøkerne som går og henger og slenger i våre byer, og det vokser fram en ny urban interkulturell befolkning på lengre sikt.

Imens blir bygdeguttene lei av råningen og gutterommet hjemme hos mamma, og finner tilslutt ut at det vil ha seg et kvinnfolk de og. Men de lokale jentene er jo flyttet til byene, og har forlengst datet utlendinger. Dermed må bygdeguttene importere fra utlandet! Dette kan altså kalles interkulturell mobilitet, og føler til total raseblanding og utvisking av tradisjonell norsk kultur innen få generasjoner.

Den tradisjonelle blonde og blåøyde nordmannen som kjenner sin Peer Gynt og sin Snorre, er idag faktisk langt mer utrydningstruet enn amazonasindianerne og andre marginale folkeslag!

Derfor burde kanskje de som er opptatt av at også tradisjonelle nordmenn skal overleve i fremtidens Norge, starte en urfolkebevegelse slik som samene, for også å ivareta våre interesser oppi alt dette multikulturelle og fremmedimporterte!

1

At disse Norske kvinnene skulle bli valgt vekk er vel en grov overdrivelse. Sannheten er vel at enkelte dåsemikler ikke når opp i konkurransen og ender opp med en importvare fra østen istedet og som for mange kan være et godt alternativ til ingenting.

1
Jarlis Fenomenet kan kalles interkulturell mobilitet; Norske bygdejenter drar til byene for å studere, mens bygdeguttene blir hjemme hos mamma og mekker bil. I byene blir det et overskudd...

"Jarlis skrev: >Derfor burde kanskje de som er opptatt av at også tradisjonelle nordmenn skal overleve i fremtidens Norge, starte en urfolkebevegelse slik som samene, for også å ivareta våre interesser oppi alt dette multikulturelle og fremmedimporterte!

Er det ikke mer naturlig å begynne med å reformere velferdsstatens ordninger slik at ikke kvinner som velger å få barn med stort sett arbeidsledige utenlandske menn selv må ta konsekvensen av å få barn med slike som ikke kan (eller vil) bidra økonomisk til oppfostring av avkommet? For rånegutta i hjembygda er i dag de som betaler via skatteseddelen for oppfostringen av de små brune som bygdejentene legger seg til, etter at de flytter inn til byene! Dette her ser for meg ut til å være sosial sprengstoff av uant kraft.

1
krokodilla "yaro skrev: "Undrer meg bare over at det er de mennene som aldri har hatt noen tjangs på damer her hjemme som henter seg thai-damer" Hva bygger du dette på da ?? Har dette noe med...

"

Det er da slett ikke vanskelig å se at det er alle "gammel ungkarene" ( 30-40+ ) som henter disse damene til Norge. De som aldri har hatt draget på norske damer :)"

Er 30 år GAMMELT??????? Mener du at man å skynde seg å gifte seg når man har fylt 20? 30 år er vel ungt, for f....

1
HumanBeing " Det er da slett ikke vanskelig å se at det er alle "gammel ungkarene" ( 30-40+ ) som henter disse damene til Norge. De som aldri har hatt draget på norske damer :)" Er 30 år GAMM...

HumanBeing skrev: Er 30 år GAMMELT??????? Mener du at man å skynde seg å gifte seg når man har fylt 20? 30 år er vel ungt, for f....

30 år og peppersvenn ? Nei,ikke direkte gammelt.Men de karene det gjelder har ikke vært å se i nærheten av ei norsk jente tidligere.De har vel gitt opp etter å ha blitt avvist?

1
krokodilla HumanBeing skrev: Er 30 år GAMMELT??????? Mener du at man å skynde seg å gifte seg når man har fylt 20? 30 år er vel ungt, for f.... 30 år og peppersvenn ? Nei,ikke direkte gammelt...

"krokodilla skrev: Men de karene det gjelder har ikke vært å se i nærheten av ei norsk jente tidligere.De har vel gitt opp etter å ha blitt avvist?"

___________________________________________________________________________ Så du mener at norske jentene er noe bedre enn thailandske?

1
krokodilla HumanBeing skrev: Er 30 år GAMMELT??????? Mener du at man å skynde seg å gifte seg når man har fylt 20? 30 år er vel ungt, for f.... 30 år og peppersvenn ? Nei,ikke direkte gammelt...

"krokodilla skrev: De har vel gitt opp etter å ha blitt avvist?"

Etter å ha blitt "diskvalifisert", og attpåtil fått et "grimasetryne" i svar på ett enkelt "heisann", så kan det vel oppfattes naturlig å oppsøke mindre kravstore damer. Beklageligvis ender også hele sørgelighetene med at man i tillegg har spontant ødelagt hele kvelden for denne dama, og da stiller saken seg enda klarere.

