Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Klar for å bestille tur til Usa i August/september

Hei, Skal dra 2 stk i midten av 20 årene, har nå booket flybilletter via Air France til USA Ankomst New york 19 August - Avreise Miami 8. Sept.

Siden reisedatoen er satt har jeg satt opp ett program, ønsker tilbakemelding og andre forslag. Målet med turen er og se og oppleve USA samtidig som man kan ha tid til litt avslapping.

Mitt program ser slik ut nå, i parantes hva som er tenkt å gjøre

19-23.08 New york (shopping, traske rundt og severdigheter Statue of Libery, Empire st. bulding, ground zero.)

Tog til

23-25.08 Washington(severdigheter: white hus etc.)

Fly til

25-28.08 Orlando(Disney world)

Leiebil til

28.08-02.09 Key West (US1, strand og avslapping, vannsport)

Leiebil til

02.09-08.09 Miami (By og strand)

Vet det er endel risiko med Florida med tanke på høst og stormer, men utifra det jeg har sett og hørt andre steder, så varer dette som regel kun 1 dag før ting er normalt igjen?

Har også tenkt på og ikke booke så mye etter Orlando (28.08) på forhånd, og heller ta ting litt som det kommer, hvor lett er det å finne ledig kapasitet på ok hoteller/moteller ved og bare møte opp, og prisen er vel noe dyrere enn om du booker i god tid?

Takker for alle svar

1
10 svar

10 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

FFK1903_

19-23.08 New york (shopping, traske rundt og severdigheter Statue of Libery, Empire st. bulding, ground zero.)

Tog til

23-25.08 Washington(severdigheter: white hus etc.)

Hva med en stopp halvveis i Six Flags Great Adventure? Ligger rundt 11 mil sørover fra New York, og har en god del berg- og dalbaner som vil være av interesse om dere vil ha litt fart og spenning på turen. Blant annet Kingda Ka som vel er blant de høyeste og raskeste - om den ikke har begge rekordene ennå.

Har planer om å dra dit i kombinasjon med New York til neste år nemlig!

1

Avery

Washington DC er en av mine favorittbyer i USA. Prøv å få et hotell så nærme "The Mall" som overhodet mulig. Bruk tida til fots, gå opp og ned the Mall fra Captitol til Lincoln. Stopp innom og bruk litt tid på alle memorials underveis. Se Det hvite hus fra begge sider. Hopp gjerne på en open top sightseeingbuss, da får du se ting i byen du ikke rekker til fots. Alt fra museumer til Watergate.

Hopp av på Arlington kirkegård og bruk et par timer der. Det blir sannsynligvis det du vil husker best fra USA-turen i etterkant. Utrolig rørende. Husk kamera!

En ting jeg ikke fikk sett sist jeg var der var Washington-katedralen. For oss som elsker TV-serien The West Wing så spiller den katedralen en stor rolle. Du kan hoppe av sightseeing-bussen der også.

1

kibby

Washington DC er en av mine favorittbyer i USA.

Støttes :)

1

VivaLV

Det høres ut som en fin tur.

Har vært alle stedene (bortsett fra Washington).

Orlando ville jeg gjort en liten vurdering av, men regner ikke med at du ombestemmer deg pga. at jeg skriver det. Men hvis dere f.eks. allerede har vært i tvil.....

Selv om det absolutt også er par der (uten unger) så er det jo først og fremst for barna og man kan nok bli lei av å surre rundt der i 3-4 dager i varmen.

Som nevnt så forsøk å søk opp de små hotellene/gjestehusene i Key West. De er ofte ikke noe mer dyrt enn de mer ordinære.

Skulle til å anbefale El Rancho Motel, men ser den har fått plassering nr. 93 ut av 99 på Key West, så det burde være mulig å få noe mye bedre og kanskje også tom. billigere.

Vær oppmerksom på at noen av stedene i Key West er for homofile og også noen av for nudister, så ta en ekstra sjekk slik at dere ikke havner på ett slikt sted. Dvs. de fleste homofile stedene er vel også åpne for par, slik at det burde ikke være noe problem sånn sett.

Forsøk å få hoteller i gangavstand/sentralt alle stedene. Spesielt Key West/Miami.

Som også allerede nevnt. Alle disse reisestedene er mye omtalt her på foruemt, så du kan finne masse tips hvis du søker opp gamle tråder.

1

petlok1

Vedr Key West: Flott strand + parkanlegg litt sør på øya (bak flyplassen). Utegriller, servering, utleie av snorkelutstyr o.l.

Må nok regne med at det regner noe der nede, kanskje til og med hver dag, men det er ofte over iløpet av en times tid. Det er mer enn varmt nok uansett.

1

Pooh-de-Peche

Takker for alle svar

Glemte å nevne at fergeturen fra Manhattan til Long Island er et meget billig alternativ til turistfellebåtene. Og langt mer trivelig.

1

Someone

Antar du mener Staten Island.....

1

Pooh-de-Peche

Ja, selvfølgelig mente jeg Staten Island. Men Long Island er også verdt et besøk. Leiebil igjen, i så fall.

Dette surrehuet liker i et hele tatt N.Y. og omegn.

1

Larsabal

Glemte å nevne at fergeturen fra Manhattan til Long Island er et meget billig alternativ

Ikke bare meget billig, den er til og med gratis!

Jeg anbefaler trådstarter å søke på forumet vedr New York, det er en dullion innlegg om byen over alle byer her inne.

Når det gjelder Key West er det virkelig anbefalelsesverdig. Veldig hyggelig by med utrolig sjarm og historie. Ta turist-toget som går stort sett hele tiden og lytt til hva sjåføren sier, byen har en ganske unik historie i amerikansk sammenheng og på tross av at slike turist-tog egentlig ikke er min favorittsyssel når jeg er på tur var det 90 meget lærerike og morsomme minutter.

Prøv også å finne en av de små, koselige bed/breakfast eller privatdrevne hotellene inne i byen. Mye, mye koseligere enn de store hotellene som ligger i utkanten. Selv bodde vi (2 voksne + 2 barn) én natt på Sheraton Suites i utkanten og var ikke så fornøyd. Rommet i seg selv var helt OK, men ellers virket det ganske shabby i tillegg til at det lå langt unna sentrum.

1

Lignende temaer

Bilde

Musikk

Musikk

Bilde

Språk

Språk

Bilde

Podcast

Podcast

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...