Reisetips

globe-eagle

Noen som kjenner til Continental Airlines

Hei,

ER det noen som kjenner til Continental Airlines. Ser dette er det eneste selskapet som flyr direkte Oslo New York, og lurer på om noen har erfaring (god eller dårlig) med dette selskapet.

Takker for alle svar

1
13 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Reiste med Continental i fjor til Guatemala, via New York og Houston. Det fungerer greitt, einaste aberet med den turen var at me hadde utrulig dårlig tid mellom avgangane. Den eine rakk me ikkje, men blei satt opp på neste fly. Dette var fra Houston til New York på heimreisa.

--------------------------------------------------------------------------- “We murdered them 0-0.”

1

Har reist med Continental flere ganger frem og tilbake over dammen. Helt greie de. Men noe negativt er det jo: Relativt trangt på krøtterklasse, og det koster 5 dollar for en øl. Møt opp på Gardermoen MINST 2 1/2 time før avgang. Sikkerhetssjekken deres er meget omfattende.

1

Hei

Vi vurderte også denne flighten men den var dyrere enn å fly via Amsterdam for vår del. Men jeg benyttet Continental fra Amsterdam til NYC og jeg var ikke så imponert. Servicen var ikke bra, den personlige TV skjermen funket ikke 100% verken til NYC eller hjem igjen.

Mvh Gard http://gardkarlsen.com - reisebrev og bilder

1

De flyr gamle Boing 757 på denne ruten og de er ikke helt oppdatert mht underholdning og slikt. Du kommer deg greit fra A til B, men ikke med de beste stolene, plassen eller underholdningen. De tar seg også betalt for alkoholholdig drikke, for de som synes det er kjipt.

Fordelen er at du kommer mye raskere frem, så det får bli en vurdering fra deg om du ønsker direkterute med heller dårlig tilbud av div eller mellomlanding og dertil lenger reiserute.

Selv velger jeg Continentals direkterute før alt annet.

1
Larsabal De flyr gamle Boing 757 på denne ruten og de er ikke helt oppdatert mht underholdning og slikt. Du kommer deg greit fra A til B, men ikke med de beste stolene, plassen eller underh...

Har funnet flight for 3600 t/r med dette selskapet, kontra 4100 for SAS og 3900 med KLM. Det som er det beste er jo at det er direkte da. Om man må batale noe for alkohol bryr meg ikke, kontra det at en slippre mellomlanding.

For det er vel ingen andre som fly direkte fra Oslo?

1
globe-eagle Har funnet flight for 3600 t/r med dette selskapet, kontra 4100 for SAS og 3900 med KLM. Det som er det beste er jo at det er direkte da. Om man må batale noe for alkohol bryr meg...

Nei, ingen andre flyr direkte enda. SAS har i den siste tiden vurdert å starte opp igjen med direkterute, men det blir nok evt ikke før til sommeren.

Som sagt tidligere, hadde jeg vært deg hadde jeg gått for 3.600 for direkteflight, det er en ok pris og du slipper mye pes mht mellomlanding og lengre reiserute.

1
Larsabal Nei, ingen andre flyr direkte enda. SAS har i den siste tiden vurdert å starte opp igjen med direkterute, men det blir nok evt ikke før til sommeren. Som sagt tidligere, hadde jeg...

Det blir nok lenge til om noen gang SAS starter opp igjen fra Oslo til NYC. Per dags dato har SAS mangel på langdistanse fly og de rutene som står først i Køen er Stockholm-Beijing og København-Hong Kong og København-San Francisco etter hva jeg hører

1
Someone Det blir nok lenge til om noen gang SAS starter opp igjen fra Oslo til NYC. Per dags dato har SAS mangel på langdistanse fly og de rutene som står først i Køen er Stockholm-Beijing...

For litt under ett år siden var SAS på utkikk etter en 767'er de kunne leie til denne ruten, men de fant det ikke. De har fremdeles masse kompetanse på denne flytypen og så at Continental fikk det til å fungere og ville prøve igjen. Hva som har skjedd siden det vet jeg ikke.

At man skal fly fra OSL til Stockholm, for så å fly "tilbake" over Oslo på vei til NY er meningsløst. SAS router nordmenn denne veien så godt de kan siden ruten fra CPH som regel klarer å fylle seg selv. I hvert fall etter de kuttet fra to til en flight om dagen fra CPH.

1

Fløy med Continental Airlines julen 2005 til Chicago via Newark. Hadde ingen dårlige erfaringer. Oppfattet personalet som hyggelige, og bagasjen kom frem hel og i tide:-) Forloveden min reiste med Continental til Oslo i høst, og han klaget over liten plass mellom setene(han er rundt 1.85.), det er vel ganske negativt for folk over en viss høyde når det gjelder Continental(men det er vel mer eller mindre det samme hos SAS, KLM og andre også).

1
LauraC Fløy med Continental Airlines julen 2005 til Chicago via Newark. Hadde ingen dårlige erfaringer. Oppfattet personalet som hyggelige, og bagasjen kom frem hel og i tide:-) Forlovede...

Har flydd flere ganger med CA over dammen, og i USA, og ha vært fornøyd hver gang.. Mht seter ombord, så er det jo bare å gå på nett 24t før avgang å booke plasser..velger en den siste raden av nødutgangen har en drit god plass, for der har en jo ekstra ben plass + at en kan legge ned seteryggen..

God tur!

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Siste svar

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
1 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
2
2 svar
Laster...