Godt å vite, imidlertid, at norske jenter VET hvem de VIL ha. Synd at de ender opp med å advare vi dustehuene om voldelige typer ved senere anledninger. Merkelig nok viste det seg at hu klarte å fikse seg opp med den kjekkeste kvinnemishandleren.

Noen holder t.o.m. fast på denne typen sin, for han er jo virkelig god på bunnen, og mer MANN enn disse fjottene som vågde si "heisann", og dermed spolerte kvelden.

Give it to me HARD!

1
sklia "krokodilla skrev: De har vel gitt opp etter å ha blitt avvist?" Etter å ha blitt "diskvalifisert", og attpåtil fått et "grimasetryne" i svar på ett enkelt "heisann", så kan det ve...

sklia skrev: "Etter å ha blitt "diskvalifisert", og attpåtil fått et "grimasetryne" i svar på ett enkelt "heisann", så kan det vel oppfattes naturlig å oppsøke mindre kravstore damer. Beklageligvis ender også hele sørgelighetene med at man i tillegg har spontant ødelagt hele kvelden for denne dama, og da stiller saken seg enda klarere."

- Usjameien. Life's a bitch.

1
Jarlis Fenomenet kan kalles interkulturell mobilitet; Norske bygdejenter drar til byene for å studere, mens bygdeguttene blir hjemme hos mamma og mekker bil. I byene blir det et overskudd...

jarlis skrev: Fenomenet kan kalles interkulturell mobilitet; Norske bygdejenter drar til byene for å studere, mens bygdeguttene blir hjemme hos mamma og mekker bil. I byene blir det et overskudd av norske kvinner. Disse bygdejentene begynner dermed å date med alle disse politikerimporterte unge mannlige asylsøkerne som går og henger og slenger i våre byer, og det vokser fram en ny urban interkulturell befolkning på lengre sikt.

Imens blir bygdeguttene lei av råningen og gutterommet hjemme hos mamma, og finner tilslutt ut at det vil ha seg et kvinnfolk de og. Men de lokale jentene er jo flyttet til byene, og har forlengst datet utlendinger. Dermed må bygdeguttene importere fra utlandet! Dette kan altså kalles interkulturell mobilitet, og føler til total raseblanding og utvisking av tradisjonell norsk kultur innen få generasjoner.

Den tradisjonelle blonde og blåøyde nordmannen som kjenner sin Peer Gynt og sin Snorre, er idag faktisk langt mer utrydningstruet enn amazonasindianerne og andre marginale folkeslag!

Derfor burde kanskje de som er opptatt av at også tradisjonelle nordmenn skal overleve i fremtidens Norge, starte en urfolkebevegelse slik som samene, for også å ivareta våre interesser oppi alt dette multikulturelle og fremmedimporterte!

Ha ha, barten henger løst håper jeg, slik at du kan nappe den av hvis noen ser deg. Han gullklumpen som herjet europa i 40 årene har satt sine spor i oss. Vi kan ikke lenger mene at vår egen rase er best, å være en patriotisk rase forkjemper er forbudt, mener du noe slikt blir du kalt nynasist eller noe i den duren. Nei vi tør ikke åpne kjeften når det gjelde vår bekymring for verning om vår egen rase, den ariske Norske mann og kvinne. Er du så syndig og ytrer en slik tanke som du gjør her, ja da blinker det knall røde hakekors på alles netthinner. Hvem har skylden, jo Hiller, jeg tør ikke skrive navnet hans slik det staves. Men dere alle forstår hvem jeg mener. Hadde han klart å holde fingeren fra avtrekkeren rundt nittenførr, ja da hadde vi sikkert ikke måtte fyllt opp landet med allt mulig, og vi hadde sikkert vert enige alle sammen.

Dette er ikke forenlig med hva jeg står for. Jeg elsker innvandrere og mener vi må knulle oss lysebrune hele gjengen. Jeg forguder Gandi og Cospy er min sjelebror. Irakere, Iranere, somaliere, Indere, Pakistanere, Ugandere, dere er alle mine venner og ta gjerne damene våre. Voldta og ran så mye dere vil, jeg elskere dere like mye uannsett. Har du ikke penger, så kom til meg, her deler vi ut det vi har. Kryp opp i lommene mine og gnag dere ned i pungen. La oss velte oss i olje millene sammen du og jeg.

1
Jarlis Fenomenet kan kalles interkulturell mobilitet; Norske bygdejenter drar til byene for å studere, mens bygdeguttene blir hjemme hos mamma og mekker bil. I byene blir det et overskudd...

