Reisetips

eirunn

Roma hotell tips

Vi skala reise til Roma i høst. Er det noe område dere kan anbefale når det gjelder hotell. Ønsker å bo sentralt, bør være enkelt å komme seg fra flyplassen til hotellet. Kanskje noen har et hotell og anbefale, trenger ikke så mye luksus, men ok standard.

1
10 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Roma? Bo så nærme Pantheon-plassen som mulig. Legg heller noen hundrelapper ekstra på bordet for å slippe unødvendig tid på kollektivt mas.

Du finner mange bra hoteller i området for ca 1500,- natten +/-

Derfra er det gåavstand til alt i Europas mest fantastiske by.

1

Anbefaler Hotel Academia, ligger rett rundt hjørnet til Fontana di Trevi. Gangavstand til Pantheon og Piazza Navona blant annet.

1

Hei!

Første bud er å bo sentralt, dvs. i nærheten av det historiske sentrum. På min hjemmeside www.romareiser.no finner du mer om hvor det er best å bo i Roma. Husk at du enten må ta taxi eller metro hvis du bor for langt ut. Områdene rundt Pantheon, Piazza Navona og Trevifontenen er best. Det er også bra å bo ved Spansketrappen eller i det pittoreske Trastevere. Min favoritt er Colonna Palace på Piazza Montecitorio. De har en fantastisk flott takterrasse som kun benyttes til frokost. Resten av døgnet er den til fri disposisjon. Men, gå som sagt inn på min hjemmeside. Der er det mer informasjon.

Buon viaggio!

Hilsen www.romareiser.no

1

I motsetning til deg hevder jeg at det er helt greit å bo ved Termini. Det er da bare å ta buss - såre enkelt og billig (eller undergrunnen). Samme hvor en er i Roma og vil tilbake går det en buss i nærheten. Takterasse er ikke akkurat nødvendig, en ser da bare tak, ikke som i Istanbul der en ofte har en fantastisk utsikt over byen og Marmarahavet eller Bosporosstredet.

1
Liq I motsetning til deg hevder jeg at det er helt greit å bo ved Termini. Det er da bare å ta buss - såre enkelt og billig (eller undergrunnen). Samme hvor en er i Roma og vil tilbake...

I motsetning til deg hevder jeg at det er helt greit å bo ved Termini. Det er da bare å ta buss - såre enkelt og billig (eller undergrunnen). Samme hvor en er i Roma og vil tilbake går det en buss i nærheten

Jeg liker også å bo ved Termini.

Enkelt å greit med transport til og fra flyplassen. Det er billig. Og det er enkelt å komme seg rundt med buss og undergrunn.

Taxi bruker jeg sjelden.

1
Liq I motsetning til deg hevder jeg at det er helt greit å bo ved Termini. Det er da bare å ta buss - såre enkelt og billig (eller undergrunnen). Samme hvor en er i Roma og vil tilbake...

Hver sin smak! Jeg har bodd mange steder i Roma gjennom alle de år jeg har besøkt byen. En av fordelene ved å bo i gangavstand er at du på noen få minutter er tilbake på hotellet for en strekk på bena. Det er ikke alltid like enkelt å praie en taxi på gaten i Roma. Ofte stopper de ikke og du må forsøke å finne holdeplassene. Enig i at det er greit med buss og metro, men det er mer sjarmerende å bo i det historiske sentrum. Jeg synes det er noe av poenget med et Romaopphold.

Vi gleder oss stort over utsikten fra "vår" takterrasse. Der kan vi bl.a. sitte å beskue Peterskirken i det fjerne.

Mange tar kontakt med meg gjennom min hjemmeside www.romareiser.no. Jeg får mange hyggelige tilbakemeldinger med takk for mine anbefalinger om bl.a. steder å bo og steder å spise.

stein@romareiser.no

1

Riktig fin hjemmeside! :)

Den ga meg skikkelig flashbacks til særoppgven om Italia da jeg studerte reiseliv... det er ikke småtterier en skal få med seg når deg gjelder ting å gjøre i Roma!

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Siste svar

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
1 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
2
2 svar
Laster...