Reisetips

Kowi

Varm ferie i November! Tips?

Heisann!

Jeg og dama tenkte å ta en ferie, men ho har ikke tid før November pga studie.

Vi ønsker å dra et sted hvor det er varmt og godt, og gjerne litt å se på!

Noen tips?

1
18 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Reddkongen og laos

stadig litt regn og torden

Monday, 30 34 | 21 °C Mostly Cloudy Chance of Precipitation 0% Wednesday, 2 30 | 21 °C Chance of T-storms Chance of Precipitation 40% Thursday, 3 31 | 21 °C Partly Cloudy

1

Ja, det er jo da hauger av muligheter ut fra økonomi, lyst og tid.

Sør-Amerika, Kaibien, Afrika, Midtøsten, Asia...

2
Reddkongen stadig litt regn og torden Monday, 30 34 | 21 °C Mostly Cloudy Chance of Precipitation 0% Wednesday, 2 30 | 21 °C Chance of T-storms Chance of Precipitation 40% Thursday, 3 31 |...

stadig litt regn og torden

Men november skal normalt markere at "The Rainy Season" er i ferd med å gå over, da.

Tror nok det er gode sjanser for mye sol og samtidig ikke så varmt vær fra november.

Det er vel egentlig den beste tiden. Etter nyttår blir det bare varmere og varmere, og det blir skikkelig overkill varme i april-mai.

Vi drar i slutten av desember, og drar videre til New Zealand og kommer tilbake til Thailand igjen i slutten av januar. Jeg syns det er levelig rundt de tider.

1

Vi ønsker å dra et sted hvor det er varmt og godt, og gjerne litt å se på!

Noen tips?

Gran Canaria har godt klima og er bare drøye 5 timer med fly fra Sydnorge.

1

Thailand, selvfølgelig!!

Det er mye god mat.

Mat for en drøy femtilapp:-)

Det morsomste ved dette snåle folket er å bertakte Den Ekte Lykke de opplever når de spiser.

Helt psykedelisk. Det er Ekte Lykke.

I Thailand har de kun ett måltid pr. dag. De begynner å spise når de våkner, og er ferdige når de sovner om kvelden. Helt sant.

1
tikk Da var jeg også vel " plassert" i Bangkok, på et av byens bedre hoteller. Har som vanlig store planer om å ta meg ut og se ting. Men har mer enn nok med å slappe av, som vanlig. Va...

Det er vel Loy Kratong festival ved neste fullmåne, dersom jeg husker riktig. Da skjer det litt eksotiske ting.

God grunn til å ta seg til et eller annet sted (som de lokalkjente anbefaler deg) og se ting. Dersom du fremdeles er i Thailand, da.

1

Ehhh. dette ble uklart.

Det er ved fullmåne i november det er Loy Krathong, altså. Det er søndag 17. november i år.

Bare for å gjøre det klart.

1

Mitt førstevalg er Sør-Goa. Eventuelt i kombinasjon med Nord-Goa der det er litt mer fart og spenning, og mange turister. I Sør kan dere finne hyggelige, små hytter nede ved stranden. Spise godt for slikk og ingen ting. Folk er fantastisk hyggelige, og det er mer enn nok å se på. Strendene er flotte og nesten folketomme. Vi fikk dra ut med en lokal fisker en dag for å se delfinene. Dere kan ri, finne en yogalærer eller hva med en lokal spadag? Er dere romantiske, ja da er det bare å reise dit!

I Nord er det mye liv og røre, og masse folk. Men fint på sin måte. Her finner dere en rekke restauranter, barer og diskotek. Ganske så vestlig er det, til tross for at man er i India. Kanskje en bra start om man er litt skeptisk til landet i utganspunktet?

Dere får mye for pengene deres. Og været? Blå himmel - ofte! Lange fine strender :-) Fantastisk god mat. Fly gjerne via Helsinki, det går kjapt.

2
fargerik Thailand, selvfølgelig!! Det er mye god mat. Mat for en drøy femtilapp:-) Det morsomste ved dette snåle folket er å bertakte Den Ekte Lykke de opplever når de spiser. Helt psykedel...

Det morsomste ved dette snåle folket er å bertakte Den Ekte Lykke de opplever når de spiser.

Helt psykedelisk. Det er Ekte Lykke.

I Thailand har de kun ett måltid pr. dag. De begynner å spise når de våkner, og er ferdige når de sovner om kvelden. Helt sant.

He he, denne så jeg nå og den var god og helt riktig.

Ja ikke bare Thailand men nabolandene også, du beskriver det helt riktig. De spiser konstant og alle fortau er dekka med folk som sitter på plaststoler osv. og spiser og ser lykkelige ut og smiler.

Egentlig, .... Vietnam er mest psykedelisk på dette området. Spisinga tar ingen ende.

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Siste svar

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
1 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
2
2 svar
Laster...