Politikk - Norsk

Norgeførst

FrP støtter HRS:- Tvangsekteskap er voldtekt!

Statssekretær Jørn Holme konkluderte at tvangsekteskap ikke skal sidestilles med voldtekt. "Jeg vet ikke hvor grensen for voldtekt går hos statssekretæren, men jeg vet i alle fall at i min fantasi er ikke veien lang fra å bli giftet med tvang, til å bli utsatt for seksuelle overgrep" sier stortingsrepresentant for Demokratene Jan Simonsen.

Justisdepartementet avvist nylig et forslag fra Human Rights Service (HRS) om lovendringer som sidestiller tvangsekteskap og seksualforbrytelser.

Statssekretær Jørn Holme i Justisdepartementet skriver i et brev til HRS at det «ikke alltid vil kunne settes likhetstegn mellom tvangsekteskap og seksuallovbrudd».

- Organisasjonen Human Rights Service har påpekt noe som er svært sentral når det gjelder tvangsekteskap, og deres innspill burde vært tatt alvorlig, sier Simonsen.

-Fullbyrdelse av tvangsekteskap kan ikke være noe annet enn voldtekt, enten Jørn Holme holder seg til lovens ordlyd eller stikker hodet ut av regjeringsbygget og tar en titt ut i den virkelige verden, fortsetter han.

1
3 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Må si meg enig. Blir kvalm når politisk korrekthet skal gå på bekostning av menneskeliv. En voldtekt er en voldtekt uansett. Synes faktisk det er verre at det foregår ved tvangsekteskap. Det blir jo serievoldtekt, og du får heller ingen sympati for de overgrep du blir utsatt for. Stakkars jenter.

1
Soundwave Må si meg enig. Blir kvalm når politisk korrekthet skal gå på bekostning av menneskeliv. En voldtekt er en voldtekt uansett. Synes faktisk det er verre at det foregår ved tvangsekt...

"Soundwave skrev: Må si meg enig. Blir kvalm når politisk korrekthet skal gå på bekostning av menneskeliv. En voldtekt er en voldtekt uansett. Synes faktisk det er verre at det foregår ved tvangsekteskap. Det blir jo serievoldtekt, og du får heller ingen sympati for de overgrep du blir utsatt for. Stakkars jenter."

Må bli sånn når politikerne ikke tør lire ut av seg annet enn svada i frykt for å komme i konflikt med våre nye landsmenn.

1
Nada "Soundwave skrev: Må si meg enig. Blir kvalm når politisk korrekthet skal gå på bekostning av menneskeliv. En voldtekt er en voldtekt uansett. Synes faktisk det er verre at det for...

Men vet dere egentlig hva tvangsekteskap er ? Blir ikke begge parter tvunget inn i et tvangsekteskap? Som vanlig så glemmer dere at mannen også har de samme menneskeretter ( før en flåsete person spør om jeg mener rett til å voldta, så vil jeg benekte det).

Mannen som tvinges inn i et ekteskap er også et offer.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk Geirijo Siste svar

Klart, entydig og lett å forstå tale på Stortinget.

Det er omtrent bare Bjørnar Moxnes (Rødt) som klarer å levere slike taler på Stortinget. Andre som gir like klare meninger er også fra Rødt eller SV. Det er med andre ord kun 2 partier på det norske S...
Bilde

Bjørnar Moxnes - Rødt - Om EØS-avtalen. Stortinget 25.11.21

Hvem skal bestemme over krafta vår, arbeidslivet vårt, jernbanen vår og transporten på veiene våre? Rødts standpunkt er klart. Dette skal det norske folk...


Bilde www.facebook.com
2
1 svar

Kravstore SV-ere.

En mer arrogant politiker enn denne lederen for nevnte parti, det skal godt la seg gjøre å finne, (vel én enda mer ytterliggående har vel like mye selvtillit og mener seg berettiget til å bestemme dag...
1
2 svar
Laster...