Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Psykiatri, en trussel mot menneskeheten

Psykiatrien er en trussel mot menneskeheten, med piller, dop, ECT, og tvang. Psykiatri handler ikke om føelser og mennesker, men om store penger, prestisje og lydighet ovenfor staten.

Psykiatri brukes også for å få politiske brysomme mennesker til å holde kjeft, dette gjelder også her i Norge. Det samme med barnevernet, også der ser vi tendensiøs oppførsel fra "Fagfolk" som hevder å være "Eksperter" på mennesker.

Hele makt-apparatet av disse psykiatriske fagpersoner bør bli forbudt slik jeg ser det.

Her en link. www.barnasrett.no/Artikler/diagnose.htm

Mvh. Trond Vaatsveen

5
97 svar

97 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Flacoloco

Det samme med barnevernet, også der ser vi tendensiøs oppførsel fra "Fagfolk" som hevder å være "Eksperter" på mennesker

Barne"vernet" og psykiatrien sover tett, snørrete og intimt i samme taushets-vernede seng. Økonomisk- og jobb-avhengige av hverandre.

Der de sammen holder liv i de sentrale leveregler fra Norges stolte lobotomi-kultur: Vi alene vet alt som her er verdt å vite. Vi har ingen opplysningsplikt - vi er taushets-pålagt.

Det burde vært skrevet tykke injurie-pliktige bind om disse to psykose-kameratenes finurlige og nøyaktig samkjørte påfunn for å få stemplet velfungerende barn / foreldre som psykotiske.

Der neste skritt skal være fratagelse av barn, innleggelser, fosterhjem, private vernehjem m/10 ansatte pr 3 innsatte (Bærum). Og alle disse uredelighets-påfunn til velkommen fortjeneste for økonomi-rettede foretak / fosterforeldre. Samt fortsatt varige arbeidsplasser i psykiatri - og i BV.

Bent Høye er motstrebende i ferd med å fatte at psykiatrien har levd (og fått all lov til !) sitt eget liv. Det aller meste av det han vedgår om psykiatrien kan også sies om Vernet. Måtte nå en eller annen administrativ gjøk også dra taushets-teppet av yrkes-kollegaen - Vernet. Men kun bittelitt av gangen: Ta hensyn.

At vår frie presse skulle dukke opp også her, er ikke all verden sannsynlig. Vennlig uttrykt. Barnevernet er nemlig den aller helligste kua i huset. Jeg har egenhendig tastet utallige invitasjoner/innspill til alle de store avisene. I anledning (bebudede) retts-behandling av BV-saker. Og aldri har én eneste plass på tilhører-benken vært besatt.

Bent Høye, ny-oppvåknet psykiatri-adminitrator :

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/tvang-i-psykiatrien/hoeie-om-psykiatrien-har-faatt-leve-sitt-eget-liv/a/23850939/

(Beklager - får ikke til linken nå)

3

karichristoffersen55

Svært syke mennesker er ofte som skjøre planter tror jeg uten å være særlig faglig belastet. De trenger ofte veldig mye hjelp og omsorg. Kan kanskje lett forveksles med demens eller " psykisk størning". . Mye urovekkende å lese og høre i media om hvordan mange har det. Man må bevisst la være å høre på alt for å unngå selv å bli syk. Så trist er mye i dag.

2

karichristoffersen55

Stor synd synes jeg at ikke flere interesser er seg for psykiatrien men om det fremdeles finnes noen ststusyrker så er vel ikke stillinger i psykiatrien i den grad det finnes blant dem.Langt fra enkelt å komme så langt heller tror jeg. Det er ofte så lett å sitte på sin høye hest å kritisere. Du og jeg vet ofte ikke så mye om alt arbeidet som nedlegges på alle institusjonene og hvor mange som rent faktisk både opplever og sikkert også får god hjelp. "Systemet" og alle dr høyt kvalifiserte og lojale medarbeiderene kan aldri takkes nok tror jeg for det at det er slik for de aller fleste som vi alle tror.Det er ofte avvikene som er problemene men kanskje også dem som utfordrer oss alle. Tilfellene hvor alt ikke går bra.

2

kee1972

Dessverre så har du rett i at psykiatri har blitt misbrukt også her i Norge. Eksemplene er mange.

Walter Keim har skrevet et par innlegg her på VGD som er av høy relevans. Thomas Szasz har tatt opp temaet gjennom sin karriere som psykiater i blant annet "Pharmacrazy" .

2

karichristoffersen55

Men at så mange innen helse og omsorg og rettssystemet vårt gjør mye prisverdig er ikke o tvil om. Det er heller ikke hva jeg mener å sette fokus på. Slik systemet fungerer synes jeg ofte blir bare pasienten mer og mer fortvilet og hjelpeløs og sykere enn hva som kanskje hadde kunnet skje. Alle har vi våre ting tror jeg bare.

1

Lignende temaer

Bilde

Samliv og kjærlighetsrelasjoner

Samliv og kjærlighetsrelasjoner

Bilde

Likestilling

Likestilling

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Laster...