Politikk - Norsk

Roccapalumba

Valgerds Verden

Tenk deg at du har middagsselskap. Gjestene hygger seg åpenbart. Likevel er det en av dem etterpå, som høylydt forteller at naboens middagsselskaper er mye morsommere. Som vert vil du garantert føle deg litt "flat" og synes utsagnet er litt upassende.

Omtrent dette var det som skjedde da Valgerd S. Haugland, fordi hun er kulturminister (vi har nå engang organisert samfunnet etter Mussolinis modell), var tilskuer på Cupfinalen igår. Etterpå fortalte hun pressen at hun kjedet seg og at kvinnefotball er mye morsommere.

Utpipingen av Kjell Magne sa hun at hun ikke ville kommentere - og så gjorde hun det likevel!!

Å høre på Valgerd - og det tvinges vi til nesten hver dag - likner mer og mer et revynummer. Oppi alt vrøvlet må jeg le av henne.

Vi har en regjering med flere meget dyktige medlemmer. Men, jaggu er de svakeste svake!

1
1 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Valgerd Svarstad Haugland kommer fra et parti med beryktede og notoriske mørkemenn. Selvbestaltede moralister og bedrevitere.

Hele Kr.F består stort sett av en gjeng åndsforlatte psykopater. Og psykopater er ikke kjent for å ha noen utpreget form for humor.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk Geirijo Siste svar

Klart, entydig og lett å forstå tale på Stortinget.

Det er omtrent bare Bjørnar Moxnes (Rødt) som klarer å levere slike taler på Stortinget. Andre som gir like klare meninger er også fra Rødt eller SV. Det er med andre ord kun 2 partier på det norske S...
Bilde

Bjørnar Moxnes - Rødt - Om EØS-avtalen. Stortinget 25.11.21

Hvem skal bestemme over krafta vår, arbeidslivet vårt, jernbanen vår og transporten på veiene våre? Rødts standpunkt er klart. Dette skal det norske folk...


Bilde www.facebook.com
2
1 svar
Aktuelt VGD Siste svar

Angela Merkel takker av

Forbes har utropt henne til verdens mektigste kvinne ti år på rad, men det er delte meninger om Angela Merkels ettermæle både i Tyskland og resten av Europa.
Bilde

Angela Merkel takker av

Forbes har utropt henne til verdens mektigste kvinne ti år på rad, men det er delte meninger om Angela Merkels ettermæle både i Tyskland og resten av Europa.


Bilde www.vg.no
1
2 svar
Laster...