Politikk - Norsk

Moneytalk

Kvinner som blir slått har skylden selv.

Lensmann Harald Andersen har sagt flere fornuftige ting:

"Kvinner som inngår ekteskap med en mann med fjernkulturell bakgrunn bør utvise stor forsiktighet."

Jeg ofrer ikke kvinner som havner i et voldelig forhold med en muslim, en eneste medfølende tanke. Advarslene i media har vært utallige.

"Enkelte kvinner går inn i forhold som de burde skjønnt ble problemfulle"

Vet selv om jenter som har blitt sammen med menn, som alle(også jentene selv) vet, har vært dømmt for bla voldsforbrytelser og kriminalitet. Så ender forholdet selvsagt med at hun blir slått og mishandlet. Disse jentene har jeg absolutt null respekt for.

1
1 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

La meg si det først som sist. Jeg er en norsk mann på 27 år og ingen mannsjåvinist (kanskje 5%) og støtter på ingen måte voldelige menn. Men jeg er svært enig med Moneytalk.

De fleste vet fra før av at kjærlighet gjør en dum. Det er utrolig hva man finner seg i når man er lenket fast til hymens lenker. Man skal ikke se bort i fra at disse mennene med "fjernkulturell bakgrunn" er mer mannsjåviniske og har et annet syn på kvinner enn det f.eks. Ola fra Gudbrandsdalen har. Disse mennene har sterkere ego og karakter enn norske menn, og det er disse egenskapene kvinnene faller for. Kvinner ser heller etter en mann de kan bryne seg på enn å være sammen med tøffelhelter. De blir som regel dumpa etter en kort tid likevel fordi de ikke bidrar til noe motstand. Kvinner lar seg gjerne forføres av mørke menn som varter dem opp, noe som er uvant, spennende og annerledes fra det de tidligere har erfart med norske menn. Problemet med norske kvinner er at de ikke takler disse mennene når de blir agressive. De er jo så vant til tøffelhelter fra før av. De oppdager at de har møtt en mann de ikke kan kontrollere og dermed syter de over at han er så voldelig og lite innrettende. Men var det ikke slike menn kvinnene ønsket seg fra starten av da? Det er så typisk norske kvinner å syte og bælje over ting, de blir jo faen meg aldri fornøyde. Enten får de være sammen med en norsk tøffelhelt eller en fjernkulturell mann som iallefall tør å si i fra!!!

Og en ting til slutt. Det står mer respekt av kvinner fra sydligere strøk, de er iallefall sterke og temperamentfulle nok til å kunne takle disse mennene og si i fra. Og dere norske kvinner som skryter av å være sterke!? Pøh!!!

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk Geirijo Siste svar

Klart, entydig og lett å forstå tale på Stortinget.

Det er omtrent bare Bjørnar Moxnes (Rødt) som klarer å levere slike taler på Stortinget. Andre som gir like klare meninger er også fra Rødt eller SV. Det er med andre ord kun 2 partier på det norske S...
Bilde

Bjørnar Moxnes - Rødt - Om EØS-avtalen. Stortinget 25.11.21

Hvem skal bestemme over krafta vår, arbeidslivet vårt, jernbanen vår og transporten på veiene våre? Rødts standpunkt er klart. Dette skal det norske folk...


Bilde www.facebook.com
2
1 svar

Kravstore SV-ere.

En mer arrogant politiker enn denne lederen for nevnte parti, det skal godt la seg gjøre å finne, (vel én enda mer ytterliggående har vel like mye selvtillit og mener seg berettiget til å bestemme dag...
1
2 svar
Aktuelt kaareaadinnlandet Siste svar

Landet Norge

Lucky Luke på Facebook: "Det er mye som tyder på at landet Norge er i den metaforiske gjørma. F.eks.: Hvor mye korrupsjon er det i politiet? Høyyyt? Hvor mye feilbehandling er det i helsevesenet? Høyy...
1
1 svar
Laster...