Reisetips

Qizz

Konserter i Gdansk

Vi reiser til Gdansk i begynnelsen av des. og blir i 5 dager. Er det noen som vet om det finnes en oversikt over musikalske tilbud i Gdansk? Klassisk, jazz, eller metall.

På forhånd takk:)

1
6 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Gdansk og nabobyene Sopot og Gdynia er mye kjent for den lange sammenhengende stranden. Det er ikke helt årstiden for å besøke den, men mange reiser til Gdansk for shopping. Polen er fortsatt et billig land. Jeg fikk ikke med meg så mye uteliv når jeg var der i sommer, men det sies at mye foregår i Sopot på kvelden. En taxi dit koster ikke alt for mye, mens togbilletten er nesten gratis.

Hvis du er historisk interessert så har du kanskje fått med deg at det var her den 2. verdenskrig startet med beskytningen av Westerplatte i utkanten av byen. Det finnes også et museum i det gamle hovedpostkontoret i sentrum av byen, som ble beskutt i flere timer før de overga seg til tyskerne, som da hadde tatt i bruk granater og flammekastere mot bygningen. Jeg synes museet er verdt et besøk.

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Publisert

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
0 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
1
2 svar
Musikk mer-musikk Siste svar

Eides språksjov

Noen som kan fortelle meg tittelen på musikkstykket Sjur Hjeltnes spiller rett før «respons» i sesongfinalen 2021 ?☺️(episodenavn «musikken i språket»)
1
1 svar
Laster...