Politikk - Norsk

Norgeførst

Kleppe(D): Hvilken berikelse er asylinnvandringen

Bare for 2001 søkte ca. 15 tusen mennesker om asyl i Norge. I tilegg til dette kom tusenvis av mennesker inn i landet gjennom ordningen med familiegjenforening, giftemål m.m. Dette utgjør bare på et år - langt, langt flere personer enn det bor i hele Mandal by som er bygget opp gjennom flere generasjoner.

De tre siste årene har det kommet nærmere 40 tusen asylsøkere til "lykkelandet" Norge, da er ikke engang familiegjenforening m.m. tatt med.

Flere av de som får avslag om opphold går under jorden i Norge, og noen kan ikke bli utvist fordi politiet ikke vet hvem de er, Det er et alvorlig misforhold når det i perioden 1999-2001 var 17 tusen asylavslag, mens politiet uttransporterte i underkant av 8 tusen. Hvor er resten? Jeg spør og mange med meg. fakta er at flere tusen av de som lever illegalt i Norge - lever av organisert kriminalitet av verste slag¸ som terrorisme , narkotika og "død og fordervelse". Dette med indirekte hjelp av Utlendingsdirektoratet og naive politikere , som ikke ser konsekvensene av sine vedtak. Jeg vil som leder av Demokratene kjempe for en asyl - innvandrings - og flyktningpolitikk, som tjener det norske folk og ikke minst vårt fedreland.

Vidar Kleppe leder av Demokratene

1
7 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Norgeførst skrev: Bare for 2001 søkte ca. 15 tusen mennesker om asyl i Norge. I tilegg til dette kom tusenvis av mennesker inn i landet gjennom ordningen med familiegjenforening, giftemål m.m. Dette utgjør bare på et år - langt, langt flere personer enn det bor i hele Mandal by som er bygget opp gjennom flere generasjoner.

De tre siste årene har det kommet nærmere 40 tusen asylsøkere til "lykkelandet" Norge, da er ikke engang familiegjenforening m.m. tatt med.

Flere av de som får avslag om opphold går under jorden i Norge, og noen kan ikke bli utvist fordi politiet

ikke vet hvem de er, Det er et alvorlig misforhold når det i perioden 1999-2001 var 17 tusen asylavslag, mens politiet uttransporterte i underkant av 8 tusen. Hvor er resten? Jeg spør og mange med meg. fakta er at flere tusen av de som lever illegalt i Norge - lever av organisert kriminalitet av verste slag¸ som terrorisme , narkotika og "død og fordervelse". Dette med indirekte hjelp av Utlendingsdirektoratet og naive politikere , som ikke ser konsekvensene av sine vedtak. Jeg vil som leder av Demokratene kjempe for en asyl - innvandrings - og flyktningpolitikk, som tjener det norske folk og ikke minst vårt fedreland.

Vidar Kleppe leder av Demokratene

Ja dette er en skam for Norge og meget farlig for demokratiet.

1

Hvor skal galskapen ende ???

1

------------>norgeførst

Jeg så på Dagsrevyen forleden at antall "grunnløse" asylsøkere sank drastisk. Asylsøkere med legitim oppholdelsesrett øker. Erna Solberg varsler lengre saksbehandling.

Evgyrt

"Jeg elsker den frie konkurransen...særlig fordi jeg eier alle konkurrentene"- Onkel Skrue

1

Fra Stortinget til VGD-forum...for en nedtur Kleppe, ah?

1
moto Hva vil du egentlig?

"moto skrev: Hva vil du egentlig?"

Høyst sansynelig vil han bli kvitt en haug av rene snyltere. Som flyr rundt med lett feldtarteleri i lomma, og så mye gull rundt halsen at de må sove med hue i en safe :)

Rent borsett ifra det, så er det vel en aldri så liten ide og kutte litt i sosialhjelpen og andre stønader til de som bor både her, og nedi bushen, og får trygda si sendt nedover sånn uten videre.

For det er vel ingen forekomster som er utømmelige i lengden.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk Geirijo Siste svar

Klart, entydig og lett å forstå tale på Stortinget.

Det er omtrent bare Bjørnar Moxnes (Rødt) som klarer å levere slike taler på Stortinget. Andre som gir like klare meninger er også fra Rødt eller SV. Det er med andre ord kun 2 partier på det norske S...
Bilde

Bjørnar Moxnes - Rødt - Om EØS-avtalen. Stortinget 25.11.21

Hvem skal bestemme over krafta vår, arbeidslivet vårt, jernbanen vår og transporten på veiene våre? Rødts standpunkt er klart. Dette skal det norske folk...


Bilde www.facebook.com
2
1 svar

Kravstore SV-ere.

En mer arrogant politiker enn denne lederen for nevnte parti, det skal godt la seg gjøre å finne, (vel én enda mer ytterliggående har vel like mye selvtillit og mener seg berettiget til å bestemme dag...
1
2 svar
Aktuelt kaareaadinnlandet Siste svar

Landet Norge

Lucky Luke på Facebook: "Det er mye som tyder på at landet Norge er i den metaforiske gjørma. F.eks.: Hvor mye korrupsjon er det i politiet? Høyyyt? Hvor mye feilbehandling er det i helsevesenet? Høyy...
1
1 svar
Laster...