Politikk - Norsk

backslash

Hjelp meg å finne parti !

Jeg er Oslo-boer, vært det hele livet mitt, og foran valget nå aner jeg ikke hva jeg skal stemme. For meg er følgende det viktigste (ikke prioritert rekkefølge) : - Utbygging av kollektivtrafikk i Oslo (og ellers i landet) - Lavere skatter og avgifter på sprit og tobakk - Strengere straffer for lovbrytere - Unngå den enorme samlingen av fremmedkulturelle i enkelte byer, for å bedre integrering og motarbeide fremmed-"hat" og rasistiske holdninger.

Så hva skal jeg stemme ut ifra disse kriteriene? :-) Håper på litt hjelp her.....

1
4 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Venstre, kanskje?

Muligens Høyre...

Ellers skal vi huske på at dette altså er et lokalvalg, og ikke Stortingsvalg.

K.

1

En forutsetning for å stemme burde kanskje være at man var såpass kompetent at man selv fant frem til et parti ved hjelp av sine oppfatninger....?

Bean.

1

Frp, eneste er kollektivtransport, men det kommer nå nye busser og biler som forurenser mindre, så da blir det litt lettere. men innv. blir det største problem for landet (Oslo) i årene som kommer.

1

Å stemme er ikke bare å gjøre opp en mening om hvilken politiker som har mest sjarm. Du ramser opp en del kriterier som du ønsker å stemme ut i fra. *Først og fremst vil jeg jo si at dette er et kommunevalg, ergo faller de fleste punktene vekk. *For det andre er verden litt mer komplisert enn som så.

Av det du nevner, vil jeg anta at ditt grunnleggende livssyn ligger et stykke til høyre. Var jeg deg, ville jeg lest parti- programmene til Frp, Høyre og muligens Venstre, før jeg bestemte meg. Lykke til!

Brad.

1

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

Ukraina vinner!

I følge propaganda så vinner Ukraina. Russerne skyter mot kjernekraftverk som de kontrollerer. Så sier også EU i sin kommentar. Livet har blitt litt farligere. Da er det godt media tier mer om Ukrain...
2
8 svar

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
36 svar

Støre er TVUNGET av opposisjonen . . . .

Hvorfor skriver Dagbladet "Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget" . . .. ? Når det vitterlig er slik at Støre er TVUNGET av opposisjonen til et hastemøte. Det var iflg Støre IKKE aktuelt...
Bilde

Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn de parlamentariske lederne på Stortinget til et hastemøte om strømsituasjonen mandag klokken 8.30.


Bilde www.msn.com
1
7 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Med gjeld skal gjeld fordrives

Har man ikke bolig i Norge så kommer man til kort. For det er nøkkelen til å få gjeld. Og gjeld skal følge deg inn i pensjonist tilværelsen. Lykken er gjeld. Har du nok gjeld så har banken utfordring...
1
8 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Matvareprisene stuper

Så er forsyningslinjene oppe og går igjen . I Danmark struper folk inn kjøpene sine. Internasjonalt så er det stup i matvarepriser . Les Jyllandsposten og Bloomberg. Det er lysere tider i møte.
1
3 svar
Politikk - Norsk erdetslik Publisert

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
0 svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
1 svar
Laster...