Politikk - Norsk

Norgeførst

Frp vil fullfinansiere muslimske friskoler!

Du trodde kanskje at Frp var mot innvandring? Du trodde kanskje at Frp var for integrering? Du trodde kanskje at Frp ville minske forskjellene i samfunnet?

Du tok FEIL!

Frp skriver i sitt program at de de vil gi samme finansiering til friskoler som enhetskolen, noe som i seg selv er flott, men så kommer mørkesiden.

Frp vil altså fullfinaisere muslimske friskoler, selv om ordet "fri" er meget malplassert her.

Demokratene derimot sier klart NEI! til muslimske tvangsskoler, av mange grunner som jeg nå skal nevne:

Muslimske barn vil bli tvunget inn i disse anti-integreringskolene. Muslimske jenter vil bli tvunget til å følge, og indoktrinert i den kvinnefiendtlige versjonen av Islam, som ser ut til å være den eneste. Muslimske jenter vil bli tvunget til å gå med slør på skolen. Muslimske barn vil daglig bli fortalt det Koranen sier, blant annet om vantro, som i praksiss vil si alle Nordmenn.

Dette var bare noen grunner, blant de andre er at mye av undervisningen vil forgå på arabisk.

Dukker det derimot opp "sekulære" skoler som preker et annet evangelium enn det man hører fra Imanene så godkjenner gjerne Demokratene skolene, men jeg tviler på at slike skoler noen gang vil eksistere... (man vil ikke undra statlig støtte fordi det er arabisk, men på bakgrunn av det som blir gjort og sagt)

1
15 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Hva er galt med muslimske privatskoler? Det ville jo vært helt perfekt om muslimene holdt seg for seg selv og ivaretok sine egne kulturelle verdier der, istedenfor å fly rundt å danne gjenger på norske skoler og godfjotte naive norske skolejenter, slik de gjør idag!

Muslimene ville neppe fått noe særlig sosial mobilitet i det norske samfunn heller, for det er begrenset i hvilken grad det norske arbeidslivet trenger folk som har brukt store deler av skoletiden sin på å pugge koranen!

Privatskoler er faktisk meget bra, så ja til flest mulig privatskoler! I Nederland går nå 75% av alle skoleelevene på privatskoler, og det skaper et mye romsligere og bedre samfunn, også for de som tenker annerledes!

Feks kunne i fremtiden vi tradisjonelle nordmenn som ikke ser på masseinnvandringen som noen berikelse, startet egne private skoler for våre barn, som bygget på tradisjonelle norske verdier, og ikke denne 68er pedagogikken som ungene våre idag tytes ørene fulle av fra venstresosialistiske lærere!

Når folk som Vidar Kleppe og Oddbjørn Jonstad starter nasjonalistiske partier, er de etter min mening tåpelige masochistiske idioter! Hadde de derimot startet nasjonalistiske privatskoler (og fagforeninger), så ville de vært genial, og på litt lengre sikt virkelig fått makt i samfunnet!

Se derfor positivt på flest mulig religiøse og etniske privatskoler! Det er kun Arbeiderpartistaten som har noe å tjene på en mest mulig offentlig drevet skole der de kan ensrette barna i sitt sosialistiske bilde!

1

Hei Norgeførst........... Sitat: "Frp vil altså fullfinaisere muslimske friskoler, selv om ordet "fri" er meget malplassert her." Sitat slutt.

Kan du vise til hvor i Frps program dette står? Antar du har et program foran deg siden du vet dette. :-) Intill du kan vise til dette anser jeg påstanden som tull.

Når det gjelder skoler generellt, kan man ikke tillate alle skoler etablert og samtidig ta unntak for muslimske skoler, her er jo tross alt en viss form for likhet i landet.:-) Olavf

1

Norgeførst, du kjenner ikke til FRPs program!!

1

Norgeførst skrev: "Du trodde kanskje at Frp var mot innvandring? Du trodde kanskje at Frp var for integrering? Du trodde kanskje at Frp ville minske forskjellene i samfunnet?"

Norgeførst Ja, og jeg har RETT.

Vennlig hilsen Potetmosen

1
olavf Hei Norgeførst........... Sitat: "Frp vil altså fullfinaisere muslimske friskoler, selv om ordet "fri" er meget malplassert her." Sitat slutt. Kan du vise til hvor i Frps program d...

Olavf:

Jeg er selvfølgelig enig at alle disse skolene i utgangspunktet skal likestilles, det er regler for hvilket innhold skolen skal ha jeg søker etter.

Desuten så er det vel ikke urimelig å kreve av innvandrerne at de skal være i en litt mer "folkelig" skole pga. sine problemer, det ser jeg ikke på som noe mer rasistisk enn å kreve språk-test...

1
potetmosen Norgeførst skrev: "Du trodde kanskje at Frp var mot innvandring? Du trodde kanskje at Frp var for integrering? Du trodde kanskje at Frp ville minske forskjellene i samfunnet?" Norg...

"potetmosen skrev: Norgeførst Ja, og jeg har RETT." ------------------------------------------ Så du mener at å fullfinansiere muslimske skoler oppfyller noen av disse 3?

