Politikk - Norsk

parkertwo

Se litt mer positivt på innvandrere da.

Det hadde vært en god ide. Ser at det er veldig mange som er kritiske til innvandrere og politikken som føres. Men hvor mange kan sette seg inn i en innvandrers hverdag? For kanskje folk ble litt mer positivt innstilt dersom de visste hvor vanskelig mange har det. Ofte isolerte uten venner, og blir beglodd på av folk som om de var noe spesielt. Hva med å stille opp litt i nærmiljøet for innvandrere for å bli bedre kjent med dem? Er sikker på at mange ville sette pris på det.

1
84 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Nada Sikkert

Nada

Jeg mente det ikke flåsete. Tenk, dersom folk i ett nabolag turde ta kontakt med hverandre, ville alle bli mer positivt innstilt. Mye bedre enn å ha en negativ innstilling.

1

Hvordan kan man ha en positiv innstilling til folk som kommer hit på familie gjenforening og koster meg flesk i skattekroner? Svar godt på det, og det er mulig jeg skifter innstilling!

1
GAMMAlynx Hvordan kan man ha en positiv innstilling til folk som kommer hit på familie gjenforening og koster meg flesk i skattekroner? Svar godt på det, og det er mulig jeg skifter innstill...

Du vet jo ikke med sikkerhet bakgrunnen til folk. Ta det ikke for gitt at alle er "falske". Og hvorfor ikke la de være med familien sin? Er det for mye å forlange? Det ER faktisk folk som kommer til Norge som har en grunn til å ha reist fra sitt hjemland.

1

Parkertwo

2/3 av de som innvandret til Norge i fjor var pga familie gjenforening. Så kom ikke drassendes med tynne argumenter om at de faktisk trenger det. Og du gir fremdeles ikke noen argumenter for at dette skal koste meg masse penger. Hvis det er så viktig for dem, kan familien dems koste på å betale for dem, og ikke dytte regninga over på meg!

GAMMA

1
GAMMAlynx Hvordan kan man ha en positiv innstilling til folk som kommer hit på familie gjenforening og koster meg flesk i skattekroner? Svar godt på det, og det er mulig jeg skifter innstill...

"GAMMAlynx skrev: Hvordan kan man ha en positiv innstilling til folk som kommer hit på familie gjenforening og koster meg flesk i skattekroner? Svar godt på det, og det er mulig jeg skifter innstilling!"

Vel en god begynnelse er å legge bort skylappene og prøve å bli kjent med noen av menneskene.Du vil nok oppleve at det blir vanskeligere å mislike noen når du kommer dem nærmere,når det er mennesker av kjøtt og blod,enkeltindivider som er like forskjellige som deg og meg,men som vi har mer til felles med enn man kanskje tror.Tror forøvrig dette skal gå alldeles utmerket i ditt tilfelle siden du sier det er mulig å skifte innstilling.:)

1
parkertwo Kom ikke og si at du som bor i ett av verdens rikeste land ikke har råd til å hjelpe folk fra lutfattige land. Dersom det er en unnalurer i ny og ne, ikke la det gå utover de som t...

Jeg ser fremdeles ikke noen argumenter for at jeg skal betale for dette, like lite som jeg ser andre argumentere for at jeg skal være med å betale for statskirken i andre debatter. Og nei Parkertwo, jeg har ikke så god råd da 70% av lønnen min forsvinner i skatt og avgifter til ting jeg aldrig kommer til å få nytte av. Så igjen, gi meg ett eneste argument for at det er rettferdig at innvandrere koster meg penger.

1
MarshallMattersh GAMMAlynx har nettopp her demonstrert noen av grunnene til at mange innvandrere ikke blir integrert i det norske samfunnet, og også noen grunner til at gjengmentalitet oppstår.

"MarshallMattersh skrev: GAMMAlynx har nettopp her demonstrert noen av grunnene til at mange innvandrere ikke blir integrert i det norske samfunnet, og også noen grunner til at gjengmentalitet oppstår."

Ja, at Norge ikke trenger dem og at innvandrere ikke gidder å verken klare seg selv eller å tilpasse seg det landet de kommer til.

Og alt unnskyldes med at det påstås at de er utsatt for rasisme. Selvfølgelig

http://www.dagsavisen.no/innenriks/2002/03/643875.shtml?string=Tamiler

Sitat:

” Ledigheten er størst blant innvandrere fra afrikanske land. Minoritetene fra disse landene snakker ofte om diskriminering, men flere av disse kvalifiserer ikke til jobber de ønsker. Da må de i det minste vise større vilje til å bli kurset, mener Skjevinger.”

