Reisetips

Tazzz

Varme reisemål i Januar!

Vi skal på en liten guttetur i Januar og kunne tenke oss et varmt sted i Europa.

Det er bare en liten langhelg så Thailand o.l. er uaktuelt.. Er det muligheter for badetemperaturer i det hele tatt på den tida?

Noen gode tips?

1
17 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Du må nok til Gran Canaria , er jo samme tidssone som Norge så er det vel 4-5 timer med fly .

Spania og Portugal blir for kaldt i Januar.

1

Prøv Algarvekysten eller Lisboa.

Vi var i Lisboa i romjula i fjor, fantastisk med uterestaurant-temperaturer og flott vær.

Ellers må du nok til Kanariøyene for å få tilnærmet badevær i januar er jeg redd.

1

Som nevnt over her så har ikke en time fra eller til i tidssonen noe å si. Ei heller 4-5 timer på fly. Både Gran Canaria og Lisboa er høyaktuelle reisemål!

Tar jeg feil hvis tenker at Lisboa kanskje er en litt mer interessant by enn Gran Canaria? Føler Canaria blir litt typisk "Charterfeber" i forhold.. Lisboa har vel kanskje mer å by på av gode restauranter osv..?

1
Tazzz Som nevnt over her så har ikke en time fra eller til i tidssonen noe å si. Ei heller 4-5 timer på fly. Både Gran Canaria og Lisboa er høyaktuelle reisemål! Tar jeg feil hvis tenker...

Tar jeg feil hvis tenker at Lisboa kanskje er en litt mer interessant by enn Gran Canaria? Føler Canaria blir litt typisk "Charterfeber" i forhold..

Prøv Las Palmas på Gran Canaria.

En nydelig sandstrand nord i byen, og du er jo i en storby, hvis du skulle være redd for charterturistene.

Ut og spise god mat og drikke god vin. Kan sikkert kombineres med en fotballkamp, elle golf for den saks skyld.

En flott by.

1

Man kan jo faktisk også vurdere Vest eller Nord Afrika som har de samme temperaturer som Gran Canaria og samme reisetid.

Litt usikker på temperaturen i Tunis eller Marokko på den tiden av året .

Men Gambia er jo i charter katalogene og der er vel samme breddegrader som Gran Canaria.

1
startelver Man kan jo faktisk også vurdere Vest eller Nord Afrika som har de samme temperaturer som Gran Canaria og samme reisetid. Litt usikker på temperaturen i Tunis eller Marokko på den t...

Man kan jo faktisk også vurdere Vest eller Nord Afrika som har de samme temperaturer som Gran Canaria og samme reisetid.

Litt usikker på temperaturen i Tunis eller Marokko på den tiden av året .

Tunis vet jeg ikke men, strandlivet i Casablanca og Agadir er ikke overveldende i Januar nei. Kan være heldig, men kalde vinder og vannstrømmer fra Nordatlanteren gir ikke akkurat behagelig følelse når du stikker tåa ned i vannet.

Gambia ligger jo ellers 150 mil sør for Marokko og kanariøyene, men det blir liksom lite Europa da, og er vel mest kjent for "dameturer".

men "guttetur" ? De Marokkanske smellvakre magrib jentene er jo like heite året rundt da... Ja ja gutta og for den saks skyld. :)

1

Jeg har lagt merke til marrokanske jenter og at mange av dem ser bra ut. Men vet ikke hvor lett det er i komme i kontakt med dem, hvis man kommer til deres hjemland.

1

Heite muslimKe jenter "store-o"? Må for første gang "ta av meg hatten" for deg, om du har prøvd dem!

1

Hehe.. Nå er det godt mulig Marrokanske jenter ser bra ut, og det er aldri negativt med bra damer dit man drar, men er så bortskjemt med pene damer her i Norge fra før av uansett!

Heller mot Gran Canaria/Tenerife virker det som. Enten det ellers dropper vi hele sola og drar til en helt annen Europeisk storby..

Noen som vet om det skjer noe gøy rundt om i Europa rundt Januar/Februar?

1
Tazzz Hehe.. Nå er det godt mulig Marrokanske jenter ser bra ut, og det er aldri negativt med bra damer dit man drar, men er så bortskjemt med pene damer her i Norge fra før av uansett!...

Heller mot Gran Canaria/Tenerife virker det som. Enten det ellers dropper vi hele sola og drar til en helt annen Europeisk storby..

Noen som vet om det skjer noe gøy rundt om i Europa rundt Januar/Februar?

Hvorfor ikke ta en tur til Tel Aviv. En fantastisk by. Gode restauranter og en spennende atmosfære. Og hvis dere er heldig så kan dere få temperaturer som en middels norsk sommer. Masse attraksjoner og en strandpromenade som overgår det meste i Europa.

Flybilletter får dere greit til ca 2.500 t/r.

Anbefaler Abratel Hotel

Har dere tid så kan det være verdt å ta en dagstur til Jerusalem og besøke gamlebyen der. Kun en time unna med bil!

1
Hansasvingen [sitat…] Hvorfor ikke ta en tur til Tel Aviv. En fantastisk by. Gode restauranter og en spennende atmosfære. Og hvis dere er heldig så kan dere få temperaturer som en middels nors...

Har dere tid så kan det være verdt å ta en dagstur til Jerusalem

Dødehavet er jo ikkje så langt unna heller. Tel Aviv er ein veldig kjekk by. Minner lite om det mangen forbinder med Israel. ganske liberal by, bra uteliv der. Heit sør i Israel ligger Eilat, det er ein meir typisk badeby

1

Lignende innlegg

Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
1
2 svar
Musikk mer-musikk Siste svar

Eides språksjov

Noen som kan fortelle meg tittelen på musikkstykket Sjur Hjeltnes spiller rett før «respons» i sesongfinalen 2021 ?☺️(episodenavn «musikken i språket»)
1
1 svar
Reisetips verticalman77 Publisert

Dalsland

Vurderer å ta en tur til Dalslands kanaler etter over 20 år siden første tur. Noen som vet om området Högfjellet ved Tisselskog er likt nå som den gangen?
1
0 svar
Laster...