Reisetips

magneo

Jul på gran canaria :)

Hei. Vi har i år valgt å feire jul i Puerto Rico på Gran Canaria, er spent på temperatur, aktiviteter o.l. Noen som har gjort det før oss som vil dele erfaringer. Vi er et par med 2 barn på 6 og 12 år.

1
11 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Var på Tenerife i jula for noen år siden.

Tror også dere vil bli møtt av en del folk som gir dere gratislodd som dere alltid "vinner" på, men som bare er for å lokke dere inn i bondefangeri.

SI ALLTID NEI, UANSETT. Gå dersom de er innpåslitne.

Si også nei til gode tilbud om Timeshare, supertilbud på leiligheter, gratis utflukter med vinsmaking og treretters middager.

Ellers, tror jeg dere sikkert vil ha en fin jul på alle måter.

Jeg tar for gitt at du har bestilt et familiehotell uten nattklubb, disco og julekonserter...for barnas skyld...?

1

Det mest fornuftige stedet på den tiden av året. Da kan dere forvente 25 grader på dagtid. Og selvsagt noe kjøligere på natten. Men ikke under 15

1

Jeg hadde jul ufrivelig på Puerto Rico for noen år siden. Ble sjuk og måtte bli en uke ekstra.

Det er turistplass så er ikke store varriasjonen og spesielle ting. Skal du ha bord på en restaurant så book tidlig. Ellers er barene åpene og f.eks 2 juledag er boxing day med masse kamper osv. om man liker det. Ellers var butikker osv. åpene. Aner ikke helt hva mer jeg skal si da for å være ærlig syntes jeg plassen var ganske kjedelig.

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Siste svar

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
1 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
2
2 svar
Laster...