Politikk - Norsk

glæfsvik

Forby brennevin i Norge.

Ja, jeg mener faktisk at vi bør forby brennevin i Norge. Alkohol ødelegger både familie og egen helse. I det siste har det også dukket opp en omfattende metanol-sak. Selv i barer og resturanter kan man risikere å få i seg metanolholdig brennevin.

Det enkleste burde være å forby dette på linje med narkotika. Man burde også innføre strenge straffer om forbudet ikke hadde blitt overholdt.

Hva skal man egentlig med brennevin?

1
31 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hva med oss 99,99% som har et naturlig og godt forhold til alkohol da? Skal vi også straffes?

1

"glæfsvik skrev:

Det har alltid forundret meg hvordan dere kommer fra dette:

----> Ja, jeg mener faktisk at vi bør forby brennevin i Norge. <-----

Og helt til dette:

-----> Alkohol ødelegger både familie og egen helse. <-----

På en eneste linje. Fortell meg hvordan disse to henger så tett sammen.

1

Forbud er aldri en god løsning, og bør i alle sammenhenger forsøkes å unngås. Og et forbud et STORT flertall av befolkningen er uenig i, er totalt meningsløst.

1

Spørsmålet er vel hva skal du med brennevin?? Slik som jeg ser det kan det være ganske så lurt for deg å få i seg litt. Fordi det er noen idioter som klarer å få i seg metanol så vil du forby all brennevin??

1
WalkeratSigma957

"glæfsvik skrev: Ja, jeg mener faktisk at vi bør forby brennevin i Norge. Alkohol ødelegger både familie og egen helse.

W957:Da kan du plusse på listen, og lang blir den....... veldig lang...

glæfsvik skrev: I det siste har det også dukket opp en omfattende metanol-sak.

W957:Hvorfor smugles det brennevin til Norge, her har du vil du bli millionær spørsmålet, rett svar gir deg 50 øre i vgd-bonus...... Hvorfor det smugles gift lurer de fleste på for tiden...!!!???

glæfsvik skrev: Selv i barer og resturanter kan man risikere å få i seg metanolholdig brennevin.

W957:Kan ikke huske noen medieinnspill på dette...

glæfsvik skrev: Det enkleste burde være å forby dette på linje med narkotika.

W957:+piller og alt annet som kan tenkes misbrukt, sakser (dødelig våpen) med mer.......

glæfsvik skrev: Man burde også innføre strenge straffer om forbudet ikke hadde blitt overholdt.

W957:innfør type 500 prs fengsel med mer, det er "disse" som må tas hardt....

Hva skal man egentlig med brennevin?"

W957:man kan vaske stumpen din med den, når vedhenget befinner seg på gamleheim...... ....og man kan drikke den og bli i god "form", eller bælme den og bli i god form i svært kort tid før man vrenger ut av seg de mest velmenende uklare snøvlende ord med litt godbiter rennende som små elver ved siden av inntaksholet........

* W *

1
WalkeratSigma957 "glæfsvik skrev: Ja, jeg mener faktisk at vi bør forby brennevin i Norge. Alkohol ødelegger både familie og egen helse. W957:Da kan du plusse på listen, og lang blir den....... vel...

| "WalkeratSigma957 skrev: | "glæfsvik skrev: | Ja, jeg mener faktisk at vi bør forby brennevin i Norge. | Alkohol ødelegger både familie og egen helse. | | W957:Da kan du plusse på listen, og lang blir den....... veldig lang...

Man må da begynne et sted.

| glæfsvik skrev: | I det siste har det også dukket opp en omfattende metanol-sak.

| W957:Hvorfor smugles det brennevin til Norge, her har du vil du bli millionær | spørsmålet, rett svar gir deg 50 øre i vgd-bonus...... | Hvorfor det smugles gift lurer de fleste på for tiden...!!!???

Fordi veldig mange har et alkoholproblem.

| glæfsvik skrev: | Selv i barer og resturanter kan man risikere å få i seg metanolholdig brennevin. | | W957:Kan ikke huske noen medieinnspill på dette...

Sist nevnt hos "Forbrukerinspektørene på NRK1"

| glæfsvik skrev: | Det enkleste burde være å forby dette på linje med narkotika.

| W957:+piller og alt annet som kan tenkes misbrukt, sakser (dødelig våpen) med | mer.......

Det er stor forskjell på en saks og en flaske brennevin. Det er ofte i rusen av alkohol at man bruker saks som et våpen.

| glæfsvik skrev: | Man burde også innføre strenge straffer om forbudet ikke hadde blitt overholdt.

| W957:innfør type 500 prs fengsel med mer, det er "disse" som må tas hardt....

Helerene bør få ubetinget fengsel i noen år. Brukerne bør få en form for samfunnstjeneste eller snekring av paller.

| Hva skal man egentlig med brennevin?"

| W957:man kan vaske stumpen din med den, når vedhenget befinner seg på | gamleheim...... ....og man kan drikke den og bli i god "form", eller bælme den | og bli i god form i svært kort tid før man vrenger ut av seg de mest velmenende | uklare snøvlende ord med litt godbiter rennende som små elver ved siden av | inntaksholet........

| * W *"

Dette er ikke brennevin men etanol ment til utvortes bruk.

1
quakechamp "jess skrev: Hva med oss 99,99% som har et naturlig og godt forhold til alkohol da? Skal vi også straffes?" - Ja, på lik linje med de som har et naturlig og godt forhold til cannab...