Jarlis skrev:

#Fenomenet kan kalles interkulturell mobilitet; Norske bygdejenter drar til byene for å studere, mens bygdeguttene blir hjemme hos mamma og mekker bil. I byene blir det et overskudd av norske kvinner. Disse bygdejentene begynner dermed å date med alle disse politikerimporterte unge mannlige asylsøkerne som går og henger og slenger i våre byer, og det vokser fram en ny urban interkulturell befolkning på lengre sikt. #

Kan du dokumentere at det finnes et overskudd av kvinner i norske byer? Og visst det er slik du skriver, hvorfor er Oslo en så til de grader segregert by? Hvorfor registreres det da så få to-kulturelle forhold i Norge?

#Imens blir bygdeguttene lei av råningen og gutterommet hjemme hos mamma, og finner tilslutt ut at det vil ha seg et kvinnfolk de og. Men de lokale jentene er jo flyttet til byene, og har forlengst datet utlendinger. Dermed må bygdeguttene importere fra utlandet! Dette kan altså kalles interkulturell mobilitet, og føler til total raseblanding og utvisking av tradisjonell norsk kultur innen få generasjoner. #

Her er du på jordet av flere grunner. De norske jentene som dater to-kulturelt i oslo er jenter fra Oslo øst og dette skjer oftest før videregående. Det du kaller 'raseblanding' skjer nesten ikke i Norge fordi de aller aller fleste som bor her er kaukasiere. Om du mener 'blanding' mellom europeere og ikke-europeere så fungerer de populasjonsgenetiske 'dynamics' slik at ingen gener kan blandes bort med mindre de er en meget liten gruppe midt inne i en stor gruppe. Da kan gener forsvine ved det som kalles 'genetisk drift'. Dette rammer populasjoner på under rundt 50 individer og er uaktuellt her.

Når det gjelder fysiske kjennetegn så vil den mest tallrike gruppens fysiske kjennetegn dominere en populasjon der det 'blandes'. På sikt kan man altså forvente færre med ikke-nordisk utseende blandt etterkommere av innvandrere. Et viktig begrep her er 'genetic pool'. Etnisk norske har mange slike 'pools' hvorfra man får et ubegrenset antall etniske norske. Innvandrere lever i Oslo. Fenomenet er best kjennt fra USA hvor den 'svarte amerikaneren' fra 1800 tallet holder på å forsvinne. Dagens afro-amerikaner er mye lysere enn sine tipp-olde foreldre og en økende ande har kaukasiske ansiktstrekk. Årsakene er

1) de utgjør bare 13% av befolkningen 2) fordi de bor i smeltediglene i byene så mangler de 'genetic pools' 3) innvandringen av etterkommere av syd-europeere (latin amerikanere) akselererer utviklingen fordi disse ofte bosetter i samme bydeler som svarte.

#Den tradisjonelle blonde og blåøyde nordmannen som kjenner sin Peer Gynt og sin Snorre, er idag faktisk langt mer utrydningstruet enn amazonasindianerne og andre marginale folkeslag!#

Tøv. Den klassiske nordmannen du snakker om øker i antall fra år til år. Amazonas stammer forsvinner med jevne mellomrom.

#Derfor burde kanskje de som er opptatt av at også tradisjonelle nordmenn skal overleve i fremtidens Norge, starte en urfolkebevegelse slik som samene, for også å ivareta våre interesser oppi alt dette multikulturelle og fremmedimporterte!#

Etniske nordiske mennesker utgjør idag ca 96% av norges befolkning. Ikke-europeere utgjør rundt 3% av befolkningen. Bare for å sette hysteriet ditt i perspektiv.

1
Anna21 Jarlis skrev: #Fenomenet kan kalles interkulturell mobilitet; Norske bygdejenter drar til byene for å studere, mens bygdeguttene blir hjemme hos mamma og mekker bil. I byene blir d...

"Anna21 skrev: > >Kan du dokumentere at det finnes et overskudd av kvinner i norske byer?

http://www.ssb.no/emner/02/01/10/folkemengde/tab-2002-04-18-07.html

>Hvorfor registreres det da så få to-kulturelle forhold i Norge?

Hvor lenge skal du fortsette å lyve om dette her? Du er jo knepet deg i løgn i kvinnesaker-debatten der du desperat forsøkte å forsvare denne oppfatningen din? Blir du ikke lei? Har du ingen redelighet overhodet? Kan du ikke heller bruke tiden til å kose deg med din irske loverboy og la oss slippe at du forurenser denne debatten med mer løgn og bedrag?