Det mest skremmende er at de som viser minst vilje til å gidde å klare seg selv, somaliere og irakere, også er de som får flest familiegjenforeninger.

Så vær vennlig å forklar hvorfor noe vi ikke har bedt om eller trenger, og som koster forferdelig mye penger er et gode og en berikelse?

1
GAMMAlynx Det er mulig, men fremdeles koster de meg skattekroner før de begynner å arbeide (de få som gjør det). Så........... Hvorfor skal dette koste meg penger. Siden du ikke svarer, så r...

Gammaluxy og berrykelschen tilhører idioti-kretsen som skiker høyt! "De jobber ikke!"....for å deretter utbasunere "De tar jobbene fra oss" .

Det nytter ikke å argumentere mot imbesillitet og åndssvakhet.

Moz (lei av idioter fra begge sider)

1
parkertwo Kom ikke og si at du som bor i ett av verdens rikeste land ikke har råd til å hjelpe folk fra lutfattige land. Dersom det er en unnalurer i ny og ne, ikke la det gå utover de som t...

"parkertwo skrev: Kom ikke og si at du som bor i ett av verdens rikeste land ikke har råd til å hjelpe folk fra lutfattige land. Dersom det er en unnalurer i ny og ne, ikke la det gå utover de som trenger det."

Hvorfor i all verden skulle jeg ha noen interesse av det? Norge sender penger i massevis til lutfattige land så jeg har ingen dårlig samvittighet.

1
salsero Gammaluxy og berrykelschen tilhører idioti-kretsen som skiker høyt! "De jobber ikke!"....for å deretter utbasunere "De tar jobbene fra oss" . Det nytter ikke å argumentere mot imbe...

"salsero skrev: Gammaluxy og berrykelschen tilhører idioti-kretsen som skiker høyt! "De jobber ikke!"....for å deretter utbasunere "De tar jobbene fra oss" .

Det nytter ikke å argumentere mot imbesillitet og åndssvakhet.

Moz (lei av idioter fra begge sider)"

Det riktige å skrive, siden vi vet vi ikke trenger mer arbeidskraft, er:

De få innvandrerne som gidder å jobbe får de jobbene nordmenn burde fått (kvotering).

De andre som ikke gidder eller må jobbe får alt de trenger (snylting) og/eller er kriminelle.

På alle måter er innvandring til belastning og bry for nordmenn.

1
salsero Gammaluxy og berrykelschen tilhører idioti-kretsen som skiker høyt! "De jobber ikke!"....for å deretter utbasunere "De tar jobbene fra oss" . Det nytter ikke å argumentere mot imbe...

"salsero skrev:

>"De jobber ikke!"....for å deretter utbasunere "De tar jobbene fra oss"

Hva er motsetningen her? Høyt skattetrykk for å fø på folk som ikke jobber gir faktisk fort en lavere grad av sysselsetting, det er de fleste økonomer enige i.

Jobber du forresten?

1

parkertwo skrev: Det hadde vært en god ide. Ser at det er veldig mange som er kritiske til innvandrere og politikken som føres. Men hvor mange kan sette seg inn i en innvandrers hverdag? For kanskje folk ble litt mer positivt innstilt dersom de visste hvor vanskelig mange har det. Ofte isolerte uten venner, og blir beglodd på av folk som om de var noe spesielt. Hva med å stille opp litt i nærmiljøet for innvandrere for å bli bedre kjent med dem? Er sikker på at mange ville sette pris på det. -------

parkertwo:

Jeg vil arrestere deg litt for at du bruker sekkebegrepet "innvandrere"

Vi MÅ skille mellom kompatible innvandrere som ofte er berikende (samme kulturbakgrunn), og de inkompatible innvandrerne som ikke er berikende. Derfor må vi nødvendigvis bruke begrepet fremmedkulturelle (muslimer) om de som ALDRI vil bli en del av det norske samfunnet, og heller ALDRI vil bli berikende og integrert. Mange innvandrere er faktisk kraftig irritert over å havne i samme kategori dom muslimer, og det skjønner jeg godt !

acoka [262] 31.10.02 00:20 på Aftenpostens debattforum:

0% av folk med vett i hodet stemmer Frp - slik ER det bare! Og beviser at acokas betegnelse av folk som fordummet er helt på sin plass!

