Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Forsinkelser, kanselleringer, mistet bagasje, ødelagte ferier, streik, køståing osv er ting som nordmenn er fryktelig opptatte av.

Noe av grunnen er jo at Norwegian skulle ta ræva på hele flynorge med de nye Dreamliner-flyene, så når det da blir mye trøbbel med disse er det klart at Medie-Norge går bananas. De har jo selv vært med å bygge Kjos opp, nå er det på tide å ta han litt ned igjen.

Ellers er jeg enig i at 3,5 time forsinkelse skjer hele jævla tiden. Kanskje ikke så ofte på Gardermoen som ellers i Europa, men det er uansett en bagatell i den store sammenhengen.

1

Det er vell i grunnen ganske ofte at førsteside sakene i flere av de store avisene, absolutt IKKE er noen forside sak! :)

Men da vet vi det også..

1

Her er det vel ikke snakk om EN forsinkelse, men heller det at samtlige NY avganger med Norwegian blir forsinket, noen opp til et døgn?

1

Når Kjos går ut med svært høye kneløft og proklamerer at han skal revolusjonere langdistanseflygninger, så må han/Norwegian regne med at media følger med og venter på revolusjonen.

Så langt har det eneste revolusjonerende med Norwegians langdistanse vært upåliteligheten til deres nye maskiner. Den er rett og slett revolusjonerende dårlig.

Kjos har tatt seg vann over hodet og satset på lange flyruter alt for tidlig, basert på knøttliten flåte (2 fly, p.t.) og usikkerhetsmomenter med helt ny flytype.

At media slenger seg på og skriver om forsinkelsene er ikke overraskende.

1

Hverken Norwegian eller Kjos kan skyldes på når det gjelder problemene med deres nye fly.

De får jo flyene fra Boeing og forventer at de er friske og raske. Når det ikke er tilfelle så er det Boeing sitt ansvar å rette opp barnesykdommene.

Så kan man heller rette kritikk mot Norwegian for at de suger på info og andre ting når uhellet først er der..

Jeg forventer at drømmeflyene er i full drift og at barnesykdommene er en saga blott når jeg skal til Orlando neste høst...

1

Latterlig hele greia. TV2(?) var også på Gardermoen og intervjuet folk som kom med flyet. Skulle tro de hadde kommet hjem fra en krig eller naturkatastrofe.

1
cruisecontrol Hverken Norwegian eller Kjos kan skyldes på når det gjelder problemene med deres nye fly. De får jo flyene fra Boeing og forventer at de er friske og raske. Når det ikke er tilfell...

Hverken Norwegian eller Kjos kan skyldes på når det gjelder problemene med deres nye fly.

Selvfølgelig kan man det. Andre selskaper som har kjøpt 787 har tatt konsekvensen av at det er en helt ny flytype og faset de sakte med sikkert inn i produksjonen etter en del turer på kortere ruter for opplæring og innkjøring. De har også ekstra fly av andre typer som kan settes inn ved evt problemer.

Norwegian brukte sitt første fly noen uker til/fra syd-europa og London, før det skulle fly kontinuerlig mellom scandinavia og BKK/JFK. Fly nr 2 (og de som kommer senere) er planlagt rett i produksjon, helt uten sikkerhetsnett i form av reservefly el.l. Helt nye fly har innkjøringsutfordringer, sånn er det bare. Det skulle Norwegian tatt hensyn til.

1

VG skrev at 90% av Norwegian dreamliners var i rute mens 10% hadde problemer . Og det er kun det vi leser i media.

Men husk at det er 90% sjanse for at ditt fly er i rute .

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Siste svar

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
1 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
2
2 svar
Laster...