>Etniske nordiske mennesker utgjør idag ca 96% av norges befolkning. Ikke-europeere utgjør rundt 3% av befolkningen. Bare for å sette hysteriet ditt i perspektiv. " Du avrunder her slik det best passer din argumentasjon. Tallene er 95,1 norske + europeisk innvandringsbakgrunn. Og 3.6 for de med innvandringsbakgrunn fra "Asia, Afrika, Sør- og Mellom-Amerika, Tyrkia".

1
krokodilla HumanBeing skrev: Er 30 år GAMMELT??????? Mener du at man å skynde seg å gifte seg når man har fylt 20? 30 år er vel ungt, for f.... 30 år og peppersvenn ? Nei,ikke direkte gammelt...

Krokodilla: mange av de som skaffer seg asiatisk livsledsager, DE FLESTE faktisk, har hatt norske kjærester/koner. Og mange synes asiatiske damer er penere og vennligere. Personlig har jeg altid syntes at de asiatiske jentene er kjempevakre(jriktignok synes jeg ikke de thailandske er de peneste i Asia).

HB- "gammel" om 5 år ifølge krokodilla.

1

Sør-europeiske kvinner som f.eks. spanske eller greske, har et helt annet syn. De er mer varme, og bryr seg mer om deg og sin helse og velvære slik at man kan ha det fint sammen. Ikke bare en fjollete karriere.

Norske jenter er noen materialistiske, kalde, falske filledamer

1
Atgeir3 "Anna21 skrev: > >Kan du dokumentere at det finnes et overskudd av kvinner i norske byer? http://www.ssb.no/emner/02/01/10/folkemengde/tab-2002-04-18-07.html >Hvorfor registreres d...

Atgeir3 skrev: #"Anna21 skrev: > >Kan du dokumentere at det finnes et overskudd av kvinner i norske byer?

http://www.ssb.no/emner/02/01/10/folkemengde/tab-2002-04-18-07.html#

Dette forklarer ikke hvorfor flere norske menn enn norske kvinner likevel inngår i forhold med ikke-vestlige. Det er jo saken...ikke omvendt :)

#>Hvorfor registreres det da så få to-kulturelle forhold i Norge?

Hvor lenge skal du fortsette å lyve om dette her? Du er jo knepet deg i løgn i kvinnesaker-debatten der du desperat forsøkte å forsvare denne oppfatningen din? Blir du ikke lei? Har du ingen redelighet overhodet? Kan du ikke heller bruke tiden til å kose deg med din irske loverboy og la oss slippe at du forurenser denne debatten med mer løgn og bedrag?#

En person har påstått å knipe meg i løgn. Han beklaget seg senere for dette etter en debatt med meg :) Når det gjelder at det finnes få to-kulturelle forhold så er dette enkel fakta fra kåre Vassendens rapport (SSB-innvandrere i Norge). Hans hovedkonklusjon var: veldig få to-kulturelle ekteskap.

Kjæresten min er norsk ikke irsk. Jeg skrev i et innlegg under kvinnesaker at 'kjæresten min er norsk hvilket betyr at han har en del keltisk/britisk blod i seg' Det har nesten alle etniske nordmenn og dansker (akkurat som de fleste briter har nordisk blod i seg). Hvordan du får dette til å bli en 'irsk loverboy' aner kun du...heldigvis....

#Du avrunder her slik det best passer din argumentasjon. Tallene er 95,1 norske + europeisk innvandringsbakgrunn. Og 3.6 for de med innvandringsbakgrunn fra "Asia, Afrika, Sør- og Mellom-Amerika, Tyrkia".#

Vi kan krangle om nøyaktige tall. konklusjonen blir den samme: Norges befolkning er en av verdens mest homogene.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk Geirijo Siste svar

Klart, entydig og lett å forstå tale på Stortinget.

Det er omtrent bare Bjørnar Moxnes (Rødt) som klarer å levere slike taler på Stortinget. Andre som gir like klare meninger er også fra Rødt eller SV. Det er med andre ord kun 2 partier på det norske S...
Bilde

Bjørnar Moxnes - Rødt - Om EØS-avtalen. Stortinget 25.11.21

Hvem skal bestemme over krafta vår, arbeidslivet vårt, jernbanen vår og transporten på veiene våre? Rødts standpunkt er klart. Dette skal det norske folk...


Bilde www.facebook.com
2
1 svar

Kravstore SV-ere.

En mer arrogant politiker enn denne lederen for nevnte parti, det skal godt la seg gjøre å finne, (vel én enda mer ytterliggående har vel like mye selvtillit og mener seg berettiget til å bestemme dag...
1
2 svar
Laster...