Hilsen acoka (som IKKE stemmer Frp .......)

1
parkertwo Innvandrere som kommer til Norge og lærer seg norsk, bidrar i samfunnet akkurat som du gjør det. Og de betaler skatt som du gjør. I tillegg påtar de seg jobber du ikke vil ha.

Du må være et av de mange "snille" menneskene i det norske samfunnet som tar på deg og OSS ansvaret for alt og alle i andre land- og deg om det, men vi er altså en mengde ikke like "snille" i dette landet som ikke ønsker å betale for alt det du ønsker å betale for. Og det er utvilsomt 10 talls av milliarder hvis du gidder telle etter) I tillegg er det i mine øyne en rekke andre argumenter mot innvandring: -Det blir mer trafikk -Det blir mer støy -Det blir mer søppel -Det blir mindre natur (nedbygging av fossefall etc) Kort sagt innvandringen bringer mer av det JEG synes er negativt med f.eksempel asiatiske land på grunn av en befolkningsvekst som er tilnærmet uhindret og ødeleggende. Det er ikke CO2 som er ødeleggende for jordkloden -det er antall mennesker som lever der! Jeg takker skjebnen som har gjort det sannsynlig at jeg ikke opplever de neste 50 til 100 årene verken her i Norge eller i verden, og jeg håper for menneskeheten og klodens del at det skjer noe med rasen "HOMO SAPIENS" som gjør at denne dør ut i løpet av de neste århundrer slik at kloden, herunder området Norge kan bli hva det var før menneskene kom inn og ødela denne planeten!

1

Hva med å stille opp litt i nærmiljøet for innvandrere for å bli bedre kjent med dem? Er sikker på at mange ville sette pris på det. ---

Har du vært på en borettslagfest i Oslos drabantbyer noen gang? Innvandrerne begynner sin fest etter at borettslagfesten er over.

Mvh Krapp Tidligere utestengt for å ha snakket nedverdigende om religionen islam. Kan noen komme opp med ett eneste land hvor muslimer er i flertall, som har et stabilt demokrati, lite korrupsjon, hvor de aller fleste kan velge ektefelle selv, og hvor svært få diskrimineres på bakgrunn av kjønn, religion, eller seksuell legning? (innlegg nr(se ovenfor) uten svar

1
KaareKrapp Hva med å stille opp litt i nærmiljøet for innvandrere for å bli bedre kjent med dem? Er sikker på at mange ville sette pris på det. --- Har du vært på en borettslagfest i Oslos dr...

KaareKrapp

Jeg bodde i ett borettslag i Groruddalen i mange år. Jeg kan huske en episode hvor to kranglet seg imellom. Derimot så hadde jeg nordmenn boende under meg som holdt det gående til morgenen, såpass at jeg måtte ringe til politiet.

1
RONDEFJELL Du må være et av de mange "snille" menneskene i det norske samfunnet som tar på deg og OSS ansvaret for alt og alle i andre land- og deg om det, men vi er altså en mengde ikke like...

Vi bør jo kanskje tenke på at vi også var flyktninger en gang...vi dro til sverige under krigen. Kanskje hadde ikke noen av dere sittet her hvis ikke det var for at sverige tok imot oss.For ikke å snakke om da vi dro til amerika.Der lagde vi mer kvalme enn invandrere gjør her i lille norge. Man kan vel være litt ydmyk inimellom? Og jeg tror ikke skattepengene deres hadde gått til noe mer fornuftig hvis ikke de hadde gått til å HJELPE andre. Ta to sekunder og tenk på andre, før dere sniker på trikken eller "lurer" myndighetene på en eller annen måte slik at det faktisk blir enda høyere skatter.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk Geirijo Siste svar

Klart, entydig og lett å forstå tale på Stortinget.

Det er omtrent bare Bjørnar Moxnes (Rødt) som klarer å levere slike taler på Stortinget. Andre som gir like klare meninger er også fra Rødt eller SV. Det er med andre ord kun 2 partier på det norske S...
Bilde

Bjørnar Moxnes - Rødt - Om EØS-avtalen. Stortinget 25.11.21

Hvem skal bestemme over krafta vår, arbeidslivet vårt, jernbanen vår og transporten på veiene våre? Rødts standpunkt er klart. Dette skal det norske folk...


Bilde www.facebook.com
2
1 svar
Laster...