Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Vahlleys jubileumsquiz-Nedtellingstråd

6.januar 2008 startet Quizlegenden Vahlley opp sin første quiz på vgd: Vahlleys Geografiquiz. Da Vahlley avsluttet/tok en lengre pause som quizmaster på vgd, så lovet han at dersom vgd og brukeren Vahlley fortsatt eksisterte, så ville han arrangere enn jubileumsquiz i januar 2018, 10 år etter sin første quiz på vgd. Siden vgd og brukeren Vahlley fortsatt eksisterer, så er det på sin plass med en egen nedtellingstråd. tar da telle-utgangspunkt i at quizen starter 6.januar, selv om Vahlley kun har sagt januar 2018

Det er i dag 357 dager igjen til Vahlleys jubileumsquiz !

3
35 svar

35 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Vahlley

Jeg registrerer at jeg i 2014 uttalte at jeg ikke kunne utelukke en comeback-quiz i forbindelse med 10-årsjubileet for min første quiz her på VGD (jeg har altså aldri lovet noe - det er Eksberten sine ord).

Og jeg registrerer (med hygge) en viss interesse her inne for at denne jubileumsquizen skal bli en realitet.

Jeg har etter nøye vurderinger (av indre motivasjon, tidsbruk m.m.) kommet fram til at jeg lanserer en jubileumsquiz her inne på quizforumet. Jeg skal i løpet av kort tid komme med en egen tråd om dette, men jeg kan foreløpig si følgende:

- Jeg kjører quiz hver dag her på quizforumet i hele januar 2018 (unntatt fredager og lørdager) kl. 2200. - Første quiz: mandag 1. januar. Siste quiz: onsdag 31. januar. - Formatet vil ligne på det jeg hadde i mine aller første quizer fra 2008 ("Vahlleys geografiquiz" eller noe i den dur), men jeg kommer ikke til å begrense meg til bare geografi denne gangen.

Stay tuned! Se opp for ny tråd! Og spre gjerne ordet!

...men så, etter 31. januar, må det bli slutt på maset :-)

5

Eksberten

225 dager igjen til Vahlleys jubileumsquiz !

Den fjerde runden av historiequiz ble vunnet av BornThe4thOfJuly.

Det oppsto en del problemer med overgangen til nye vgd og da den femte historiequizen skulle finne sted, var det ikke mulig å åpne nye tråder. Dermed ble også den femte historiequizen arrangert i tråden Quizmania 1 - Historie 4. Her ble det tredelt seier mellom 1769, Ulrich2 og Vraslosken. Sistnevnte var quizdebutant den dagen og han skulle få en god karriere i Vahlleys quizer. Men etter å ha glemt for andre gang på kort tid delta i en finale i quizmanesjen 2011, som han var kvalifisert for som regjerende ukesvinner. Så kom han med denne uttalelsen: "FAEN! Melder meg herved ut av quizmanesjen for alltid i skam. Sorry Sorry Sorry. Herregud. Beklager. Sorry." Han holdt ord og dukket aldri mer opp i Vahlleys quizer. Vraslosken Ga seg på vgd i 2013. Dukket også opp enda en debutant i historie 5; CFN fikk 2 poeng og er stadig aktiv på vgd.

2

Eksberten

232 dager til Vahlleys jubileumsquiz !

I naturvitenskap 4 ble det delt seier mellom happydeathsuite og nykommeren Trylle_Chris med 7 poeng hver. Trylle_Chris ga seg på vgd i 2013.

Dagen etter der var det klart for fjerde runde i filmquizen. Biermann tok en suveren seier med 13 poeng. En nykommer som fortsatt er aktiv på vgd dukket opp; malacay3 har rundet både 15 år og 15 000 innlegg på vgd, men i quizdebuten ble det 0 poeng.

2

Eksberten

235 dager til Vahlleys jubileumsquiz !

Uke 3 ble avsluttet med samfunn og sport. Vinnerne ble hhv. BornOfThe4thJuly og mashadar2.

Uke 4 ble innledet med musikk og her dukket det opp to nye quizere, som fortsatt er aktiv på vgd. Bjoro tok ingen poeng, det tok derimot MrManUtd, som ble nr 5. Vinneren ble happydeathsuite.

2

Eksberten

236 dager til Vahlleys jubileumsquiz !

Historie var populært i Quizmania og i runde 3 dukket det opp hele 4 nye quizere, som fortsatt er aktiv på vgd. Vinneren ble BornOfThe4thJuly, som vant foran nykommeren Sorte Baron. Nest beste nykommer var Mohansa på fjerde plass. De to siste nykommerne MorningWood og Watineez tok ikke poeng i quizdebuten.

2

Eksberten

Historie var populært i Quizmania og i runde 3 dukket det opp hele 4 nye quizere, som fortsatt er aktiv på vgd. Vinneren ble BornOfThe4thJuly, som vant foran nykommeren Sorte Baron. Nest beste nykommer var Mohansa på fjerde plass. De to siste nykommerne MorningWood og Watineez tok ikke poeng i quizdebuten.

Oppdaget nå at denne quizen ble utsatt 34 dager til 15.12.08. Noe som igjen betyr at alle disse 4 ikke fikk sin quizdebut i historie "3". Utsettelsen skyldtes omleggingen til nye VGD.

Det er nå 231 dager igjen til Vahlleys jubileumsquiz !

Det var i samfunn 4, som ble arrangert 22.11.08 at mohansa og MorningWood fikk sine sterke quizdebuter. mohansa vant i debuten, mens MorningWood ble nr 4.

I sport 4 var det rekordhøy deltakelse og et par deltakere som var aktiv på vgd i 2016 var blant debutantene, men verken Truls-S eller wrmar tok poeng. muzzle vant sportsquizen med 8 poeng.

1

Lignende temaer

Bilde

Humor

Humor

Bilde

Backstage

Backstage

Bilde

Brann

Brann

Bilde

Været

Været

Bilde

Tippekonkurranser

Tippekonkurranser

Laster...