Glæfsvik er en stor tosk! Her er hvorfor:

Danskene gjør det igjen: Alkoholavgiftene kuttes med øks - til stor glede for handleglade nordmenn. En flaske vodka blir dobbent så dyr i Norge som her hos Føtex og Tanja Jensen i den danske havnebyen Fredrikshavn. Norske brennevinspriser er snart dobbelt så høye som i Danmark. Med de nye avgiftskuttene blir en flaske rød Smirnoff vodka dobbelt så dyr i Norge som i Danmark, viser en prisundersøkelse som VG har fortatt.

Budsjettavtalen mellom Dansk Folkeparti, Konservativt Folkeparti og Venstre ble offentliggjort i går. I oktober neste år faller prisene, men vedtaket om prisfesten er allerede gjort. Spritavtalen innebærer at en dansk flaske sprit blir 43 kroner billigere enn i dag. Dermed øker avstanden til både norske og svenske alkoholpriser.

- Dere er gale, og handler som gale. Nå gleder vi oss til å ønske enda flere nordmenn velkommen, sier Tanja Jensen i Føtex Frederikshavn. Hun mener regjeringspartiene tar ansvar ved at de nok en gang tilpasser alkoholavgiftene til de andre EU-landene.

Fungerende butikksjef Thomas Holm gned seg i hendene da han hørte om budsjettforliket i går formiddag. For nordmenn betyr det sprit til halv pris. Fra før har Danmark det billigste ølet og den billigste vinen i Skandinavia.

- Nå må vi nok også utvide antallet hyllemeter med sprit. Hadde jeg bodd i Avgifts-Norge, ville jeg valfartet hit, akkurat som dere, sier Holm. En spørreundersøkelse som det danske skatteministeriet har gjort på danske fergesteder, anslår at nordmenn kjøpte 800 000 liter brennevin i Danmark i fjor.

Danske myndigheter anslår at gårsdagens avgiftskutt vil føre til at grensehandelen fra Sverige og Norge øker med over 80 prosent. I svenske medier er derfor debatten allerede i gang om hvorvidt Sverige må følge etter.

1

jeg synes man også burde forby fettholdige matvarer i norge. overvekt fører til store problemer.

1
tjuske ja! saltet også. og sukker! fy og fy.
WalkeratSigma957

tenk deg alle de utgiftene vi hadde spart samfunnet for og hvor sunne vi hadde vært hvis vi hadde forbudt alt dette.....

røykefire åleslanke etniske blonde blåøyde nordmenn uten en valke med ingen kjenneskap til Karius og Baktus.............

Gro's hemmelige draumspel.........

* W * det heter Aftenpoften tjuske........

1

"glæfsvik skrev: Ja, jeg mener faktisk at vi bør forby brennevin i Norge. Alkohol ødelegger både familie og egen helse. I det siste har det også dukket opp en omfattende metanol-sak. Selv i barer og resturanter kan man risikere å få i seg metanolholdig brennevin.

Det enkleste burde være å forby dette på linje med narkotika. Man burde også innføre strenge straffer om forbudet ikke hadde blitt overholdt.

Hva skal man egentlig med brennevin?"

Ja USA hadde jo knallsuksess med sin forbudstid. La oss gjøre som de gjorde ! Hørt om mafiaen Glæfsvik ?

1
WalkeratSigma957 "glæfsvik skrev: Ja, jeg mener faktisk at vi bør forby brennevin i Norge. Alkohol ødelegger både familie og egen helse. W957:Da kan du plusse på listen, og lang blir den....... vel...

WalkeratSigma957 skrev: "glæfsvik skrev: Selv i barer og resturanter kan man risikere å få i seg metanolholdig brennevin.

W957:Kan ikke huske noen medieinnspill på dette..."

Nei, utelivsbransjen har nok sikkert kun rent mel i posen? ;)

1

glæfsvik skrev: Ja, jeg mener faktisk at vi bør forby brennevin i Norge. Alkohol ødelegger både familie og egen helse. I det siste har det også dukket opp en omfattende metanol-sak. Selv i barer og resturanter kan man risikere å få i seg metanolholdig brennevin.

Det enkleste burde være å forby dette på linje med narkotika. Man burde også innføre strenge straffer om forbudet ikke hadde blitt overholdt.

Hva skal man egentlig med brennevin? --------

Ja, jeg mener faktisk vi burde forby innvandrere i Norge. Innvandrere ødelegger både trivsel og er en fare for folkehelsen (mye vold og narkotika) I løpet av det siste tiåret har volden og kriminaliteten økt faretruende i omfang, i takt med økende innvandring. Selv på "bøgda" kan man risikere å bli utsatt for innvadrerkriminalitet.

Det enkleste ville være å forby dette på linje med narkotika.. Man burde også innføre strenge straffer for utøvende myndigheter, om forbudet ikke hadde blitt overholdt.

Hva skal man egentlig med innvandrere (muslimer) ?

1

Siden det er biler som er innblanda i flest dødsfall, bør vel også dette fenomenet forbys?

Og så røyking da, selvfølgelig!!

Selv hverken røyker jeg eller kjører bil, så det forslaget ville passe MEG veldig fint.

Men jeg vil ha akkevit til lutefisken, så der er jeg uenig med deg!

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk Geirijo Siste svar

Klart, entydig og lett å forstå tale på Stortinget.

Det er omtrent bare Bjørnar Moxnes (Rødt) som klarer å levere slike taler på Stortinget. Andre som gir like klare meninger er også fra Rødt eller SV. Det er med andre ord kun 2 partier på det norske S...
Bilde

Bjørnar Moxnes - Rødt - Om EØS-avtalen. Stortinget 25.11.21

Hvem skal bestemme over krafta vår, arbeidslivet vårt, jernbanen vår og transporten på veiene våre? Rødts standpunkt er klart. Dette skal det norske folk...


Bilde www.facebook.com
2
1 svar
Laster...