Reisetips

summerred

Resort fees på hotell i Las vegas

Hei!

Resort fee.... Er dette betaling for å benytte seg av basseng-områdene på hotellene? Har alle hotell dette?

Vi har tenkt til å bo på Venetian, er det noen som vet hva det koster her? Eventuelt erfaringer med dette hotellet og bassengområde? Eller noen andre anbefalinger. Kan i den sammenheng nevne at vi er et par som skal over og gifte oss;-) og vil ikke ha et party-hotell.

1
8 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Her finner du oversikt over alle hoteller i Vegas med eller uten resort fees.

http://www.resortfees.com/las-vegas/

Venetian har 17$ i resort fee som inkluderer Internett WiFi og Gym pluss gratis aviser.

Venetian er kanskje det flotteste casinohotellet på Stripa så dere kommer til å få et fantastisk opphold der som et par.

Husk å ta gondolen med den syngende gondolføreren som tar dere gjennom kanalen i "Venezia" .

2

Vi har tenkt til å bo på Venetian, er det noen som vet hva det koster her? Eventuelt erfaringer med dette hotellet og bassengområde? Eller noen andre anbefalinger. Kan i den sammenheng nevne at vi er et par som skal over og gifte oss;-) og vil ikke ha et party-hotell.

[Slettet]

1
Kjetil_e Er ikke også Nevada den eneste delstat i USA hvor Prostitusjon faktisk er lovlig?

Ser mye på Cops og det er nok en utbredt misforståelse som gjør at mange kommer i konflikt med politiet (som nevnt av caliblue).

Prostitusjon er ulovlig i de fleste fylker/kommuner i Nevada hvor turister ferdes, inkludert Clark County (Las Vegas), Washoe County (Reno) og Douglas/Carson (Lake Mead).

Men for de interessert så er det bedre og mer utfyllende forklart på Wikipedia:

http://en.wikipedia.org/wiki/Prostitution_in_Nevada

1

Bodde på Palazzo i sommer og betalte ikke ekstra for bassengområdene. De har forøvrig et par områder som du kan betale ekstra for å bruke. Koster sikkert flesk.

Vi valgte Palazzo pga. datteren min hadde bodd der noen ganger og synes at bassengområdene var fine. Forøvrig er hotellet ikke så "harry" som visse andre og hotellgjestene er "normale", ikke "trailer trash" eller overfeite, usunne amerikanere.

Vi hadde en suite som bestod av to dobbeltsenger, salong, spisebord, skrivebord/arbeidsbord, kjøleskap og tre flatskjermer. Den ene flatskjermen var på badet. Badet var stort og fint. For denne herligheten betalte vi omregnet nkr.1200.-. Prutet selvfølgelig ned til denne prisen, men det ble det samme som hotels.com.

Betalte ekstra for treningsrom og internett.

Husk at det er sensorer i kjøleskapene, så hvis du flytter på noe, blir det notert som brukt og du må betale dyrt for dette.

1

Forøvrig anbefaler jeg Louis Theroux sin dokumentar "Louis and the Brothel" hvor han oppholdte seg 3 uker på The Wild Horse Ranch.

Louis har forøvrig også en dokumentar om Las Vegas "Gambling in Las Vegas".

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Siste svar

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
1 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
2
2 svar
Laster...