Reisetips

AutomaticMan

Gjennomgående billett med overnatting

Hei.

:)

Vi flyr til Frankfurt i morgen ettermiddag og videre til Ho Chi Minh på lørdag formiddag, på én gjennomgående booking. Hvordan pleier det da å fungere med innsjekket bagasje?

A) den hentes ut og sjekkes inn igjen? B) Kan den hentes ut og sjekkes inn igjen? C) Kan den ikke hentes ut? D) Ingen av de overnevnte.

Greit å vite i forhold til håndbagasje, siden vi drar inn til byen og har en hostellovernatting som mest sannsynlig inkluderer en tur på byen.

Bill. mrk. "God sommer!"

1
8 svar

Dette var dårlige nyheter dersom det er slik over alt. Til vinteren har jeg en overnatting på Gatwick før jeg fly videre til Bergen. Kommer fra sørlige strøk og flyr med Norwegian begge etappene. Jeg tok det som en selvfølge at vi ikke trengte å hente bagasjen og levere den inn igjen noen timer senere.

Nei, dette må jeg finne ut av!:)

1
Leffa Dette var dårlige nyheter dersom det er slik over alt. Til vinteren har jeg en overnatting på Gatwick før jeg fly videre til Bergen. Kommer fra sørlige strøk og flyr med Norwegian...

Siden DY i utgangspunktet er et punkt til punkt selskap så må du nok regne med at bagasjen må hentes ut. Alle doble flygninger med DY (med unntak av de få du kan få gjennomgående bilett på) må du ta ut bagasjen og sjekke den inn på nytt. Også selv om det ikke er en natt i mellom for å si det slik.

1

Lignende innlegg

Språk Hansaguden Publisert

Språklige morsomheter.

Bøye seg i hatten.(Heidi Weng) BØYE SEG I STØVET og TA AV SEG HATTEN. Folk står sild som tønne. FOLK STÅR SOM SILD I TØNNE. Koster det hvite i skjorta. KOSTER SKJORTA og KOSTER DET HVITE I ØYA. Han ka...
1
0 svar
Reisetips riveland Siste svar

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
1 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
2
2 svar
Laster...