Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Er det mulig å være psykisk ustabil over mange år? Jeg føler det slik. Men vil ikke ha noen merkelapp.

1

Staten ønsker å bruke mange diagnoser, for å stigmatisere mennesker, slik at legemiddel - industrien profiterer optimalt på alle former for adferd som staten ikke liker.

Diagnose-imperialistene har gode dager i dagens Norge.

Lovløsheten er total innenfor psykiatrien.

Trond Vaatsveen

1

Og det flotte er at stadig flere trenger medisiner mot angst og depresjoner. Og noen gnir seg i hendene. Flere og flere unge strever i dagens samfunn. Vi har et stort problem.

2

Jeg vil bare si at diagnoser kan være et slags vern mot sprø leger iogmed at diagnosene skal begrunnes og være objektive og som i ettertid kan sjekkes, også av pasienten selv.

Dernest:

Jeg vil også påpeke relasjonen mellom fattigdom og kriminalitet inkludert korrupsjon slik som i f.eks. Afrika. Og fattigdom har lett for å være grobunn for mye psykisk lidelse.

Derfor synes jeg det er på sin plass å si at for å bekjempe psykiske lidelser så burde man bekjempe kriminelle forhold og kjempe for bedre menneskerettigheter. At mennesker moralske karakter blir satt under press, også fra barndommen av, er høyst uakseptabelt!

Dette gjøres best ved De 4 faktorer, pistoler/revolvere, pepperspray, løgndetektorer (5 metoder +) og radio-baserte skanner portaler ("mot 500 uønskede tilstander i mennesker").

Det finnes 3 store, gode grunner for dette:

1. Jødene ble utsatt for både Krystallnatten (Kristallnacht) og Holocaust primært fordi de var ubevæpnet (og derfor også ute av stand til å snikmyrde Adolf Hitler).

2. USAs finansielle suksess med Facebook, Amazon, Apple, Netflix, Google, Intel, AMD og Microsoft og evnen til best å drive informasjonsregistre per IT og USAs mektige hær som har med suksess banet veien for menneskerettighetene (UDHR) ved NATO.

3. De mest sadistiske og sodomistiske menneskene får ekstra beskyttelse av at lovlydige mennesker mister evnen til å forsvare seg selv fordi de selv har lett for å begå selvmord med f.eks. selvmord. Dvs. de kan ikke ha våpen hjemme eller bruke (skarpladde) våpen (og forsåvidt også pepperspray).

Dette synes jeg er noe å tenke på og fremme som politiske KRAV! Helst så raskt som mulig (for Norge og ellers).

1

Fine ord i en vond tid. Det kan bare å en vei. Håpet er noen gode dager før lyset blåser ut. Men det begynner å haste.

2

Jeg tror at det er nok et faktum at noen mennesker er så mye mere utsatte enn andre for alt mulig. Men jeg tror sammenhengene er svært kompliserte.

Man snakker jo i dag om sosiopater som vet å plukke sine ofre for urett.. Mange er jo også begynt å lure på om der har vært gjort en rekke feil når det gjelder tildeling av medisiner også nå i nyere tid fra hjelpeapparatet. Enkelte merker mye bivirkninger og kanskje virker mot sin hensikt og forkorter manges liv.

Men vi må jo aldri glemme ofrene for uretten som skjer. Hjelpeapparatet eller myndighetene virker ikke alltid på pasienten eller oftrene sin side synes jeg. Men også de gode hjelperene er veldig utsatte i dag tror jeg og det blir mer og mer problematisk og be klemmende for alle føler jeg.

Ikke så greit å si hva som skal til utover bedre omsorg for de mest utsatte av oss tror jeg.

Bare fortvilet vanskelig har mange det tror jeg. Ikke minst på grunn av ressurs og pengemangel. Både de som er opprinnelig norske og alle de andre med andre livskjebner. Man kan bare føle med så langt man kan tror jeg.

1

Alt avhenger av at de nærmeste er friske og velfungerende synes jeg det virker som systemet er i dag. Selv synes jeg det er mye kritikkverdig og føler meg ikke trygg på at unge mennesker og utsatte grupper som spesielt enslige mødre får hjelp de trenger. Men dette vet jeg lite om kunn bare inntrykk fra media og alt kan man ikke tro på.

1

Det verste med å være psykisk syk, er at folk forventer at du skal late som du ikke er det.

1

Lignende innlegg

alder

Kronprinsessen er blitt 50 år, og er stadig blendende vakker. så mye klager eldre kvinner over alderens herjinger. Har spekulert på fenomenet "gamle griser". Det er ikke seksualoiteten i ungdommen som...
1
1 svar

Dating

Dersom du skal finne en kjæreste, søk på Sukker.no, man kan bli helt overveldet over hvor mange flotte kvinnerdey er der, styr unna C-date, det er ekstremt vanskelig å si opp abonnementet, når du opp...
1
0 svar

losjeskrål

Mureriet alene skaper utalligefortvilte single. Du som er ond murerkvinne, kunne du levd sammen med en "utafor"? Umulig. Under postmodernismen, liksom Mars går bakover, går kvaliteten på kulturen bako...
1
0 svar
Psykologi Script Publisert

Warholm

Se bort fra moralen, så er Warholm og Northug litt av samme typen, smarte, følsomme (det er her hemmeligheten ligger), som gjør det utrolige ved de største anledninger.
1
0 svar
Psykologi Script Publisert

Bråthen

Bråthen er simpelthen uavsettelig, det må skiforbundet forstå. De er nødt til å nøye seg med en advarsel, noe sånt, dette er en tapt sak for dem. Bråthen kan vel også roe seg litt. Det må komme til et...
1
0 svar
Psykologi Script Publisert

Bråthen

De som vil sparke Bråthen, kan alle skiftes ut, uten at noe av større verdi for norsk hoppsport går tapt. Bråthen derimot (og Støckl), er enestående ressurser for hopplandslaget. At Bråthen kanskje h...
1
0 svar
Psykologi JOlsen Siste svar

Depresjon som aldri tar slutt.

Jeg har vært mer eller mindre deprimert siden 70 tallet Jeg har vært deprimert siden tidlig på og er det fremdeles, mer eller mindre. Går på antideppresiva men det tar ikke alt. En ødelagt barndom har...
1
3 svar
Laster...