Politikk - Norsk

Norgeførst

(D) Omsorgslønn istedenfor institutisjon!

Omsorgen her i landet burdte i større grad foregå igjennom familiene til de som trenger det.

For at dette skal være mulig mener jeg at de som velger å ta omsorgen for sine egne skal få en skikkelig omsorgslønn for arbeider, og vilkårene for omsorgslønn skal være mye bredere enn de er idag, da det er umulig å få penger for å gjøre den jobben som ville kostet staten flere 100 ganger den eventuelle omsorgslønnen.

Dette vil koste penger, men det vil gjøre livet mye bedre for de syke, og det vil faktisk i lengden spare staten ressurser, en slik frigjøring av ressursene vil ha en voldsomt positiv effekt.

Jeg tror faktisk at staten vil tjene på dette i lengden, selv om det betyr at staten må betale de som uansette ville tatt vare på sine syke.

Demokratene vil som eneste parti gi full omsorgslønn til alle de som velger å behandle sine syke hjemme istedenfor på sykehus eller på andre institutisjoner.

Dette er utvilsomt den beste løsningen for både de syke og deres pårørende, og skal vi være så kyniske kan jeg påpeke at det faktisk er MYE billigere, selv om staten da også må betale for de som uansett ville tatt vare på sine egne hjemme.

Andre positive utslag av dette er at det vil frigjøre voldsomme ressurser i helse og omsorgssektoren, noe som vil føre til at de som kommer til å være på sykehus og andre institutisjoner vil få en verdig og god behandling.

Sammen bygger vi fremtiden!

1
1 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Lignende innlegg

Politikk - Norsk Geirijo Siste svar

Klart, entydig og lett å forstå tale på Stortinget.

Det er omtrent bare Bjørnar Moxnes (Rødt) som klarer å levere slike taler på Stortinget. Andre som gir like klare meninger er også fra Rødt eller SV. Det er med andre ord kun 2 partier på det norske S...
Bilde

Bjørnar Moxnes - Rødt - Om EØS-avtalen. Stortinget 25.11.21

Hvem skal bestemme over krafta vår, arbeidslivet vårt, jernbanen vår og transporten på veiene våre? Rødts standpunkt er klart. Dette skal det norske folk...


Bilde www.facebook.com
2
1 svar
Laster...