Du er vel klar over at skolen er det VIKTIGSTE stedet for integrering, og er absolutt livsviktig, for å i det heletatt snakk om en tilfredstillende integrering.

1
Norgeførst "potetmosen skrev: Norgeførst Ja, og jeg har RETT." ------------------------------------------ Så du mener at å fullfinansiere muslimske skoler oppfyller noen av disse 3? Du er vel...

---Norgeførst skrev: Du er vel klar over at skolen er det VIKTIGSTE stedet for integrering, og er absolutt livsviktig, for å i det heletatt snakk om en tilfredstillende integrering.

Hvorfor vil du ha integrering? Det betyr jo bare at det opprinnelige norske folk innen få generasjoner forsvinner i et hav av fremmedkulturelle folkevandrere.

Det blir milliarder av muslimer og afrikanere som i fremtiden vil bryte innover Europa, mens vi nordmenn er et folke i rask nedgang. Å integrere nordmenn og utlendinger vil bety at vi ender som fargede muslimer tilslutt alle sammen, slikt er enkel matematikk.

Om vi alle blir fargede muslimer tilslutt, hva er da vitsen med dagens politiske kjas og mas fra Demokratene og co.?

Dagens såkalte integregringsideologi likner gårsdagens forsnorskningspolitikk, særlig den av samer.

Mye bedre ville det vært å delt det norske folk opp i en rekke nye folkegrupper, fordi da kunne vi opprinnelige, innvandringskritiske nordmenn organisert oss etnisk, og dermed havnet på toppen av samfunnspyramiden, i kraft av å være urbefolkning og rettlinjede etterkommere etter dem som har bygget dette landet gjennom tusenvis av år!

Integreringspolitikk derimot vil ikke si annet enn å nedkvotere og langsomt utfase oss opprinelige nordmenn fra Norge i vår folkevandringstid!

1
Jarlis ---Norgeførst skrev: Du er vel klar over at skolen er det VIKTIGSTE stedet for integrering, og er absolutt livsviktig, for å i det heletatt snakk om en tilfredstillende integrering...

Jarlis:

Hmm, du virker som samme kaliber som Jonstad, han er helt enig med deg.

Han ledet tidligere et parti ved navner "Norsk Folkeparti", men det kjørte han på ræva, og derfor ble han kastet ut.

partiet heter nå Nasjonalalliansen og har følgende internett-adresse:

www.nasjonalalliansen.no

1
Raggar Hva da...Frp er vel det partiet i Norge som står sterkest på og redusere antall innvandrere til landet hvis jeg ikke tar helt feil.......

"Raggar skrev: Hva da...Frp er vel det partiet i Norge som står sterkest på og redusere antall innvandrere til landet hvis jeg ikke tar helt feil......." -------------------------------------------------------- Nei, det er det Demokratene som er, men i tillegg mener Demokratene at vi burdte sørge for at de som har fått statsborgerskap på feil grunnlag skal bli sendt hjem.

Dette mener IKKE Frp...

Demokratene har en represenant på stortinget, og godt over 100 folkevalgte landet rundt.

Ellers så er kanskje det nevnte mikropartiet Nasjonalalliansen strengere på repatriering enn Demokratene, men de er som sagt mikro...

1
Norgeførst Jarlis: Hmm, du virker som samme kaliber som Jonstad, han er helt enig med deg. Han ledet tidligere et parti ved navner "Norsk Folkeparti", men det kjørte han på ræva, og derfor bl...

---Norgeførst skrev: Hmm, du virker som samme kaliber som Jonstad, han er helt enig med deg.

Og hva stod så Jonstad for som Demokratene ikke står for? Og hva er galt med å stå for en politikk som faktisk får dagens norske befolkning til å overleve også i morgendagens norske samfunn?

Enkel matematikk tilsier nemlig at folkevandrerne innen få tiår kommer i knusende flertall i Norge, og det kan ikke endres med politikk, for da bryter man med den hellige Menneskerettserklæringen.

Hva er så Demokratenes politikk for hva som skjer etterpå? Altså etter at nordmenn blir en minoritet i eget land? Vil dere assimilere og integrere nordmenn bort i et hav av muslimer kanskje?

1

Dere vil at innvandrere skal integrere seg mer, da må det være en jævlig bra ide å ha egne skoler for innvandrere og muslimer.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk Geirijo Siste svar

Klart, entydig og lett å forstå tale på Stortinget.

Det er omtrent bare Bjørnar Moxnes (Rødt) som klarer å levere slike taler på Stortinget. Andre som gir like klare meninger er også fra Rødt eller SV. Det er med andre ord kun 2 partier på det norske S...
Bilde

Bjørnar Moxnes - Rødt - Om EØS-avtalen. Stortinget 25.11.21

Hvem skal bestemme over krafta vår, arbeidslivet vårt, jernbanen vår og transporten på veiene våre? Rødts standpunkt er klart. Dette skal det norske folk...


Bilde www.facebook.com
2
1 svar

Kravstore SV-ere.

En mer arrogant politiker enn denne lederen for nevnte parti, det skal godt la seg gjøre å finne, (vel én enda mer ytterliggående har vel like mye selvtillit og mener seg berettiget til å bestemme dag...
1
2 svar
Laster...