Reisetips

elicar

tog Denver- San Fransisco

Noen som har tatt togturen ? Ser at den tar 20 timer. Får man sett noe av feks Rocky Mountains ? Er det verdt turen eller blir det mye tunnelkjøring ?

Ser at man ankommer SF kl 0200. Må man da forlate sovevognen eller blir vognen koblet fra slik at man kan sove videre ?

Planen er en rundtur med leiebil etter dette.

1
2 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Aldri tatt Amtrak, men sjekket litt. Ser ut som det er ca 34 timer det er snakk om, men ankomst på ettermiddagen. Er det en annen rute enn California Zephyr du har sett på?

Vær uansett klar over en ting; det går kun lokaltog (Caltrain) til selve San Francisco. Nærmeste Amtrak-stopp er i Emeryville like nord for Oakland. Siste bit inn til sentrum vil være ca 1 time med buss. Litt avhengig av hvor du skal av.

Jeg ser Amtrak skryter av at det er mye fint å se fra togene, men jeg hadde nok likevel sett meg om etter noe annet. Jeg vil tro du får større utbytte av å fly - så kan man heller ta en ekstra dagstur fra enten Denver eller San Francisco.

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Siste svar

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
1 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
2
2 svar
Laster...