Politikk - Norsk

potetmosen

"Politisk analfabet"? Ap-veteran ny Frp-leder!

NOTODDEN) "For to år siden takket han av etter å ha ledet Notodden Arbeiderparti i ti år. I går kveld ble Nils Bjørnflaten valgt til leder i Fremskrittspartiets lokallag.

Nå håper Bjørnflaten at Frp skal få mer innflytelse i lokalpolitikken. Han ser fram til et godt valg og utelukker ikke at han selv vil si ja til å stille på kommunevalglista. Han har ikke mye godt å si om sine tidligere kolleger i Ap som er det største partiet i kommunestyret."

Dette skriver avisa Varden. http://www.varden.no/apps/pbcs.dll/artikkel?Avis=VA&Dato=20021104&Kategori=NYHET&Lopenr=111040013&Ref=AR&SectionCat=LOKAL16

Utrolig interessant dette som skjer i politikken i Norge for tiden, eller hva??. Ap-, KrF- og Høyre-folk med flere strømmer også over til FrP. Selv garvede veteraner! Det er nesten så man må le litt.

Hva er det som skremmer disse bort fra dagens småpartier som Ap, KrF og H og over til FrP? Er det det at de vil være på et vinner lag? Eller er det det at de ikke lenger synes de kan stå for den politikken som Ap, H, KrF med flere vil ha for Norge i denne moderne tid? Eller er det ganske enkelt slik at de synes FrP og Hagen har noe mer spennende og attraktivt på gang enn hva noen andre partier kan komme med? Noe som er ypperlig for Norge, og som fortjener full støtte?

For det kan vel ikke være slik at de er "politiske analfabeter", "bygdetullinger", "idioter" og "by-originaler" ALLE SAMMEN???

Ja JEG vet ikke hva det beror på fra tilfelle til tilfelle, men:

Moro er det! Og FrP vokser. De andre minsker.

Vennlig hilsen Potetmosen

1
9 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

For det kan vel ikke være slik at de er "politiske analfabeter", "bygdetullinger", "idioter" og "by-originaler" ALLE SAMMEN???, skrev jeg.

Venter på svar og forklaringer fra de som hevder at "Det er slik....OKKESOM!" Begrunn din mening.

Vennlig hilsen Potetmosen

1
potetmosen For det kan vel ikke være slik at de er "politiske analfabeter", "bygdetullinger", "idioter" og "by-originaler" ALLE SAMMEN???, skrev jeg. Venter på svar og forklaringer fra de so...
MarshallMattersh

I hjembygden min så fordeler stemmegivingen seg slik(ok...generaliserer, men det er faktisk slik ifølge div. lister):

FrP: Bygdetullingene og menn i begynnelsen av 20-årene(mest de lokale rånerne).Overraskende få eldre som stemmer på dem, kanskje en konsekvens av at bygdetullingene har mye makt?

AP: Menn i 40-50 årene og eldre kvinner. Overraskende lite unge som stemmer på arbeiderpartiet.

SV: Menn og kvinner mellom 18 og 25, samt de mer liberale 30åringene.

SP: Alle bøndene(og dem er det mange av) og de som liker ordføreren(populær kar)

Høyre: Alle velstående (med en inntekt over 400.000) stemmer høyre....

1
Edward potetemosen, med stor respekt: "Rotter forlater båten som synker først" FrP bør passe på tidligere medlemer av andre partier som hopper over til FrP. Vennlig Hilsen Edward

"Edward skrev: potetemosen, med stor respekt: "Rotter forlater båten som synker først" FrP bør passe på tidligere medlemer av andre partier som hopper over til FrP.

Vennlig Hilsen

Edward"

Hei Edward! Fint å se deg "på nett"! Helt enig med deg! Og jeg både tror og håper FrP passer på disse menneskene.

vennlig hilsen Potetmosen

1
redpudlian At alle sammen er "politiske analfabeter", "bygdetullinger", "idioter" og "by-originaler" er vel ikke riktig, men at det er flere av dem som finner veien til FrP er det vel ingen t...

"redpudlian skrev:

At alle sammen er "politiske analfabeter", "bygdetullinger", "idioter" og "by-originaler" er vel ikke riktig, men at det er flere av dem som finner veien til FrP er det vel ingen tvil om !!

"

Men hvor kommer de fra. Og hvorfor var det ikke noe blest om det i de andre partiene?

Vennlig hilsen Potetmosen

1

potetmosen skrev: Utrolig interessant dette som skjer i politikken i Norge for tiden, eller hva??. Ap-, KrF- og Høyre-folk med flere strømmer også over til FrP. Selv garvede veteraner! Det er nesten så man må le litt. ------ Ja, det sier jo litt om de som hopper på Frp bølgen. De har ikke mye vett, når de sluker Frp programmet, eller er det makthiget som er for stort. En ting er AP sakene Frp har arvet ( stjålet), en annen ting er all privatiseringen de vil gjennomføre.

1
umuligejulie potetmosen skrev: Utrolig interessant dette som skjer i politikken i Norge for tiden, eller hva??. Ap-, KrF- og Høyre-folk med flere strømmer også over til FrP. Selv garvede vetera...

umuligejulie skrev: "Ja, det sier jo litt om de som hopper på Frp bølgen. De har ikke mye vett, når de sluker Frp programmet, eller er det makthiget som er for stort. En ting er AP sakene Frp har arvet ( stjålet), "

UJ. "Har ikke mye vett.", skriver du. Er det ikke mnok et eksempel på typisk nedlatende og arrogant argumentasjon?

Og så synes du det er kritikkverdig og negativt at de har "stjålet Ap-saker". Det burde du da glede deg over - om det da skulle være slik.

Vennlig hilsen Potetmosen

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk Geirijo Siste svar

Klart, entydig og lett å forstå tale på Stortinget.

Det er omtrent bare Bjørnar Moxnes (Rødt) som klarer å levere slike taler på Stortinget. Andre som gir like klare meninger er også fra Rødt eller SV. Det er med andre ord kun 2 partier på det norske S...
Bilde

Bjørnar Moxnes - Rødt - Om EØS-avtalen. Stortinget 25.11.21

Hvem skal bestemme over krafta vår, arbeidslivet vårt, jernbanen vår og transporten på veiene våre? Rødts standpunkt er klart. Dette skal det norske folk...


Bilde www.facebook.com
2
1 svar
Aktuelt VGD Siste svar

Angela Merkel takker av

Forbes har utropt henne til verdens mektigste kvinne ti år på rad, men det er delte meninger om Angela Merkels ettermæle både i Tyskland og resten av Europa.
Bilde

Angela Merkel takker av

Forbes har utropt henne til verdens mektigste kvinne ti år på rad, men det er delte meninger om Angela Merkels ettermæle både i Tyskland og resten av Europa.


Bilde www.vg.no
1
2 svar
Laster...