Reisetips

Pernillel

Fotostativ i håndbagasjen

Vanligvis pakker jeg den i kofferten, men denne gangen reiser jeg bare med håndbagasje. Er det noen som vet om det går greit gjennom sikkerhetskontrollen på OSL (pakket ned i en kabinkoffert)?

1
6 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Så lenge du oppfyller flyselskapets krav til størrelse på håndbagasje, så går det jo greit.

1
Pernillel Hmm ok. Har hørt om reisende som har blitt stoppet fordi sikkerhetspersonalet mente det kunne brukes som våpen, men det var helst i utlandet. Jeg vet ikke hvor strenge de er på det...

Har hørt om reisende som har blitt stoppet fordi sikkerhetspersonalet mente det kunne brukes som våpen

Da er det bare å si "Greit, tar dere fra meg denne, så tar jeg bare å kjøper ei flaske på taxfree-en og knuser denne så har jeg et enda verre våpen."

Funker sikkert!

1
Komunista Hva skjedde?

Jo, jeg ringte og spurte og fikk som svar at det sannsynligvis gikk greit men at det var opp til personalet å avgjøre, dvs. de kunne ikke garantere noe. Siden hele turen ville vært fullstendig bortkastet hvis stativet ikke ble med tok jeg ikke sjansen og sendte det likegodt i innsjekket bagasje. Og det gikk fint og mange fine bilder ble det. :)

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Publisert

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
0 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
1
2 svar
Musikk mer-musikk Siste svar

Eides språksjov

Noen som kan fortelle meg tittelen på musikkstykket Sjur Hjeltnes spiller rett før «respons» i sesongfinalen 2021 ?☺️(episodenavn «musikken i språket»)
1
1 svar
Laster...