Reisetips

HpUnited

London & hotell

Reiser til london neste år. Har allerede funnet og bestilt fly fra Bergen-London t/r for 850 kr. Blir borte 5 netter.

Har ennå ikke funnet hotell. Vil ha turen så billig som mulig, men vil ikke ha et dårlig hotell, evt hotell med knøtt lite rom osv..

Har funnet hotell i Croydon som er 16-18 minutt med direktetog inn til London Victoria. Priser ca 9 pund t/r pr person... Dette hotellet (helt nytt premier inn) koster i snitt 400 pr natt for dobbeltrom. (totalpris for rommet).

Hvis vi hver dag skal inn til "london" så vil det jo då komme på ca 600 kr natten med tog.. I tillegg så kommer jo evt litt metro når vi kommer til London Victoria hvis vi skal til oxford street. Skal også kanskje på en fotballkamp eller 2 i london så hadde vært en fordel å bo mer sentralt.

Noen som har andre forslag til hotell som ligger sentralt i london og som ikke koster en formue? ca 7-800 kr for dobbeltrom pr natt er ok hvis vi kan bo sentralt og slipper så mye t-bane.

1
15 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg må bare spørre:

Er det ikke bedre å sjekke sider a la Hotels.com på egenhånd? Man får prisen med en gang og man finner brukeromtaler av hotellene, mange av dem fra norske hotellgjester.

Ikke for å snakke ned om brukerne her inne, men du får kanskje tips om tre hoteller fra tre personers vurderinger, som gjerne ikke har prisen for hånden. Alternativet jeg nevner gir deg prisen med en gang, du får kart over hvor hotellet ligger og du har brukeromtaler fra ikke én forumbruker her inne, men hundrevis av hotellgjester på det aktuelle hotellet.

Det må da være et bedre alternativ?

1

Croydon ligger i Sone 5, det vil si at du kan kjøpe travelcard sone 1 til 6 som du fritt kan bruke på tog og t-bane. Enten det er å komme inn til sentrum med tog eller det er å komme rundt i byen med t-banen. Så det er bare tull å kjøpe egen billett for tog inn til Victoria hvis dere har tenkt å reise med t-banen inne i sentrale London.

Forøvrig så er det vannskelig å finne billige hoteller med grei standard og ikke bitte små rom i sentrale London.

1

Dette er en gjenganger, det er mer enn tusen hotell i London, og jeg har bodd på en 15-20. Men for all del bo ikke i Croydon. Nitrist område og dere må ta tog t/r hver dag inn til London. Søk gjennom Tripadvisor hotell i Earl's Court. Tripadsvisor linker deg da til flere bookingtjenester for hotellet du får interesse for. Les omtaler, ta mange med flere klyper salt.

Dette gjør du absolutt best alene uten å søke hjelp her.

1
Kjetil_e Croydon ligger i Sone 5, det vil si at du kan kjøpe travelcard sone 1 til 6 som du fritt kan bruke på tog og t-bane. Enten det er å komme inn til sentrum med tog eller det er å kom...

Forøvrig så er det vannskelig å finne billige hoteller med grei standard og ikke bitte små rom i sentrale London.

Tja, man må bare lete litt, New York er mye verre i så måte. Skal over en tur i desember, og vi bor i Bayswater. Der får jeg en studioleilighet på 30-35 m2 for en tusenlapp i døgnet. God plass, og veldig livlig nabolag, for en grei penge. Noe helt annet enn Croydon i hvertfall.

Men det kommer jo litt an på hva du mener med billig da... ;-)

1
Kjetil_e Ja nei forholdt meg til at de ville ha et rom til maks 7-800 kr. Og ikke for lite rom. Bruker selv St Giles når jeg er i London, små rom men det gjør meg ingen ting.

Ja nei forholdt meg til at de ville ha et rom til maks 7-800 kr.

Ja, jeg har bare aldri forstått folk som isolerer den ene kostnaden.

TS her snakker om 600 kr døgnet i togutgifter, da virker det helt noldus for meg å bo i Croydon. Totalt vil man da bruke 13-1400 kr døgnet på overnatting og transport, og til den prisen får du et helt kurant rom, sentralt i London.

Har heller aldri skjønt disse som skal bo så langt unna sentrum. Blir som å reise til Oslo, og bo på Olavsgaard på Skedsmo.

1
KingKongHalvor [sitat…] Ja, jeg har bare aldri forstått folk som isolerer den ene kostnaden. TS her snakker om 600 kr døgnet i togutgifter, da virker det helt noldus for meg å bo i Croydon. Total...

Er enig med deg i det, men det TS ikke tok beregning med var at han ikke trenger sepperat togbillet. Han kan kjøpe trawelcard som gjelder og til Croydon. Men enig ville ikke bodd der selv.

Forøvrig er Croydon Londons mest folkerike bydel/Borough.

1

Når en har bodd flere år i London og kjenner begge distriktene særs godt blir det kanskje ikke så merkelig.

1

Har nå bestilt hotell.

Det ble Premier inn Kensington (Earls Court). Kr 3600 for 5 netter.

Det andre alternativet (Premier inn Croydon) koster 2000 for 5 netter + ca 200 i tog ca hver dag på 2 personer (mao 1000 på 5 dager). Så totalt 3000,- Så då var valget enkelt.

Booking.com og andre ting sjekker eg alltid. Er veldig god på å finne gode tilbud, men fant ikke så mye no og lurte derfor på om noen hadde noen gode tips som eg ikke hadde fanget opp der eg normalt søker :-)

1
HpUnited Har nå bestilt hotell. Det ble Premier inn Kensington (Earls Court). Kr 3600 for 5 netter. Det andre alternativet (Premier inn Croydon) koster 2000 for 5 netter + ca 200 i tog ca h...

Har nå bestilt hotell. Det ble Premier inn Kensington (Earls Court). Kr 3600 for 5 netter. Det andre alternativet (Premier inn Croydon) koster 2000 for 5 netter + ca 200 i tog ca hver dag på 2 personer (mao 1000 på 5 dager). Så totalt 3000,- Så då var valget enkelt.

Høres mye mer fornuftig ut.

God tur!

2

Lignende innlegg

Reisetips riveland Publisert

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
0 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
1
2 svar
Musikk mer-musikk Siste svar

Eides språksjov

Noen som kan fortelle meg tittelen på musikkstykket Sjur Hjeltnes spiller rett før «respons» i sesongfinalen 2021 ?☺️(episodenavn «musikken i språket»)
1
1 svar
Laster...